10mm*15 mm briaunotas lazuritas prarasti karoliukai 15.5"

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€14.79

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

Aprašymas: Tipas Akmuo : Natūralus lazuritas Ilgis: 15" Dydis:15x10mm Spalva: Kaip foto parodyta foto yra atstovo visai daug. Jūs gausite vieną panašią nuotrauką.

Laivybos išlaidos kinija paštu nemokamas pristatymas,bus atvyko 10-15 darbo dienų,gali būti stebimi

Grąžinimo politika, Jei nesate patenkintas, kai jūs gavimo mūsų prekei,Prašome susisiekti su mumis 2 savaitės,mes galime diskutuoti, o ne prekę ar grąžinti pinigus. Jei Prekė yra unworn, ir nemanau, kad lūžių. jūs galite gauti visiškai grąžinti pinigus (nėra įtraukti grįžti, laivybos mokestis).

Apie MUS Mes esame spręsti, tvarkymo papuošalai ir pardavimas, prekyba Kinijoje,mes turime gausu papuošalų patirtį,mes galime pasiūlyti įvairių stilių ir skirtingų tipų papuošalai suteiks jums,jei jūs galite pasiūlyti dizaino papuošalų su manimi,mes galime pritaikyti papuošalų dizainas tinka jums suteikti jums.Jei jums, kad mūsų daiktų, mes susisieksime su jumis per 24 valandas.Jei jus, kad daug daiktų,mes norėtume derinti siuntimo išlaidas ir sutaupyti jūsų pinigus. Mes siūlome puikią pakuotę siekiant užtikrinti, kad šie daiktai jums, kad galite atvykti jums saugiai.Kai gausime mokėjimą,mes atsiųsime nuo daiktų, kad jums dviejų darbo dienų.Atkreipkite dėmesį, kad siuntimo trukmę,jei pakuotė nebuvo gauta laiku,prašome mums pranešti.Mes jums stebėti paketą iš mūsų pašte,ir leidžia jums žinoti, pakuotės numerį ir stebėti jį iš savo pašto.Jei paketas prarado,mes grąžinsime jums.

Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Svoris 0.6kg (1.32lb.)
Pakuotės Dydis 15cm x 15cm x 15cm (5.91in x 5.91in x 5.91in)
Elemento Ilgio 3inch
Elemento Aukštis 3inch
Elemento Plotis 3inch
Papuošalai Išvados Tipas Pins & Adatos
Produkto Savybės 3
Modelio Numeris žr. išsamią informaciją
Prekės Skersmuo 3inch
Medžiaga Bambuko
Elemento Tipas Papuošalai Išvados

Parašyti atsiliepimą

10mm*15 mm briaunotas lazuritas prarasti karoliukai 15.5

10mm*15 mm briaunotas lazuritas prarasti karoliukai 15.5"

Aprašymas: Tipas Akmuo : Natūralus lazuritas Ilgis: 15 Dydis:15x10mm Spalva: Kaip foto parodyta foto yra atstovo visai daug. Jūs gausite vieną panašią nuotrauką. Laivybos išlaidos kinija paštu nemokamas pristatymas,bus atvyko 10-15 darbo dienų,gali būti stebimi Grąžinimo politika, Jei nesate patenkintas, kai jūs gavimo mūsų prekei,Prašome susisiekti su mumis 2 savaitės,mes galime diskutuoti,

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai