Mados Duobute T-Shirt Viršuje Tees Kawaii Trumpomis Rankovėmis T-Shirt Moterų Harajuku Moterų Viršūnių Plius Dydis Moterų Drabužiai 2017 Top Moterims

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€7.70

€10.85

-29 %

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

1.100% Brand new

2 .Galimos spalvos: pilka,juoda,raudona,balta.

3.Dydis:S M L XL

Prašome leisti 1-3cm skirtumai dėl vadovo matavimo, įsitikinkite, kad patikrinti savo kūno matavimas tikrai rungtynes šis rinkinys (Visos matavimo cm ir atminkite, 1cm=0.39 colis) Dydis/cm, Pečių, Krūtinės Rankovės Ilgis S 36 84 15 60 M 37 88 16 61 L 38 92 17 62 XL 39 96 63 18

PASTABA : Prašome palyginti išsamiai dydžių tavo, prieš jus pirkti!!!

Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą. Mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose, bet ne pačią veikimą įvairiomis įstaigomis, kaip ant modelio. Ačiū!

Drear Draugas,

Sveiki atvykę į mūsų parduotuvėje!! Tikimės, kad jūs turite laimingas apsipirkti čia.,Mes atsiųsime jums didelis dovana tik Ekrano nuotrauką, galite pasidalinti ja !!

Pridėti mūsų parduotuvėje :

ten bus el. paštu informuoti jus apie visus naujus atvykus arba nuolaidos.

1*Moterys, t-shirt

Mandagumas:

Saugumo sumetimais, mes repack prekes į kitą maišelį ar dėžutę, siekiant išvengti žalos siuntimo metu, taigi yra ne originalo langelyje įtraukti. jei u tikrai reikia originalo langelyje, pls palikti pranešimą kai jūs padaryti užsakymą.

Mes priimame alipay čia.

1.Šiuo metu galite atsiskaityti naudojantis Moneybookers,Viza, "MasterCard", "Western Union", Qiwi ir banko pavedimu.

2.Jūs galite taip pat užmokėti pasirinkite debeto kortelės įskaitant Maestro ,solo,Carte Bleue,PostePay,Cartasi,4B ir Euro6000.

3.Daugiau mokėjimo būdą, bus galima rasti Salve.lt ateityje.Kaip ilgai, kaip jūs padaryti sumokėti per Salve.lt,Jūsų pinigai bus protectd pagal sąlyginio Deponavimo automatiškai.

Mes tik laivas su jūsų patvirtino adresą. Prašome įsitikinkite, kad jūsų pristatymo adresas yra teisingas prieš perkant.

Labiausiai užsakymai bus išsiųsti per 1-2 darbo dienas nuo apmokėjimo patvirtinimo.

"Nemokamas Pristatymas" punktas bus įdėjo "China Post" registruotu oro paštu, prekės gali būti tikrinama ir stebima internete.

Pristatymas paprastai trunka nuo 7 iki 30 darbo dienų. Dauguma straipsnių bus pristatyti per 1 mėnesį , o ten bus vėluojama kažkas, ką galime

ne kontroliuoti (pavyzdžiui, blogas oras). Jei tai atsitiks, tiesiog susisiekite su mūsų klientų aptarnavimo, mes padėsime jums patikrinti ir išspręsti bet kokią problemą.

Mes nesame atsakingi už bet kokius custom muito ar importo mokesčių.

*Mes palikti TEIGIAMĄ ATSILIEPIMĄ gavęs mokėjimą. Prašome susisiekti su mumis, jei esate nepatenkinti su elementą po jį gauti.

*Į visus laiškus bus atsakyta per 1 darbo dieną. Jei nenorite gauti mūsų atsakymą, prašome pakartotinai išsiųsti savo el. pašto adresą ir mes pasistengsime atsakyti jums kuo greičiau.

*Rimtas Pirkėjas Tik! Pateikite kainos pasiūlymą tik tada, jei jūs sutinkate su visomis sąlygomis.

Pakuotės Svoris 0.18kg (0.40lb.)
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Dydis 30cm x 25cm x 20cm (11.81in x 9.84in x 7.87in)
mados T-marškinėliai moterims
Apykaklės O-Kaklo
Audinio Tipas Broadcloth
Du tūkstančius septyniolika harajuku,marškinėliai femme
Drabužių Ilgis Reguliariai
Medžiaga Medvilnė,Poliesteris
Lytis Moteris
Rudenį moterų marškinėliai
Stilius Atsitiktinis
Rankovės Ilgis(cm) Trumpas
Viršūnės Tipas Tees
Tees T-marškinėliai,viršuje tees
Elemento Tipas Topai
Harajuku moterų marškinėliai,moteriški viršūnės
Dydis S, M, L, XL
Modelio Numeris Vienas šimtas vienuolika tūkstančių šeši šimtai aštuoniasdešimt keturi
Apdaila Duobute
Prekės Pavadinimas JYCGOODLUCKY
Modelio Tipas Kietas
kawaii kawaii moterims topai
Rankovės Stilius Reguliariai
paprastas marškinėliai moterims,marškinėliai, femme
Negabaritinių Moterų marškinėliai
spalva Marškinėliai Moteriška

Parašyti atsiliepimą

Mados Duobute T-Shirt Viršuje Tees Kawaii Trumpomis Rankovėmis T-Shirt Moterų Harajuku Moterų Viršūnių Plius Dydis Moterų Drabužiai 2017 Top Moterims

Mados Duobute T-Shirt Viršuje Tees Kawaii Trumpomis Rankovėmis T-Shirt Moterų Harajuku Moterų Viršūnių Plius Dydis Moterų Drabužiai 2017 Top Moterims

1.100% Brand new 2 .Galimos spalvos: pilka,juoda,raudona,balta. 3.Dydis:S M L XL Prašome leisti 1-3cm skirtumai dėl vadovo matavimo, įsitikinkite, kad patikrinti savo kūno matavimas tikrai rungtynes šis rinkinys (Visos matavimo cm ir atminkite, 1cm=0.39 colis) Dydis/cm, Pečių, Krūtinės Rankovės Ilgis S 36 84 15 60 M 37 88 16 61 L 38 92 17 62 XL 39 96 63 18 PASTABA : Prašome palyginti

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai