^6^ Brightzone Taškus Atminties Titanium Silver, Mėlynos Spalvos, Tonuoti Recepto Akiniai nuo saulės Trumparegystė & Presbyopia Nemokamas Pristatymas

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€22.63

€23.82

-4 %

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

Prašome mus informuoti apie šiuos 3 taškų, kai tvarka :

-1. Rėmo spalva: ( Pasirinkite iš pasirinkimo ) -2. Objektyvo Dark & Light precent: ( 10%, 20%, 30%, 50%, 60%, 80% ) -3. Jūsų recepto(Dešinėje & Kairę akį slėgyje, Cil, Ašis, PD): ( be recepto plano ) 4. Visas plotis priekyje rėmo norėjo: ( Custom tinkamą dydį savo veidą )

=>

Pakuotė

=>

Kaip pasirinkti pristatymo būdą?

Kinija Po Eilinio Mažas Pakelis Plus( nutraukiate jo sekimą ) : nėra registruotas, turi tik "pakėlė", "tranzitu" informacijos kinijoje Salve.lt laivybos cainiao svetainėje, nėra "Atvyko į paskirties vietą" ir "pristatyti", todėl nėra jokių garantijų, be to, laivybos laikas yra 15-90 dienų paprastai, jei jums reikia skubiai, tada mes rekomenduojame jums pasirinkti kitų laivybos kelią.

Salve.lt Standartinis Pristatymas( Rekomenduojama ) : mes atsiųsime užsakymo Salve.lt sandėlio, jie bus rasti geriausią laivybos kelią į savo šalį, įtraukti kinija paštu, oro paštu, singapūras paštu, ePacket, Nyderlandų pašto ir kitų pašto ir pan.

Kinija Po Registerd Oro Pašto ir Singapore Post( Rekomenduojama ) : prekės pristatymo laikas yra 15-60 dienų paprastai, brazilija 15-90 dienų, pristatymo laikas, nėra stabili, ji neįtraukta į švenčių ar nenumatytų klausimas, jei pristatymo laiko nėra pakankamai, pls susisiekti su mumis pratęsti jį jums, nereikia pateikti jokių ginčų, ačiū.

ePacket( Rekomenduojama ) : 7-15 darbo dienų, paprastai, nėra švenčių ir pristatymo piko laikotarpiu, kaip 11.11 didelis skatinimas. (Galime siųsti į JAV,rusijos, Ukrainos, Naujoji zelandija, Australija, jungtinė karalystė, Vokietija, Kanada, Prancūzija, Norvegija, Izraelis,

Saudo Arabi, Pietų Korėjos, Malaizijos, Singapūro, Austrijos, Belgijos, Šveicarijos, Danija, Vengrija , Italija, Liuksemburgas, Nyderlandai, Lenkija, Švedija, Turkija, Suomija, Airija, Portugalija, Meksika, Brazilija dabar)

Salve.lt Premium Pristatymas( Rekomenduojama ) : 7-15 dienų, mes išsiųsti siuntą į Salve.lt sandėlyje.

EMS siuntų tarnybą( Rekomenduojama ) : 7-20 dienomis paprastai, kai kuriose šalyse yra lėtesnis už 18-43 dienų.

TNT/Fedex/UPS/DHL kurjeris( Rekomenduojama ) : 3-10 darbo dienų paprastai, kartais tai vyksta lėčiau.

=> Mokėjimo

1. Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT. Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

=> Pristatymas

1. Visi užsakymai bus išsiųsti per pažadėjo apdorojimo laikas apdorojimo laikas yra 1-3 dienas paprastai, savaitgalis ir švenčių dienomis galima užtrukti ilgiau. 2. Norėdami padėti pirkėjams sumažinti ar išvengti muitinės mokesčių, mes jums parašyti, kaip "Dovana" ar "Pavyzdys" ne USD3-8/pc vertės kainos, sąskaitos faktūros. Jei jūs turite pasiūlymų, prašome palikti žinutę tvarka. 3. Muitinės Mokesčių : turėtų būti sumoka pirkėjas, Pardavėjas gali nepalaikyti jokių Muitų Mokesčių. 4. Nuotolinio Plotas: Nuotolinio srityje, DHL/Fedex/UPS/TNT bus papildomai apmokestinti " atokioje Vietovėje Mokestis ", pls susisiekti su mumis, jei jūsų adresas yra priklauso tai, prašome jį suprasti.

5. Pristatymo Laikas: PASLAUGA TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir nemanau, kad apima savaitgaliais ir švenčių dienomis. Pristatymo laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

=> Grįžti & Grąžinti

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta. Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir mes ne problema jums grąžinti pinigus ar pakeisti. Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje. 2. Visos grąžinamos prekės turi būti originalioje pakuotėje ir turėsite pateikti mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grąžinimo. Mes priimame tik grąžinti prekes Paštu ar AVS. 3. Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei prekė (- s) (yra) ne taip, kaip reklamuojama.

=> Atsiliepimai: Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo! Atsiliepimai yra labai svarbus! Mes prašome, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys, kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas. Mes vertiname 5-žvaigždučių teigiamų atsiliepimų , Tai gerai, mūsų ilgalaikės verslo. Mes taip pat siųsti pačiu atsiliepimų jums.

Pakuotės Svoris 0.15kg (0.33lb.)
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Dydis 15cm x 10cm x 10cm (5.91in x 3.94in x 3.94in)
Rėmas Medžiaga Titano
Lęšių Medžiaga CR-39
Elemento Tipas Akiniai
Lęšių Optinės Požymis Veidrodis
Lęšio Plotis 5 cm
Lęšio Aukštis 3 cm
Lęšiai, dioptrijų ribos(tik vieną viziją) Sfera(SPH)
Modelio Numeris B5030
Departamentas Pavadinimas Suaugusiųjų
Akiniai Tipas Akiniai nuo saulės
Nemokamas pristatymas Nauja
Stilius Taškus
Rėmas rūšių Taškus
Lytis Vyrai
Prekės Pavadinimas Brightzone
Rėmo Dydis 50-19-138mm
Rėmelio Spalva juoda, pilka, mėlyna, kavos, žalia, rožinė, violetinė,raudona,aukso spalvos, raudonas

Parašyti atsiliepimą

^6^ Brightzone Taškus Atminties Titanium Silver, Mėlynos Spalvos, Tonuoti Recepto Akiniai nuo saulės Trumparegystė & Presbyopia Nemokamas Pristatymas

^6^ Brightzone Taškus Atminties Titanium Silver, Mėlynos Spalvos, Tonuoti Recepto Akiniai nuo saulės Trumparegystė & Presbyopia Nemokamas Pristatymas

Prašome mus informuoti apie šiuos 3 taškų, kai tvarka : -1. Rėmo spalva: ( Pasirinkite iš pasirinkimo ) -2. Objektyvo Dark & Light precent: ( 10%, 20%, 30%, 50%, 60%, 80% ) -3. Jūsų recepto(Dešinėje & Kairę akį slėgyje, Cil, Ašis, PD): ( be recepto plano ) 4. Visas plotis priekyje rėmo norėjo: ( Custom tinkamą dydį savo veidą ) => Pakuotė => Kaip pasirinkti pristatymo

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai