[Ganx]5" 5 skaitmenų Led lenktynių laikmatis su raudona spalva didelių kvadratinių sieniniai laikrodžiai

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€132.28

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

[Ganx]5" 5 skaitmenų Karšto parduoti Led Skaitmeninis žadintuvas veikia sporto

Funkcijos:

atgalinės atskaitos ir suskaičiuokite

chronometras Pls pastaba trikojis stovas yra neprivaloma, pls susisiekti su klientų aptarnavimo kaina, jei reikia.

Techniniai duomenys:

Prekės pavadinimas: Ganxin

Modelio Numeris: GS5T-5R

Naudojimas:patalpų

Prekės Būklė: 100% Naujas

Skaitmeninis Aukštis: 5"/12,7 mm

Laikrodžio Matmenys: 570mm x 160mm x 40mm

Matomumo nuotolis: Apie 40m

Rėmo Medžiaga: Aliuminio lydinys

Sertifikavimas: CE & RoHS

Laikrodis Kontrolės Metodas: Infraraudonųjų spindulių nuotolinio valdymo pultelį

Laiko Tikslumas: kasdien nuokrypis

Maitinimas: 12V DC

Bruto Svoris: 4Kg

Įrengimas: Sienos montuojamas arba kabinti

Standard Plug: America/British/ Australija /Europoje

Funkcija Pritaikyti: Taip

Kas įskaičiuota

1 x 5", 5-digit laikmatis

1 x AC/DC adapteris

1 x Nuotolinio valdymo pultelis

1 x Laikikliai

1 x naudojimo instrukcija

Pastaba: baterijos nuotolinio valdymo pultelio nepridedami, nes naujų draudžiama politikos, tarptautinių pristatymo. Jūs galite jį nusipirkti iš savo vietos rinkoje.

Garantija 1 Metai Kas yra didžiausias galioja atstumas nuotolinio valdymo pulto? Apie 10 metrų. Kaip apie įrenginio? Tai gali būti sieniniai, arba darbalaukio, arba trikojis stovas(reikia užsisakyti atskirai) Mokėjimas: 1)Mes priimame Alipay Vakarų Sąjunga, TT. Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO. 2)Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo. 3)Jei jūs negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą jis. Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas. Siuntos 1. Už greitą pristatymą , visuomet galime laivo prekės per FedEx, TNT ar AVS. Jūs galite gauti ją per 7 --15 dienomis. Standartinis pristatymas , mes visada laivas prekės per Salve.lt Standartinis Pristatymas, Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu,Specialios Eilutės-YW, rusijos Orą, 2. Rusijos pirkėjas : We will ship prekės per SPSR ar rusijos Oro dėl specialių pristatymo politika. Jūs galite gauti jį per 15-30 dienų. 3. Už Brazilijos pirkėjas: Pls palikti savo CPF (Tax ID) ir atlikus užsakymą. 4.Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo. 5.Mes tik laivas patvirtino, kad adresai. Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą . Jei jums palikti klaidingą adresą, pls susisiekti su mūsų klientų aptarnavimo keisti artimiausiu metu, prieš vežimą , Priešingu atveju pirkėjas galės imtis atsakomybės. Muitas : Pls dėmesį, kad pirkėjas turėtų būti muito mokėti muitų tarifų ir mokesčių, kai importuojamos, jei reikia. Grįžti ir grąžinimas 1.Jūs turite 15 dienų, susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti elementą nuo tos dienos, kai ji buvo gauta. 2.Visos grąžinamos prekės turi būti originalioje pakuotėje ir turėsite pateikti mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų go#. 3.Mes grąžinsime JŪSŲ VISĄ SUMĄ gavus prekę. 4 .Jei nėra kokybės problema su mūsų daiktų, pirkėjas turi sumokėti, laivybos mokestis grąžinimo ir importo mokesčio iš pardavėjo. Pritaikymas savo reikmėms, Jei jums reikia pritaikyti funkciją, dydžio ar logotipas ir pan., pls susisiekti su mūsų klientų aptarnavimo: Prekybos Vadybininkas ID:cn1513131214 Atsiliepimus Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo! Atsiliepimai yra labai svarbus. Mes prašome, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys, kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas.

Pakuotės Svoris 3.0kg (6.61lb.)
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Dydis 111cm x 36cm x 15cm (43.70in x 14.17in x 5.91in)
Forma Vieno Veido
Skersmuo 0cm
Kilmės vieta Zhejiang, Kinija (Žemyninė)
Modelio Numeris GS5T-5R
plotis 16cm
Stilius Trumpai
Ekrano Tipas Skaitmeninis
ilgis 570mm
Svoris 1300g
Sieninis Laikrodis Tipas 9 mm storio
Medžiaga metalo
Taikoma Rodymas Balkonas/Kiemas
spalva Raudona
Formos Aikštė
Funkcija LUMINOVA
Modelis Nėra
Motivity Tipas Skaitmeninis
Derinys Atskiria
Naudojimas lauko
Sertifikavimo CE,RoHS
Tipas Sieniniai Laikrodžiai
Korpuso Medžiaga Aliuminio Lydinys

Parašyti atsiliepimą

[Ganx]5

[Ganx]5" 5 skaitmenų Led lenktynių laikmatis su raudona spalva didelių kvadratinių sieniniai laikrodžiai

[Ganx]5 5 skaitmenų Karšto parduoti Led Skaitmeninis žadintuvas veikia sporto Funkcijos: atgalinės atskaitos ir suskaičiuokite chronometras Pls pastaba trikojis stovas yra neprivaloma, pls susisiekti su klientų aptarnavimo kaina, jei reikia. Techniniai duomenys: Prekės pavadinimas: Ganxin Modelio Numeris: GS5T-5R Naudojimas:patalpų Prekės Būklė: 100% Naujas Skaitmeninis

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai