T5820 epson D700 už FuJi DX100 priežiūros bakas chip resetter epson d700 už FuJi DX100 atliekų ink tank resetter

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€28.09

€25.94

--9 %

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

T5820 epson D700 už FuJi DX100 priežiūros bakas chip resetter Produktai: 1 X VNT T5820 resetter/ chip resetter Būklė: Naujas ir aukštos kokybės Privalumai: 1.100% naujas ir aukštos kokybės 2. Top aptarnavimas ir priimtinos kainos. 3. naudoti tiesiog. 4. ji gali prailginti lustai. 5. Jį galima naudoti kelis kartus, tai padės sutaupyti jūsų išlaidas ir atnešti jums daugiau naudos. 6. Geras environmeantal apsauga. Instrukcijos: 1, ten shoud būti 2vnt Epson DX100 Priežiūros Bako, tada Chip Resetter gali gerai dirbti. Mes pavadino jį Priežiūra bakas ir techninės Priežiūros B. 2, Per spauda, techninės Priežiūros bakas šou rašalo lygis yra žemas. Dabar mes galime išpešti techninės Priežiūros bakas ir iš naujo jį su mūsų chip resetter. Po LED Žalias, tai reiškia, kad techninės Priežiūros bakas yra iš naujo gerai pagal chip resetter. 3, Pastabos: po reset Priežiūros bakas A, nereikia įdiegti jį į spausdintuvą. mes turime įdiegti Priežiūros bakas B spausdintuvo pirmas, po spausdintuvo pripažinti, jog, ją ištraukite ir įdiegti Priežiūros bakas A., dabar jūs galite pamatyti techninės Priežiūros bakas A rašalo lygis yra pilnas. 4.. Kai dažų atliekos yra pilnas, imti kempinė iš atliekų ink tank, ir jį valyti, tada padėkite jį atgal į dažų atliekos, bakas ir naudokite. Ačiū už jūsų klausimus apie mūsų produktą. Specifikacija apie pirkinių ir paslaugas po pardavimo :

Kaip galima stebėti mano sklypo?

Jūs galite sekti savo Salve.lt Standartinis Pristatymas sklypo apie šią svetainę, naudodami savo sekimo numerį: global.cainiao.com , www.17track.net(Nukopijuoti į naršyklės atidaryti),galite stebėti savo DHL siuntų svetainės adresu naudoti savo stebėjimo numeris: www.dhl.com

Ką aš galiu padaryti, kai pirkimo apsaugos laikas bėga?

Jei jūsų pirkti apsaugos laikas bėga, prašome susisiekti su mumis ir mes galime jums padėti ją pratęsti. Taigi, jūsų pinigai bus ne eiti į mano sąskaitą.

Ką aš galiu padaryti, jei produktas neveikia? Jei manote, kad produktas nėra darbas po jį gauti,prašome susisiekti su mumis ir pranešti mums apie savo problema,tada mes stengiamės išspręsti jūsų problemą.

Jei jūsų plotas yra nuotolinio rajone, DHL,UPS,TNT, "FEDEX", EMS ,papildomų 35usd bus įkrauta.

Be to,ji yra pirkėjo pareiga valymo muitinės.

Pakuotės Dydis 15cm x 12cm x 5cm (5.91in x 4.72in x 1.97in)
Įrenginio Tipas Nustatyti
Pakuotės Svoris 0.2kg (0.44lb.)
Prekės Pavadinimas TOPPARTS
Tipas Chip atkurti/ chip resetter už rašalo kasetės
Pakuotė Pakavimo Dėžutė
Taikoma Įranga Spausdintuvo
Naudojimas Norėdami iš naujo nustatyti lustai originali rašalo kasetės Epson
Suderinamos Prekės Epson
Techninės priežiūros modeliai T5820
Modelio Numeris T5820
Spausdintuvo Modelis Epson D700
Sąlyga Nauja ir Aukštos Kokybės
Struktūra Atskirti Kasetė
Kostiumas kasetės tipas Originali rašalo kasetės

Parašyti atsiliepimą

T5820 epson D700 už FuJi DX100 priežiūros bakas chip resetter epson d700 už FuJi DX100 atliekų ink tank resetter

T5820 epson D700 už FuJi DX100 priežiūros bakas chip resetter epson d700 už FuJi DX100 atliekų ink tank resetter

T5820 epson D700 už FuJi DX100 priežiūros bakas chip resetter Produktai: 1 X VNT T5820 resetter/ chip resetter Būklė: Naujas ir aukštos kokybės Privalumai: 1.100% naujas ir aukštos kokybės 2. Top aptarnavimas ir priimtinos kainos. 3. naudoti tiesiog. 4. ji gali prailginti lustai. 5. Jį galima naudoti kelis kartus, tai padės sutaupyti jūsų išlaidas ir atnešti jums daugiau naudos. 6. Geras environmeantal apsauga.

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai