NEMOKAMAS PRISTATYMAS didmeninė 1803 rusijos monetos kopiją coper gamybos senas monetas

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€1.27

€1.97

-35 %

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

Specifikacija Medžiaga, Žalvario Liejimo Technika Stiliaus Antikos Imitacija Naudoti Suvenyrų Išsamiai view1: 1: Išsamiai view2: 2: Išsamiai view3: Mokėjimo Terminai:

Mes priimame tik sąlyginio Deponavimo .

Saugumo sumetimais, mes tik laivas užsakymus, pristatymo adresą, kurį patvirtino, su sąlyginio Deponavimo. Pristatymas:

1.Sąlygų Siunta:

Prieš užsakant prašome susisiekti su mumis ir patvirtinti jūsų pageidaujamas vežimo būdas. Prekės yra vežamos tik po to, kai mokėjimas patvirtino, sąlyginio Deponavimo.

2.Laivybos Įmonėms:

Mes paramos siuntą "China post" "EMS" ,

Jei jums reikia pagalbos pasirenkant greitas ir patikimas pristatymas bendrovė, prašome susisiekti su mumis tiesiogiai ir mes padarysime viską, kad padėtų. Atsiliepimai:

Klientų pasitenkinimas yra labai svarbus mums. Jeigu esate patenkinti prekes galite užsisakyti, prašome palikti atsiliepimus. Jei nesate patenkinti prekes galite užsisakyti, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neigiamą grįžtamąjį ryšį. Galime dirbti kartu, siekiant išspręsti bet kokius ginčus. Replikas, kad sidabro Padengtą - 90%, cooper. Teisingą kainą, padaryti, Internete, reprodukcijų cyber verta taip MONETAS.

Sėkmingo pirkimo mano MONETAS, gauti savo pinigų, aš per tris darbo dienas transporto MONETŲ jūsų nurodytu adresu , reikia 25-30 dienų, kad gauti, prašome pirkėjų laukti. Jei jums reikia EMS transporto, prašome kreiptis į mane! EMS apie 10 dienų atvykti. Pagal monetų svorio nustatyti EMS transporto išlaidas. Gavusi MONETAS, MONETŲ, jei turi bet kokią žalą, ir kokybės problemos, prašome grąžinti MONETŲ, kai aš gavau MONETŲ, aš iš naujo transporto MONETAS.

Pakuotės Dydis 15cm x 20cm x 1cm (5.91in x 7.87in x 0.39in)
Pakuotės Svoris 0.011kg (0.02lb.)
Įrenginio Tipas gabalas
Medžiaga Vario
Kilmės vieta Rusijos Federacija
Regioninės Funkcija Kinija
Temos Žmonės
Stilius Antikos Imitacija
Technika Liejimo
sidabras metalinis sidabras metalinis

Parašyti atsiliepimą

NEMOKAMAS PRISTATYMAS didmeninė 1803 rusijos monetos kopiją coper gamybos senas monetas

NEMOKAMAS PRISTATYMAS didmeninė 1803 rusijos monetos kopiją coper gamybos senas monetas

Specifikacija Medžiaga, Žalvario Liejimo Technika Stiliaus Antikos Imitacija Naudoti Suvenyrų Išsamiai view1: 1: Išsamiai view2: 2: Išsamiai view3: Mokėjimo Terminai: Mes priimame tik sąlyginio Deponavimo . Saugumo sumetimais, mes tik laivas užsakymus, pristatymo adresą, kurį patvirtino, su sąlyginio Deponavimo. Pristatymas: 1.Sąlygų Siunta: Prieš užsakant prašome susisiekti su mumis

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai