Queenwish Vestuviniai Žiedai 8mm Mėlyna Volframo Šepečiu Juoda Matinė Juoda (su spraudžiais, Išdrožomis Centras Porų Derliaus Sužadėtuvių Žiedai

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€12.41

€17.25

-28 %

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

SVEIKI ATVYKĘ Į QUEENWISH INTERNETINĖJE PARDUOTUVĖJE

Queenwish volframo karbidas žiedai, Vyriški & mens volframo žiedai yra pakankamai tvirtos, kasdieniam dėvėjimui, dar lakuotais pakankamai atstovavimas gyvenime įsipareigojimų. Nuo kietojo stiliaus volframo karbidas žiedai, kad žiedai su tauriųjų metalų įklotai, 6mm ar 8mm atitikimo vestuvių juostoje, vyrai & moterų, jūs rasite volframo žiedas arba volframo karbido vestuvinį žiedą, šiame skirsnyje, kuri puikiai atstovauja jums vestuvių, sužadėtuvių, arba laisvalaikio stiliaus.

Savybės: apsvaiginimo kolekcija nesenstantis volframo žiedai vyrams ir moterims. Nuo klasikos žiedas stilius, kad pjovimo briauna ir šiuolaikinio dizaino, yra volframo žiedas, kad tiktų visiems skonio.

Queenwish 8mm Mėlyna Volframo Vestuviniai Žiedai, Šepečiu Juoda Matinė Juoda (su spraudžiais, Išdrožomis Centras Porų Derliaus Sužadėtuvių Žiedai

* Aukščiausios Kokybės Volframo Žiedas - Garantuota Originali Volframo * Comfort Fit - Šiek tiek kupolo formos viduje juosta, todėl labai patogūs, nebus jokių briaunų šlifavimo į pirštą * Visiems, kurie perka Volframo žiedas visiškai juos myli. * Plotis: 8mm * Svoris: apytiksl. 20.25 gramų, priklausomai nuo dydžio žiedas. * Žiedo Dydis: Pasirinkti iš 6-13 * Pastaba: Visi svoriai ir matmenys yra apytiksliai. * Mažmeninė Vertė: $110

1. Mūsų kainos nėra jokių Muitų ar Mokesčių .

2. Mes galime priimti (T/T ir "western union", geriausias būdas yra tiesioginis apmokėjimas internetu. jūs galite pasirinkti patys.Jei norite, kad kiti mokėjimo terminai, prašome leiskite mums žinoti prieš jums užsisakyti.

3. Įsitikinkite, kad atlikote visus išsamios informacijos, pvz., kontaktinis asmuo), adresą, pašto kodą ir telefono numerį pildant savo pirkėjo informaciją.

4. Visi mokėjimai yra tikėtini per 7 dienas po aukciono uždarymo. visi ne mokėti konkurso dalyviams bus pranešta apie Salve.lt ir gauti nemokamos įspėjimo iš Salve.lt.

1. Mes laivas visame pasaulyje.

2. Mes laivas jūsų užsakymai per 1-3 darbo dienas po apmokėjimo pašalinta.

1. Visi mūsų produktai buvo patikrinti ir supakuoti geros būklės. jei prekė yra su trūkumais, prašome pranešti mums per 7 dienas nuo gavimo elementą, mes pakeisti nauju arba grąžinti pinigus, jei stock out (laivybos, draudimo ir tvarkymo mokesčiai nėra grąžinamas).

2. Pirkėjai turi apmokėti grąžinimo išlaidas, ir sumokėsime, kiek kainuoja siuntimas iš naujo.

3. Grįžti punktai yra originali pakuotė ir priedai.

4. Prašome pridėti lapą popieriaus parašiau savo Salve.lt ID kartu su grąžinama preke taip, kad mes galėtume proceso pakeitimo/grąžinamųjų išmokų atitinkamai.

1. Pirkėjo išankstinio patvirtinimo, bus labai dėkingi gavęs elementus,mums penkios žvaigždutės, jei esate patenkinti, mums įtikti.

2. Kadangi jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mūsų verslo vystymosi, mes nuoširdžiai

kviečiame palikti teigiamą atsiliepimą mums jei esate patenkintas mūsų gaminių ir paslaugų. ji bus tik jums 1minute, bet šią minutę aš yra labai gyvybiškai svarbią reikšmę mums.

3. Prašome susisiekti su mumis prieš ginčus ar palikdami neigiamą arba neutralų atsiliepimą.mes dirbame su jumis, kad išspręsti visas problemas. dėkojame už jūsų supratimą!

Pakuotės Svoris 0.05kg (0.11lb.)
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Dydis 8cm x 10cm x 6cm (3.15in x 3.94in x 2.36in)
volframo vestuviniai žiedai poros žiedų rinkinys
Žiedų Tipas Vestuvių Juostas
Funkcija Nėra
vyrų derliaus žiedai vyrų dalyvavimas žiedai
Madinga Žiedai vyrai sužadėtuvių žiedai
Elemento Tipas Žiedai
Modelio Numeris QWTURB-8418
volframo vestuvių juostas dovanos vyrams
Lytis Vyrai
Bauda ar Mados mados
Vestuvių Žiedai dovanos-metį
Stilius Klasikinis
Žiedo Dydis 6, 6.5, 7, 7.5, 8, 8.5, 9, 9.5, 10, 10.5, 11, 11.5, 12, 12.5, 13
Suderinamumas Nėra
metis žiedai pažadas žiedai vyrams
Proga Vestuvės
Nustatymo Tipas Nėra
Prekės Pavadinimas Queenwish
Paviršiaus Plotis 8mm
mėlynas žiedas vyrams sužadėtuvių žiedai intervalai
Medžiaga Volframo Karbidas
mados žiedai vyrams bižuterijos
Volframo Karbidas Žiedai dydis 11 žiedų
Metalų Tipas Volframo
porų pažadas žiedai antikvariniai žiedai moterims
Formos\modelis Round

Parašyti atsiliepimą

Queenwish Vestuviniai Žiedai 8mm Mėlyna Volframo Šepečiu Juoda Matinė Juoda (su spraudžiais, Išdrožomis Centras Porų Derliaus Sužadėtuvių Žiedai

Queenwish Vestuviniai Žiedai 8mm Mėlyna Volframo Šepečiu Juoda Matinė Juoda (su spraudžiais, Išdrožomis Centras Porų Derliaus Sužadėtuvių Žiedai

SVEIKI ATVYKĘ Į QUEENWISH INTERNETINĖJE PARDUOTUVĖJE Queenwish volframo karbidas žiedai, Vyriški & mens volframo žiedai yra pakankamai tvirtos, kasdieniam dėvėjimui, dar lakuotais pakankamai atstovavimas gyvenime įsipareigojimų. Nuo kietojo stiliaus volframo karbidas žiedai, kad žiedai su tauriųjų metalų įklotai, 6mm ar 8mm atitikimo vestuvių juostoje, vyrai & moterų, jūs rasite volframo žiedas arba

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai