Bi.Dw.M,Mišrios Formos Sidabro Cirkonio Akmenys ir Kristalai Masės Kristalų Siūti-apie Siuvimo Vestuvių Suknelės, Kostiumai Apdaila

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€7.13

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

Bi.Dw.M,Mišrios Formos Sidabro Cirkonio Akmenys ir Kristalai Masės Kristalų Siūti-apie Siuvimo Vestuvių Suknelės, Kostiumai Apdaila

Medžiaga: Akrilas

Dydis: apvalus 16mm,Trikampis 16mm,Kirvio formos 14x19mm,Aikštėje 12mm,Kosminės formos 17x21mm,

Forma: Mišrios Formos, ( 2 skyles siuvimo )

Skylė: 2 skylės

Spalva: Patrauklus Sidabro spalvos,

Pakavimo Kiekis: 150 vnt./Daug

Naudojimas: Drabužiai, Batai, rankinės, Skrybėlės, Papuošalai, Auskarai, Vakare Suknelė,Vestuvių Suknelė,Aksesuarai ir kt.

· Mes pristatysime daiktus TIK registruotu adresu, jums paliko Salve.lt. Tam, kad jūs galite gauti vežimo paprastai, atlikite savo pristatymo adresą atidžiai.Jei norite pakeisti savo adresą,plz duok mums savo naują adresą iš anksto.

· Paprastai Mes galime išsiųsti prekes 1-3 darbo dienas po to, gauti išvalytas mokėjimą. Kiekvieno sklypo bus sekimo numerį savo stebėjimą.

· Paprastai, Jei nemokamas pristatymas, pristatymas metodas yra CPAM (Kinija Paštu, Oro Paštu). Ji paprastai trunka 20-45 dienų atvykti į daugelį šalių. Tačiau kai kuriose šalyse ar kaimo vietovėse, tai gali užtrukti dar ilgiau laiko, nes ne dažnai aviakompanijos ar patikrinimą, muitinės.

·Dabar mes nustatėme, kad iš specialiu būdu iš Kinijos į rusijos Federacijos,laivybos laikas, kad rusijos Federacija yra apie 20-40 dienų.

·Jei esate iš Brazilijos,laivybos laikas galbūt yra ilgesnis, nes muitinės įstaigos politiką.

·Jei užsakymo vertė yra daugiau nei 150 usd ,mes išsiųsti elementai per DHL/EMS/FEDEX, kuris yra greitesnis ir saugos.

· Siekiant užtikrinti, kad jums nereikia mokėti muito, mes pripažins, kad tai yra "Dovana" ar "Pavyzdys" mažesne deklaruota vertė. Bet tai neatspindi viso kaina, kurią sumokėjo ar rinkos vertės prekių. Jei ji nėra veiksminga, kai kuriose šalyse su skirtingų tarifų taisykles, pirkėjas bus atsakingas už mokesčius, muitų ir kitų rinkliavų metu, pristatymas!

· Jums gali sumokėti mums per Salve.lt sąlyginio Deponavimo per savo Banką ar kreditinę Kortelę.

· Salve.lt sąlyginio Deponavimo yra viena pirmaujančių trečiųjų šalių interneto mokėjimo platforma. Sąlyginio deponavimo leidžia mokėti saugiai internete neatskleidžiant jūsų kredito kortelės duomenis. Taip pat galite stebėti pristatymą jūsų užsakymo ir apmokėjimo yra išleista tik tiekėjui patvirtinę gavote siuntą.

· kai jums padaryti sumokėti, jūsų mokėjimą tiesiog perkelia į sąlyginio DEPONAVIMO, ne į mūsų sąskaitą. Prašome įsitikinkite, patvirtina, kad, kai jūs gaunate daiktai geros būklės.

Jei jūsų daiktai yra patvirtinti turi būti prarasta,mums bus grąžinti pinigai jums arba pakartotinio laivo naujų daiktų, kad jums ,todėl nesijaudinkite.

Jei bet klausimas ar nepasitenkinimą ar skųstis,plz susisiekite su mumis bet kuriuo metu užsakymo pranešimą,mes pasistengsime atsakyti jums artimiausiu metu.

· Jei nesate patenkintas dėl bet kokių priežasčių, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys. Mes stengiamės išspręsti problemą, kol būsite patenkinti. Tikrai, mes palikti teigiamą atsiliepimą ir jums, ir jūsų natūra padėti.

· Jei prekės yra pristatomos per šventes, pristatymo data bus atidėtas. Jei esate nepatenkinti, kaip transporto kartą atidedamas, prašome nesuteikia mums neigiamų atsiliepimų, nes tai ne mūsų kaltė. Rašykite mums ir mes bendrauti su express " kompanija.

· Klientų pasitenkinimas yra labai svarbus mums. Jei esate patenkintas (- elementus, turite, prašome dona€™t pamiršti, kad mus palieka teigiamų atsiliepimų ir gerų išsamių pardavėjo įvertinimų. Teigiamų atsiliepimų-tai tikrai labai svarbu mums!

· Jūsų pasitenkinimas yra mūsų prioritetas!

Pakuotės Dydis 16cm x 14cm x 2cm (6.30in x 5.51in x 0.79in)
Pakuotės Svoris 0.1kg (0.22lb.)
Įrenginio Tipas daug (294 vnt/lot)
Kiekis 294 vnt
Medžiaga Derva
kokybė Aukščiausios Kokybės
Naudoti Krepšiai,Drabužių,Nagų Dailės,Avalynė
Butas Atgal Taip
Formos Mišrios formos
Skylę 2 Skylės
Strazdų Tipas Laisvas Cirkonio
Produkto Tipas Cirkonio
spalva Gryno sidabro spalva,
Stilius Flatback
Technics Siūti-On
Dydis 17x21mm,18mm,13x18mm,8x13mm,8mm
Sąlyga Nauja
Modelio Numeris du28-6
Prekės Pavadinimas Bi.Dw.M

Parašyti atsiliepimą

Bi.Dw.M,Mišrios Formos Sidabro Cirkonio Akmenys ir Kristalai Masės Kristalų Siūti-apie Siuvimo Vestuvių Suknelės, Kostiumai Apdaila

Bi.Dw.M,Mišrios Formos Sidabro Cirkonio Akmenys ir Kristalai Masės Kristalų Siūti-apie Siuvimo Vestuvių Suknelės, Kostiumai Apdaila

Bi.Dw.M,Mišrios Formos Sidabro Cirkonio Akmenys ir Kristalai Masės Kristalų Siūti-apie Siuvimo Vestuvių Suknelės, Kostiumai Apdaila Medžiaga: Akrilas Dydis: apvalus 16mm,Trikampis 16mm,Kirvio formos 14x19mm,Aikštėje 12mm,Kosminės formos 17x21mm, Forma: Mišrios Formos, ( 2 skyles siuvimo ) Skylė: 2 skylės Spalva: Patrauklus Sidabro spalvos, Pakavimo Kiekis: 150 vnt./Daug Naudojimas:

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai