Lewinner naujos "Bluetooth" 4.2 Hifi Ausinės su dviguba Mic, A7 TWS Belaidžių Ausinių Stereo Mikrofonas Telefonas Su Krovikliu Dėžutę

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€27.09

€38.70

-30 %

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

Lewinner naujos "Bluetooth" 4.2 Hifi Ausinės su dviguba Mic, A7 TWS Belaidžių Ausinių Stereo Mikrofonas Telefonas Su Krovikliu Dėžutę

Dear Klientas

Labai ačiū jums, kad pasirinkote mūsų sporto "bluetooth" laisvų rankų įrangą,atidžiai perskaitykite savo vartotojo instrukcija atidžiai maximizethe privalumais, kad mūsų produktas.Mūsų "bluetooth" ausines arewell suprojektuoti su stilingas,nešiojamas,smart išvaizda,taip pat kaip galingas funkcijas.mes savo patentų, iš daugybės mūsų "bluetooth" ausines.Adopyed viršuje saugus elektroninis akustinės technologija,mūsų "bluetooth" garsiakalbiai, jūs pateksite į nuostabią šventę " muzikos nesvarbu, kada orwhere.Mes visada pasiruošę skirti sau, sukurti patogiau,įdomus ir protingas gyvenimo visiems!

Funkcija Aprašymas:

Pirmą kartą naudojant:

Imti du ausines, paspauskite ir išjungimo mygtuką 6 sekundes, kol raudona ir mėlyna lemputė abu pradeda mirksėti. Palaukite tris sekundes, dvi ausines bus sujungti vienas su kitu automatiškai. Šiuo metu, ausines, kurios mirksi raudonos ir mėlynos šviesos yra pagrindinis sektorius, ir tas, kuris mirksi mėlyna šviesa yra pirmininko sektoriuje. Tada, paieškos rungtynės prietaisas, kuris vardai "A7" į savo mobilųjį telefoną, spustelėkite prisijungti, kad prietaisą bus galima naudoti. Kai prietaisas naudojamas, paspauskite įjungimo / išjungimo mygtuką 6 sekundes, abu sektoriai bus uždaryti tuo pačiu metu.

Ne pirmą kartą naudojant:

Imtis bet kokių ausinių, paspauskite įjungimo / išjungimo mygtuką 6 sekundes iki raudonos ir mėlynos spalvos indikatorius pradeda mirksėti. Tada, paieškos rungtynės prietaisas, kuris vardai "A7"į savo mobilųjį telefoną, spustelėkite prisijungti. Ausinės yra pagrindinis sektorius, jis gali būti naudojamas tiesiogiai. Jei norite naudoti TWS režimas, prašome atkreipti dėmesį kitam sektoriui ir paspauskite įjungimo / išjungimo mygtuką 4 sekundes, kol mėlynas indikatorius pradeda mirksėti. Tada, palaukite 3 sekundes, abu sektoriai bus prisijungti automatiškai. Kai prietaisas naudojamas, paspauskite įjungimo / išjungimo mygtuką 6 sekundes, abu sektoriai bus uždaryti tuo pačiu metu.

Pastaba:Kai TWS režimu, tik pagrindinius sektorius turi balsu kalbėti. Kitose audio išėjimų būklę, pvz., muzikos / vaizdo Abi ausis, gali būti dalijamasi.

Atsakyti telefonas:

a:galite telefonu atsiliepti, po atsakymo, turėtumėte rinktis "Bluetooth" ryšio porą pavadinimą, kad galėtumėte užmegzti "Bluetooth" ryšį;

b:atsakyti su "Bluetooth" ausinės, trumpam nuspauskite įjungimo / išjungimo mygtuką pagrindinių ausinės atsakyti; palaikykite apie 2 sekundes atsisakyti.

Surinkite numeris:

Po to, kai jūsų telefonas ir "Bluetooth" prietaisas prijungtas, ciferblatas su telefonu, jums reikia pasirinkite "Bluetooth" pavadinimas ryšys su "Bluetooth" prietaisu. Į valstybės, palaikykite 2 sekundes, telefonas bus perrinkti paskutinį numerį.

Žiedas off /Skambučio laukimas:

A: Žiedas išjungti jūsų telefoną.

B: trumpam paspauskite įjungimo / išjungimo mygtuką, kad žiedas išjungti skambinimo;

C: laikykite nuspaudę įjungimo / išjungimo mygtuką pagrindinių ausinės 2 sekundes palaukti, arba susigrąžinti kalbėti.

Garso atkūrimo:

Prijungus "Bluetooth" prietaiso, žaisti dainą į savo mobilųjį telefoną ir daina mobiliajame telefone bus perduodami "Bluetooth" prietaiso. Jei nėra muzikos, garso išvesties mobiliajame telefone turi būti pakoreguota atsižvelgiant į "Bluetooth" prietaiso; "Bluetooth" ausinės negali reguliuoti tiesiogiai, turite pakoreguoti savo mobiliajame telefone.

a:trumpam nuspauskite įjungimo / išjungimo mygtuką pagrindinių ausinių, norėdami leisti arba pristabdyti garso.

b:trumpam nuspauskite įjungimo / išjungimo mygtuką pirmininko ausinės žaisti kitą garso.

Įkrovimo:

1、įdedame ausinę į krovimo atveju, padengti apmokestinimo atveju, paspauskite maitinimo mygtuką ant įkrovimo atveju, ausinės, indikatorius virsta raudona. kai ausinių mirksi mėlyna šviesa, mokestis yra baigtas.

2、Naudoti pateiktą Micro USB įkrovimo kabelis, baterijos įkrovimo atveju, keturi žibintai įjungti ir mirksi, po visų keturių šviesos šou, tai reiškia, kad krovimas baigtas.

Mygtuko funkcija:

Vienos ausinės darbo režimas:

1、Su ausinių išjungiamas: laikykite nuspaudę įjungimo-išjungimo mygtuką 4 sekundes, prietaisas patenka į susiejimas-atgal režimu, tik prijungti prie mobiliojo telefono, kuris buvo prijungtas. Paspaudę mygtuką 6 sekundes, ausinės gauna veikti poravimo režimu, galite ieškoti per "Bluetooth" vardus "A7" suporuoti su telefonu, niekada nebuvo prijungtas. Jei telefonas buvo suporuoti, jums reikia rasti su telefonu Suporuotų "Bluetooth" parametrai "Bluetooth" pavadinimas " A7 "Spustelėkite, jei norite prisijungti prieš naudojimą.

2、su ausinių, bet ne prisijungę prie mobiliojo ryšio telefonas: dukart spustelėkite įjungimo / išjungimo mygtuką, norėdami pereiti Kinų ir anglų kalbomis eilutę sistema. Trumpas paspauskite, norėdami prisijungti prie prijungto mobiliojo telefono. Ilgai paspauskite ir palaikykite 4 sekundes, kad išjungtumėte.

3、su ausinių sėkmingai suporuotas: trumpas paspauskite, norėdami leisti arba pristabdyti garso. Ilgai paspauskite ir 2 sekundes palaikykite norėdami perrinkti paskutinį numerį. Ilgai paspauskite ir palaikykite 4 sekundes, kad išjungtumėte. Dukart spustelėkite, kad gauti į balso pranešimą sistemą.

Pakuotės Svoris 0.07kg (0.15lb.)
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Dydis 13cm x 10cm x 8cm (5.12in x 3.94in x 3.15in)
Kištuko Tipas Belaidžio
Atsparus vandeniui No
Aktyvus Triukšmą Slopinantis Taip
Funkcija 8 Belaidžių ausinių ir "Bluetooth" laisvų Rankų įranga su Mikrofonu maitinimo bankas
Funkcijos 2 TWS Stereo Ausinių Belaidė laisvų Rankų įranga "Bluetooth" 4.1 sporto ausinių
Prekės Pavadinimas Lewinner
Funkcija Interneto Baras,Vaizdo Žaidimų,Mobiliųjų Telefonų,HiFi Ausinės,Bendra Ausinių,Sporto,iPod
Parama Atminties Kortelės No
Jautrumas 96±3dB
Vocalism Principas Dinamiškas
Jungtys Nėra
Stilius Ausis
Paramos PROGRAMĄ No
Funkcija 1 Nešiojamų Tiesa, Belaidžių Ausinių TWS Mini Ausinės Bluetooth 4.2
Komunikacijos Belaidžio
Funkcija 6 "Bluetooth" Ausinės TWS Ausinių Tiesa, Belaidės ausinės
Yra bevielis Taip
Funkcija 5 "Bluetooth" 4.2 Tiesa, Bevielės Stereo ausinės, laisvų rankų įranga laisvų rankų įranga
Dažnių Diapazonas Diapazonas 20-20000Hz
Belaidžio Tipas "Bluetooth"
Modelio Numeris A7
Funkcija 3 "Bluetooth" Ausinės TWS Ausinių Tiesa Belaidžio su mic
Paramos Apt-x Taip
Funkcija 4 Nešiojamų Tiesa, Belaidžių Ausinių TWS Mini "bluetooth" Ausinių
Su Mikrofonu Taip
Atsparumas 32Ω
Produkto pavadinimas Mini Dvyniai Tiesa, Ausinės Ausinės, laisvų Rankų įranga TWS belaidžio "bluetooth"
Funkcijos 7 Stereo Bevielės Ausinės su Nešiojamas Įkroviklis, Bluetooth ausinių
Valdymo Mygtukas Taip
Garso Valdymas Taip

Parašyti atsiliepimą

Lewinner naujos

Lewinner naujos "Bluetooth" 4.2 Hifi Ausinės su dviguba Mic, A7 TWS Belaidžių Ausinių Stereo Mikrofonas Telefonas Su Krovikliu Dėžutę

Lewinner naujos Bluetooth 4.2 Hifi Ausinės su dviguba Mic, A7 TWS Belaidžių Ausinių Stereo Mikrofonas Telefonas Su Krovikliu Dėžutę Dear Klientas Labai ačiū jums, kad pasirinkote mūsų sporto bluetooth laisvų rankų įrangą,atidžiai perskaitykite savo vartotojo instrukcija atidžiai maximizethe privalumais, kad mūsų produktas.Mūsų bluetooth ausines arewell suprojektuoti su stilingas,nešiojamas,smart

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai