Flashcolor DC 12V/15V/16V/18V/19V/20V/24V 96W Laptopo AC Universalus Maitinimo Adapteris, Įkroviklis ASUS, DELL, Lenovo, HP Nešiojamas 11 patarimai

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€8.13

€8.94

-9 %

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

Quickview:

Universalus namų nešiojamojo kompiuterio maitinimo adapterio išėjimo galia yra 96W, išėjimo įtampa aštuonias grupes (DC12V.15V.16V.18V.19V.20V.22V.24V) su 8 DC konverteris headDELL, FUJITSU, prekės nešiojamas, Gimtąją su trumpo jungimo apsauga, perkrovos apsauga, viršįtampių apsauga.

Savybės:

8 skirtingo dydžio nuimamas kištukai, tinka Daugumai nešiojamų Kompiuterių.

Reguliuojama išėjimo įtampa DC 12V/15V/16V/18V/19V/20V/22V/24V

Built-in dual -apsaugos dizainas, apsauga nuo perkrovos, per įtampos apsauga.

AC Įvesties Diapazonas: AC110-240

Indikatorius:LED

Suderinamos Prekės:Universalios

Produkcijos Asortimentą: 12V-24V

Įtampos reguliavimas ≤+/-1V

Apkrovos reguliavimas didesnis kaip 1%

Pakuotės Turinys:

1 x AC/DC Adapteris Įstaiga

1 x 11 Jungtis patarimai(HP:7.4 mm*5.0 mm, DELL:7.4 mm*5.0 mm, IBM Lenovo ThinkPad:7.9 mm*5,5 mm patarimas)

1 xEU Prijunkite Maitinimo laidą (tik)

Pastaba:Šis punktas yra be mažmeninės prekybos langelį.

Mes Laivas visame Pasaulyje,išskyrus GOA/FPO.

Prekės yra shippde iš Kinijos, naudojant oro paštu,pasiekti dauguma šalių per 10-20 darbo dienų.

Pristatymo laikas priklauso nuo paskirties ir kitų veiksnių,jis gali trukti iki 20 dienų.

Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

Garantija ir Garantijos:

12 mėnesių Garantija,Pirkti su pasitikėjimu

Jei nesate patenkintas, kai gausite prekę,prašome grąžinti per 14 dienų repiacement arba pinigų atgal.Susisiekite su manimi, kol jūs ją grąžinti.

Jei prekė yra su defektais, 3 mėnesių,Mes atsiųsime jums pakeisti be papildomo įkroviklio arba siūlo grąžinti po to, kai mes gauti brokuotą prekę.

Jei prekė yra su trūkumais po 3 mėnesių,vis dar galite siųsti jį atgal į mus.Mes atsiųsime jums naują gavus brokuotą prekę.Bet jūs turite sumokėti papildomą nemokamas pristatymas.

Kiti Politikos

Mes nesame atsakingi už bet kokius custom muito ar importo mokesčių.

Mes palikti teigiamą atsiliepimą gavęs mokėjimą.Prašome susisiekti su mumis, jei esate nepatenkinti su elementą po jį gauti.

Visus laiškus bus atsakyta per 1 darbo dieną.Jei nenorite gauti mūsų atsakymą,prašome pakartotinai išsiųsti savo el. pašto adresą ir mes pasistengsime atsakyti jums kuo greičiau.

Rimtas Pirkėjas Tik!Pateikite kainos pasiūlymą tik tada, jei jūs sutinkate su visomis sąlygomis.

Konkrečios konversijos vadovas parametrus yra šie:

Pastaba:

Prašome patvirtinkite prieš naudojimą gerai įvesties įtampos ir AC išėjimo įtampa atitinka produktą? Naudoti galia prietaisas yra intervale nominali galia produkto? Nenaudokite šio produkto, jei jūs nesutampa!

Jei negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

Kai jūsų užsakymą, prašome informuoti mane įvesties įtampos ir išėjimo įtampa įtampos. Jei ne, nurodykite, mes atsiųsime keitiklis taip pat, kaip ir pavadinimas

Mes paprastai suteikia keitiklis su universaliųjų lizdas. Jei jums reikia kitos rūšies lizdą, prašome informuoti mane.Jei ne, nurodykite, mes teikiame universalus socke

Mes esame priklausomi nuo mūsų Alibaba reputaciją ir klientų pasitenkinimą, kad pavyks. Todėl jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mums.

Jei jums patinka mano daiktų prašau palikti mane gerų atsiliepimų. Jūsų veiksmai padės mums pasiūlyti savo pieno ir duonos. Aš padaryti tą patį už jus.

Prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neigiamų, neutralių atsiliepimų. Mes dirbame su jumis, kad išspręsti visas problemas.

Mūsų Privalumai:

1. Mes turime patyrusių inžinierių, kiekvienas iš jų turi daugiau nei 10 metų patirtis.

2. Kas prekė turi būti išbandyti bent tris kartus ir griežtai senėjimo bandymas prieš išsiųsti užtikrinti stabilią kokybę.

3. Konkurencingos kainos ir pažangių gamybos įranga, griežta gamybos proceso, aukštos kokybės valdymo komanda ir stipri produktyvumą.

4. Geriausias ir profesionalus aptarnavimas ,klientų reikalavimus, yra sveikintinas.

Kontaktai:

Visus laiškus bus atsakyta per 24 valandas.

Prašome palikite pranešimą, Prekybos Vadybininkas.

Jei nenorite gauti mūsų atsakymą, prašome pakartotinai išsiųsti savo el. pašto adresą ir mes pasistengsime atsakyti jums kuo greičiau . Jei jūs parašykite mums ir nereikia išgirsti atsakymo, prašome parašyti dar kartą per Alibaba sistema, kaip kartais mūsų serveriai yra klaidų.

DUK:

Q:Kiek tai kainuos, kad laivas į savo šalį?

A:Labas,ačiū už jūsų užklausą.Paketas mažiau nei 2 kg bus išsiųstas kinija paštu oro paštu, kuris yra nemokamas pristatymas šalyse taip:Jungtinė Karalystė, Jungtinės amerikos valstijos, Australija,Brazilija,Kanada,Italija,Turkija,Ispanija, Prancūzija ir t.t.Kitų šalių ir pakuotės virš 2kg pirkėjai turi sau leisti daugiau išlaidų.

Q:Kaip aš galiu mokėti už mano pirkti?

A:Mes priimame mokėjimus metodus, sąlyginio Deponavimo.

Q:ar Yra koks nors sekimo numerį mu prekę?

A:Taip, Mes pristatymas kiekvieną kartą su savo sekimo numerį, ir jūs galite peržiūrėti siuntos būklę atitinkamoje interneto svetainėje.

Q:Ar šis produktas ateiti su mažmeninės pakuotės?

A:Mes turime paskelbė pakavimo išsamiai aprašant kiekvieną gaminti,prašome patikrinti jį,Ačiū!

Pakuotės Dydis 20cm x 20cm x 20cm (7.87in x 7.87in x 7.87in)
Pakuotės Svoris 0.32kg (0.71lb.)
Įrenginio Tipas gabalas
Kištuko Tipas EU
Išėjimo Srovė 3.15 A
Prekės Pavadinimas FLASHCOLOR
Modelio Numeris LAN96W
Išėjimo Įtampa 12V/15V/16V/18V/19V/20V/24V
Pakuotė No
Suderinamos Prekės Universalus,Skirtą Thinkpad", Už "ASUS", "Lenovo", "Dell", HP

Parašyti atsiliepimą

Flashcolor DC 12V/15V/16V/18V/19V/20V/24V 96W Laptopo AC Universalus Maitinimo Adapteris, Įkroviklis ASUS, DELL, Lenovo, HP Nešiojamas 11 patarimai

Flashcolor DC 12V/15V/16V/18V/19V/20V/24V 96W Laptopo AC Universalus Maitinimo Adapteris, Įkroviklis ASUS, DELL, Lenovo, HP Nešiojamas 11 patarimai

Quickview: Universalus namų nešiojamojo kompiuterio maitinimo adapterio išėjimo galia yra 96W, išėjimo įtampa aštuonias grupes (DC12V.15V.16V.18V.19V.20V.22V.24V) su 8 DC konverteris headDELL, FUJITSU, prekės nešiojamas, Gimtąją su trumpo jungimo apsauga, perkrovos apsauga, viršįtampių apsauga. Savybės: 8 skirtingo dydžio nuimamas kištukai, tinka Daugumai nešiojamų Kompiuterių. Reguliuojama

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai