Kūrybos Mėlynasis Banginis Formos Dervos Vazonas Sultingi Sodinamoji vidaus Apdaila

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€2.74

€9.74

-71 %

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

LS CO. Ltd", įsikūręs crystal city Pu Jiang, įsteigta 2003, įsipareigojusi gaminti aukštos kokybės krištolo amatų, tokių kaip krištolo ir deimantų, Feng Shui crystal ball, asmeninį trofėjų, prespapjė, 3D išgraviruotas kristalų, vaza, kabančių papuošalų ir pan.

Mes adresas visus savo rūpesčius & kviečiame apsilankyti!

Pavadinimas: Kūrybinė Mėlynasis Banginis Formos Dervos Vazonas Sultingi Sodinamoji Namų Apdailos Dydis: 10 cm * 11 cm Spalva: mėlyna Medžiaga: Derva Sąlyga: Markės Naujų Paketų Sąrašas : 1 gabalas su saugiu ir pakuotė

D ue, kad skirtingų monitorių ir pikselių, neatmetė spalvų skirtumas; Spalva natūra teikiama pirmenybė, tikimės, kad klientai suprastų!) Apie Laivybos: 1,Kai jūs padaryti sumokėti, pls maloniai siūlome išsamiai adresą,pašto kodą,kontaktinį asmenį,Tel Nr., taip, kad kurjeris gali rasti jums! 2,Pristatymo datos, paprastai per 7-30 dienų. Mes visada siųsti prekes iš Kinijos Po Oro Paštu . Tai užtruks 15-60 dienų nuo to, kurioje šalyje jūs gyvenate. Ps:Jei laikas spaudžia,mes galėtų siųsti EMS,DHL,UPS,TNT, "FEDEX" ir tt,Bet klientai turi mokėti papildomų išlaidų. 3,siekiant užtikrinti jums gauti jūsų užsakymą, su tax free arba mažesnės vertės mokestis importuojant, Mes pripažins, kad tai yra "Dovana", arba šiek tiek pinigų.Mes neturime turėti jokių muitų ar mokesčių.

Susisiekite su mumis:

Darbo Laikas: pirmadienis-penktadienis (Savaitgaliais, Švenčių dienomis netaikoma)

Telefono Numeris: 0086-579-84223458

Skype:crystalsupplier Apie Atsiliepimus: 1,Kai gausite prekes,Jei esate nepatenkinti mūsų produktai ir paslaugos, nurodykite "Teigiami" Atsiliepimai " ir "5 Puikus Žvaigždžių" už mus.Taip pat mes bus daryti tą patį už jus. Ačiū iš anksto. 2,Kai gausite prekes,Jei esate nepatenkinti mūsų produktai ir paslaugos, prašome susisiekti su mumis ir pateikti mums galimybę jums padėti. Ačiū!

Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Dydis 20cm x 15cm x 20cm (7.87in x 5.91in x 7.87in)
Pakuotės Svoris 0.35kg (0.77lb.)
Stilius Pastoracinės
Medžiaga Derva
Modelio Numeris LSQT012
Dydis S
Tipas Puodai, Darželio Puodai
Funkcija Stalo Vaza

Parašyti atsiliepimą

Kūrybos Mėlynasis Banginis Formos Dervos Vazonas Sultingi Sodinamoji vidaus Apdaila

Kūrybos Mėlynasis Banginis Formos Dervos Vazonas Sultingi Sodinamoji vidaus Apdaila

LS CO. Ltd , įsikūręs crystal city Pu Jiang, įsteigta 2003, įsipareigojusi gaminti aukštos kokybės krištolo amatų, tokių kaip krištolo ir deimantų, Feng Shui crystal ball, asmeninį trofėjų, prespapjė, 3D išgraviruotas kristalų, vaza, kabančių papuošalų ir pan. Mes adresas visus savo rūpesčius & kviečiame apsilankyti! Pavadinimas: Kūrybinė Mėlynasis Banginis Formos Dervos Vazonas Sultingi

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai