Tebaurry "Bluetooth" Ausinės Sportas, "Bluetooth" Ausinės Belaidžio Muzikos Ausinių laisvų Rankų įranga su Mikrofonu Ausinių telefono "iphone"

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€11.35

€15.78

-28 %

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

Sveiki atvykę į mūsų parduotuvę

"Bluetooth" Ausinės Sportas, "Bluetooth" Ausinės Belaidžio Muzikos Ausinių su Mikrofonu Ausinių telefono "iphone" andriod

Specifikacijos dizainas Tinka Ausies kabliuko "Bluetooth" versija, Bluetooth V4.1+EDR Įkraunama baterija 3.7 V dc,90mAH AC/DC įkroviklio DC5 į 6 V,400mAH Budėjimo laikas Apie 120 valandų Muzikos laiko Apie 5-8 Valandas, laikas Kalbėti Apie 5-8 Valandų Įkrovimo laikas iki 1hrs(apytiksliai) Bluetooth jautrumas iki 10m darbinė srovė Budėjimo srovė Aprašymas: 1.Pranešimai skambinančiojo numerį,nutyla muzika už priimamus skambučius. 2.Galite atsakyti, sakydamas: "Taip ir galėsite pasakyti "Ne" atmesti. 3.Lengva naudoti su atskiro maitinimo, nutildymo ir garsumo mygtukai 4.Stebėti, laisvų rankų įranga, baterija lygio savo "iPhone" ar kai kurių "Android" išmaniojo telefono Gerbiami pirkėjai, mes paleisti griežtus testus, kiekvienas produktas, prieš išsiuntimą, jei yra kokybės problemų ar klausimų dėl naudojimo,arba jūs nesupratote, prašome susisiekti su mumis pirmą, prieš pradėti ginčo. Duoti blogų atsiliepimų negaliu spręsti jokių problemų,Mes esame įsitikinę, kad galime pasiekti susitarimą iki mūsų paslaugų ir ryšių. Būsime labai dėkingi, jei jūs suteikiate mums visiems, 5 žvaigždučių reitingą, ir teigiamų atsiliepimų.ačiū !!!

Mūsų paslaugos:

Mūsų parduotuvėje, kaip mūsų vertingų klientų, jei esate nepatenkinti, kad mes nelaimingi. Tai tikrai tiesiog, kad paprasta! Mes norime būti visiškai tikri, kas kad jums pateikti, todėl mes turime 90 dienų ne-kalambūras grąžinimo politika įdėti savo mintis lengvai. Tai yra geriausias paslaugų politikos Salve.lt Kiekvienas gabalas, ką jūs perkate iš mūsų, bus atidžiai tikrinami prieš pristatymas patenkinti skirtingus poreikius, mūsų siūlo daug įvairių laivybos būdais Mūsų buvo nustatyta,Kokybę,efektyvumą,ir nuostabos, ir visada bus ką galite rasti čia.

Mes skiriame daug priežiūros, pakavimo kiekvieną detalę, kad būtų užtikrintas saugus siuntimo į jus .Todėl patikrinkite, ar paketų prieš jums pasirašyti ją gauti, jei jis yra pažeistas arba sugadintas, galite padaryti įrašą su vežėju. Tuo pačiu metu, jūs galite nufotografuoti ir atsiųsti mums, mes išspręsti šią problemą už jus ne pirmą kartą.

Pristatymas:

1, Mes paprastai laivas prekės per 3-7 dienas po apmokėjimo pašalinta.

2, įsitikinkite, kad jūsų pristatymo adresas yra teisingas.

Už išsaugoti savo pinigus, mes siūlome nemokamas pristatymas Kinija paštu OM pliusas, kad nebus pateikti sekimo numerį, jei reikia(sekimo numerį), prašome pasirinkti Kinija Paštu, Oro Paštu

Apie išreikšti atvykimo laiką:mes negalime kontroliuoti, pristatymo laikas, nes ji yra tvarkomi Trečiųjų šalių paslaugų, bet jei sklypas yra ne atvykti per numatomą laikotarpį, prašome susisiekti su mumis, mes padėsime jūsų jį sekti ir suteikti jums patenkinti atsakymą .

Garantija

1.12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).

2.Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (originalioje pakuotėje, jei įmanoma). Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio. Grąžinamųjų Išmokų Grąžinimas 1. Jei gausite prekes turi kokybės problemų.Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta. Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir mes ne problema jums grąžinti pinigus ar pakeisti. Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje. 2. Visos grąžinamos prekės turi būti originalioje pakuotėje ir turėsite pateikti mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grąžinimo. Atsiliepimai 1) Pirkėjų išankstinio patvirtinimo, bus labai dėkingi gavęs elementus. 2) Kadangi jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mūsų businesss plėtros,mes sincerel kviečiame palikti teigiamą atsiliepimą (Penkių Žvaigždučių) mums jei esate patenkintas mūsų gaminių ir paslaugų.Jis bus tiesiog jus 1 minutę,bet tai 1 minutę turi labai gyvybiškai svarbią reikšmę mums. 3) Prašome susisiekti su mumis prieš palikdami neigiamą arba neutralų atsiliepimą.Mes dirbame su jumis, kad išspręsti visas problemas.Dėkojame už jūsų supratimą!

Pakuotės Dydis 20cm x 5cm x 5cm (7.87in x 1.97in x 1.97in)
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Svoris 0.1kg (0.22lb.)
Yra bevielis Taip
Su Mikrofonu Taip
Prekės Pavadinimas Tebaurry
Dažnių Diapazonas Diapazonas 20-20000Hz
Parama Atminties Kortelės No
Jautrumas 88dB
Belaidžio Tipas "Bluetooth"
Garso Valdymas Taip
Kištuko Tipas Belaidžio
Vocalism Principas Orthodynamic
Linijos Ilgis Nėra
Paramos Apt-x No
Funkcija Sportas,Mobiliųjų Telefonų,Bendra Ausinių
Atsparus vandeniui Taip
Stilius Ausies Kabliuko
Komunikacijos Belaidžio
Atsparumas 16 Ω
Paramos PROGRAMĄ No
Aktyvus Triukšmą Slopinantis Taip
Jungtys USB
Valdymo Mygtukas No
Modelio Numeris S30

Parašyti atsiliepimą

Tebaurry

Tebaurry "Bluetooth" Ausinės Sportas, "Bluetooth" Ausinės Belaidžio Muzikos Ausinių laisvų Rankų įranga su Mikrofonu Ausinių telefono "iphone"

Sveiki atvykę į mūsų parduotuvę Bluetooth Ausinės Sportas, Bluetooth Ausinės Belaidžio Muzikos Ausinių su Mikrofonu Ausinių telefono iphone andriod Specifikacijos dizainas Tinka Ausies kabliuko Bluetooth versija, Bluetooth V4.1+EDR Įkraunama baterija 3.7 V dc,90mAH AC/DC įkroviklio DC5 į 6 V,400mAH Budėjimo laikas Apie 120 valandų Muzikos laiko Apie 5-8 Valandas, laikas Kalbėti Apie 5-8

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai