50 x Apskrito DIN Lizdas Moterų 8pin PCB Mount Jungtis

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€17.62

€20.49

-14 %

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

50 vnt Apvalaus DIN Lizdas Moterų 8pin PCB Mount Jungtis

Aprašymas Kiekis: 50 Vnt

Būklė: Nauja

Spec:

- 8 Pin, Apvalus Lizdas Moterų PCB Mount Jungtis

- Skersmuo 11.7 mm, 21.4 x 19.7 x 19mm. Daugiau informacijos informacijos, prašome kreiptis dydžio nuotrauką

Dalis. Nr.: SWD8-001 .

Tarptautinės Pirkėjai - Atkreipkite Dėmesį:

a) Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas. Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.

b) patikrinkite, ar su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš siūlymą/pirkti.

Pavasario Šventė skelbimas!!! Gerbiami, vertinami klientų, labai Ačiū, kad lankotės mūsų internetinėje parduotuvėje. Tačiau, mes jums nedelsiant laivas visus elementus, po Pavasario Šventė laikotarpį ( 5 Vasaris 2018 ~ 25 Vasaris 2018 m.). Visų užsakymų, Pristatymo laikas, bus padidinti 20 dienų. Jei jūs neturite pakankamai laiko ir kantrybės laukti, kol sklypą. Atostogų laikotarpiu jūs negalite priimti ilgai pristatymo metu, prašome padaryti, kad ne. Dėkojame už jūsų supratimą. Atsiprašome už nepatogumus. Jei turite kokių nors klausimų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.

Mes esame profesionalų elektronikos dalių tiekėjas, teikiantis IC, bandymo įrašą, bandymo Kabelis, USB kištukas, lizdas, DC LIZDAS, DC ventiliatorius, LED lempos, banana plug, saugiklis & turėtojas, kondensatoriai, rezistoriai ir ect .. Elektros Įranga ir Reikmenys.

Mes esame įsikūrę didžiausia Kinijos elektronikos rinkoje, Huaqiang Šiaurės Rinkos. Mes taip pat teikia mobiliųjų telefonų remonto dalių ir kompiuterių remontas, dalys. Jei jums reikia pagalbos ir paslaugų, jūs galite jaustis laisvai susisiekite su mumis.

Daugiau kiekį , Daugiau, nuolaida.

Atsiliepimai :

1) Jūsų Atsiliepimai yra tikrai svarbu mums, prašome užtrukti keletą sekundžių palikti didžiosios atsiliepimus, jei jūs patenkinti mūsų produktą ar paslaugą, labai jums ačiū !!

2) Mes visada siūlome mažiausią kainą už geriausias prekes bei paslaugas jums.

3) Prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neutralus(3 žvaigždučių) arba neigiamas(1-2 žvaigždučių) atsiliepimus.Mes stengiamės išspręsti problemą ir palikti jus laimingą prekybos nuotaika čia. Ačiū!

Grąžinimo Politika:

1. Jei jums nepatinka elementus gavote, pls prekes grąžinti atgal į mus per 7days, kai jūs gaunate juos.

2. Visa grąžinamoji išmoka bus suteikta, jei prekės yra grąžinami jų originalus būklės.Prekes, kurios yra sugadintas komponentai nėra grąžinami. Pirkėjai yra atsakingi už grąžinti laivyba tinkamą pakuotę. Gavęs elementus mes grąžinsime jums nedelsiant.

Susisiekite su mumis :

Jei turite kokių nors klausimų ar reikia padėti, prašome nedvejodami kreipkitės į mus frist! Ačiū !

Dėkojame už jūsų paramą !!!

Pakuotės Dydis 15cm x 10cm x 5cm (5.91in x 3.94in x 1.97in)
Įrenginio Tipas Pakuotė
Pakuotės Svoris 0.22kg (0.49lb.)
Prekės Pavadinimas MAXRUINOR

Parašyti atsiliepimą

50 x Apskrito DIN Lizdas Moterų 8pin PCB Mount Jungtis

50 x Apskrito DIN Lizdas Moterų 8pin PCB Mount Jungtis

50 vnt Apvalaus DIN Lizdas Moterų 8pin PCB Mount Jungtis Aprašymas Kiekis: 50 Vnt Būklė: Nauja Spec: - 8 Pin, Apvalus Lizdas Moterų PCB Mount Jungtis - Skersmuo 11.7 mm, 21.4 x 19.7 x 19mm. Daugiau informacijos informacijos, prašome kreiptis dydžio nuotrauką Dalis. Nr.: SWD8-001 . Tarptautinės Pirkėjai - Atkreipkite Dėmesį: a) Importo muitų, mokesčių

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai