Sodo Kampe jungtis 3/4 colio vidinis ir išorinis sriegis drėkinimo sistemos ryšiai su vandens vamzdis

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€3.64

€4.09

-11 %

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

Savybės: 100% brand new ir aukštos kokybės Saugius ir būtinos priemonės, namų sodas. Gera alternatyva standartinių plastikinių sodo žarnos movos sistemos žarna, vamzdis, bakstelėkite prijungus Suderinamą su 3/4" žarnos lengvas ir nešiojamas lengva naudoti, Pavardė: Žalvaris kampinė Jungtis Metalo Tipas:Žalvario Stilius: 3/4 colio Matmenys: 2.9*6*6cm Įpakavimas:1 VNT Puikus ir patvarus Sodo jūsų namuose.

Pristatymas ◆ Mes paprastai laivas iš jūsų, kad per 48 valandas po gauti savo atlygį. ◆ Pristatymo laikas priklauso nuo paskirties ir kitų veiksnių, ji paprastai trunka 10-30 dienų paprastu paštu(Salve.lt Standartinis Pristatymas,epacket,kinija paštu, oro paštu, ir kt.). ◆ Galite stebėti savo sklypo apie šią svetainę, naudodami savo sekimo numerį: ◆ Mes skelbiame mažos vertės išvengti muitinės mokesčių, Paprastai jokių muitų problema su paprastu paštu. Jei perkate didelės vertės prekės ir pasirinkti greitas pristatymas(DHL,EMS Aramex ir pan.), dėl įvairių politikos sričių skirtingų šalių,gali būti, kad muitinės, mokesčių, kurie turėtų būti sumokėti pirkėjas. ◆ Jei jūsų pirkti apsaugos laikas bėga, bet jūs vis dar ne gavau elementą, susisiekite su mumis ir mes padėsime jums išplėsti Apsaugos užsakymo laiko. 1. Jei jus tenkina mūsų daiktų ir mūsų paslaugos, prašome imtis minutę palikite mums positiver grįžtamojo ryšio su 5 žvaigždėmis. 2. Jei turite kokių nors problemų,prašome nedvejodami susisiekite su mumis, norėdami gauti sprendimo. Mes turime išbandyti viską, siekiant padėti jums.

Pakuotės Svoris 0.095kg (0.21lb.)
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Dydis 12cm x 10cm x 5cm (4.72in x 3.94in x 1.97in)
Metalo Tipas Žalvaris
Standartas DIN
Prekės Pavadinimas Kalbėti-Patenkintas
Modelio Numeris 3/4 colio Žalvario kampinė Jungtis
Sodo Vandens Jungties Tipas Sriegio Greitai Jungtys
Matmenys 2.9*6*6cm
Stilius 3/4 colio
Skersmuo 3/4''
Tipas Sodo Vandens Jungtys
Medžiaga metalo

Parašyti atsiliepimą

Sodo Kampe jungtis 3/4 colio vidinis ir išorinis sriegis drėkinimo sistemos ryšiai su vandens vamzdis

Sodo Kampe jungtis 3/4 colio vidinis ir išorinis sriegis drėkinimo sistemos ryšiai su vandens vamzdis

Savybės: 100% brand new ir aukštos kokybės Saugius ir būtinos priemonės, namų sodas. Gera alternatyva standartinių plastikinių sodo žarnos movos sistemos žarna, vamzdis, bakstelėkite prijungus Suderinamą su 3/4 žarnos lengvas ir nešiojamas lengva naudoti, Pavardė: Žalvaris kampinė Jungtis Metalo Tipas:Žalvario Stilius: 3/4 colio Matmenys: 2.9*6*6cm Įpakavimas:1 VNT Puikus ir patvarus Sodo jūsų namuose. Pristatymas

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai