Bluavido 6.86" Automobilių DVR GPS Navigacijos 4G Android 5.1 ADAS Full HD 1080P Automobilio Vaizdo Kamera, Diktofonas, WIFI, Dual Lens apverstas vaizdas

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€80.52

€107.36

-25 %

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

Pagrindinis Taškas:

6.86-inch Dual lens Jutiklinis Ekranas

Šis dvr paramos Dvigubo objektyvo vaizdo ekranas. Ji taip pat suteikia tiesioginę vaizdo įrašo peržiūra. Įrodyti savo nekaltumo, ir per kelias sekundes, o likusias ant kelių.

HD 1080P Vaizdo įrašymo

Įrašyti HD Vaizdo 1080P režimu. 2.0 Plataus Kampo priekinės kameros objektyvas, užfiksuoti visas veiksmas švarus HD vaizdo įrašus. Vaizdo ir garso įrašai automatiškai įrašomi į begalinį ciklą ir įrašomas į atminties kortelę. Registruoti eismo įvykių, gražių kelionių, netikėtų akimirkų, ar socialinės žiniasklaidos vertas vaizdo.

ADAS ĮSPĖJIMO ADAS Plius functnion padeda savo vairavimo saugiai ir patogiai. Pastaba: ADAS funkcija greitis turi daugiau nei 80km/h

Built-in "Android 5.0" Operacinę Sistemą

Statyti RAM1GB+ROM, 16 GB vidinės atminties, yra apie 0,8 GB galima įdiegti programą, ir apie 12 GB vidinės atminties ir galima duomenų saugojimo.

Dual Vaizdo Įrašymo Vienu Metu

Šis Automobilis DVR yra dvi kameros, kurios leidžia vienu metu filmuoti vaizdo įrašai iš dviejų skirtingų kampų. Picture in Picture ekranas leis jums aiškiai matyti iš priekio ir nugaros-iki kameros . Kai automobilį Atbuline Pavara, šio automobilio dvr automatiškai perjungti atgal-iki kamera vaizdą su automobilių stovėjimo aikštelė linijos.

Wi-Fi Prisijungimas

Jei yra WiFi tinklą netoliese, DVR su WiFI .

FM Siųstuvo funkcijos

Kai šis automobilis dvr nustato tą patį FM dažnį, kaip automobilio grotuvo (pvz.87.9), dvr bus išvesties garsas per FM siųstuvo funkcijos jūsų automobilis garsiakalbis

Full HD 1080P Vaizdo

Aukštesnės kokybės nuotraukas padės nustatyti gyvybiškai svarbią informaciją, pvz., licencijos plokštės, vairuotojo veiksmus ir kelių funkcijų, kurios gali įrodyti savo nekaltumą.

Aukštyn ir Žemyn, Laisvai Ruožas Objektyvas

Galinio vaizdo Kamerą, Kai automobilį Atbuline Pavara, automobilių DVR automatiškai perjungti atgal-iki kamera vaizdą su automobilių stovėjimo aikštelė linijos.

4G modulio SIM kortelės (Internetas)+WIFI modulis maršrutizatorius=Banglenčių greičiau Dėka 4G SIM kortelę ir pastatytas wifi, nesvarbu, kur jūs vairuojate, jums bus mėgautis įdomus iš interneto naršymas , kad būtų galima internete navigacijos/ muzika /kinas ebs .

Nuotolinio Stebėti Mobiliojo App Ryšys

Su mūsų unikali nuotolinio stebėti mobiliojo app "Automobilių Assist" ir interneto ryšį, jis leidžia jums nuotoliniu stebėti savo automobilio vairavimo kelias, ir kas atsitiko aplink jūsų automobilį.

Kaip valdyti Automobilį, Padėti App ? Prašome patikrinti, ar vaizdo įrašas apie šį produktą nuorodą daugiau informacijos. Ačiū.

Stebėti ir Signalizacijos 720p foto ir 10s vaizdo signalas bus netrukus (1-5s laikas) išsiųstas į jūsų mobilųjį jeigu automobilio susidūrimui GPS sekimo Istorijos automobilio važiavimo trajektorija bus registruojami ir realaus laiko atkurti automobilio padėti app. Vienas iš Pagrindinių Užfiksuoti Vaizdo Vieną klavišą, norėdami užfiksuoti 10s video apie automobilį, padėti app per WiFi ryšys

ADAS Plus (Tik 4G versija palaiko ADAS, 3G versija nėra palaiko) LDWS nukrypimą nuo kelio Juostos Įspėjimo sistema įspėjimas yra užfiksuojamas, kai nukrypimą nuo kelio juostos aptinkama pagrįstas realaus laiko vaizdo įrašas. FCWS į Priekį Susidūrimo Perspėjimo Sistema, įspėjimas yra užfiksuojamas, kai galima į priekį susidūrimo aptinkama pagrįstas realaus laiko vaizdo įrašė. FVMA į Priekį Transporto priemonės Juda Signalas įspėjimas yra užfiksuojamas, kai transporto priemonės prieš jums juda, pagrįstas realaus laiko vaizdo įrašymui.

GPS navigacija

Atsisiųsti savo mėgstamą GPS vidinė atmintis, su papildoma GPS antenos, tai dvr suteikia geriausią patirtį nesvarbu

paskirties vieta yra. Plius, tai 3G tinklo funkcija , padeda dvr gauti daugiau greitai ir sklandžiai internete GPS navigacija.

Apie GPS navigacijos

Detalūs Žemėlapiai su Nemokama Atnaujinimai

gražus 3D paminklų, pastatų,parkų ir kalnai,padės jums rasti savo

turint nepažįstamas sritis. Važiuojant su Sygic GPS Navigacijos yra ir praktiška ir maloni.

tikslus atstumas iki kiekvienas manevras ves jus į savo paskirties vietą. Jei jūs

praleisti ruožtu mūsų pažangų algoritmą, bus nedelsiant perskaičiuoti gauti jums atgal į savo kelią.

Naršyti Sudėtingą transporto rūšies keitimo su Lengvumu

GPS Navigacijos turi lane assist su junction view, kuri rodo artėjančius sankryžas ir naudoja ryškiaspalviai rodyklėmis nurodykite tinkamą juostą. ir lengvai naršyti sudėtingą transporto rūšies keitimo.

Daugiau Informacijos iš pirmo Žvilgsnio:

Prietaisas išlaiko savo vairavimo žemėlapio ekrane visą laiką ir papildomos informacijos, atrodo, kartu. Dėl išsamesnės informacijos tiesiog klauskite arba paliesti ekraną. Kaip jums vairuoti savo maršrutą, Aukštyn, į Priekį, nuolat jus informuoja apie netoliese paslaugų, įskaitant kuro stotys, ligoninė

Apie tai, kaip Įdiegti žemėlapiai

Paramos Europa / Šiaurės Amerika, Pietų Amerika, Pietryčių Azijos ir Artimųjų Rytų žemėlapį (bus įdiegti žemėlapį pagal jūsų nurodytu adresu, tokių kaip: Jungtinė Karalystė, mes įdiegti Europos žemėlapį)

Pakuotės Svoris 0.9kg (1.98lb.)
Pakuotės Dydis 10cm x 15cm x 10cm (3.94in x 5.91in x 3.94in)
Įrenginio Tipas gabalas
4G Versija LTE
Elemento Tipas Automobilių DVR
OSD Kalba Rusija,Ispanų,Portugalų,Japonų,Korėjiečių,Lenkų,Turkų,Prancūzų,Tajų,Ispanų,Italų,Rusų,Lietuvių
Vaizdo Formatas AVI
Ekrano Santykis 16
Specialios Funkcijos Judesio Aptikimo,Led Ekranas,Ciklas Įrašymas,Realaus Laiko Stebėjimo,Platus Dinaminis Diapazonas,Bult GPS,GPS Tracker,Dvigubas Objektyvas,SD/MMC Kortelė,Naktinis Matymas,Automatinis Baltos spalvos Balansas,Laikas ir Data Ekranas,Wifi Funkcija,Ciklinis Įrašymas, "Bluetooth", Mikrofonas,G-sensorius
Skaičius Objektyvai 2
Chipset Gamintojas MT6582
Ekrano Dydis 6.86"
"Bluetooth" 4.0 Palaiko Handfree
gps navigacija TAIP, nemokami žemėlapiai
Originalioje Pakuotėje Taip
RAM/ROM 1 GB/16 GB(Sistemos bus užimti 3GB)
ADAS tik 4G Versija palaiko
Atminties Kortelė Reikia Reding Greitis 10 klasė
Sd Atminties Kortelė 16G, 32G, Nė vienas
Kadrų Per Sekundę 30
Pikselių 500Mega
Video Kodas H. 264
Baterija Built-in
3G Versija WCDMA
ADAS. 3G Versija Nėra't palaiko
Kameros Rezoliucija 1920x1080
Prekės Pavadinimas Bluavido
Vaizdo Jutiklis 1/3 " Color Cmos
Sąsaja USB2.0,Micro SD/TF,AV-Out
Max Išorinė Atmintis 32G
GPS logger Išorinis
Dvigubo Objektyvo Taip,Palaikymas Dual lens įrašymo vienu metu
Surinkimo Režimas Nešiojamų Diktofonas
Peržiūrėti kampas 150°-160°
Jutiklinis Ekranas Taip
Baterijos Veikimo Trukmė baterijos yra labai mažas, prašome susisiekti su maitinimo naudoti

Parašyti atsiliepimą

Bluavido 6.86

Bluavido 6.86" Automobilių DVR GPS Navigacijos 4G Android 5.1 ADAS Full HD 1080P Automobilio Vaizdo Kamera, Diktofonas, WIFI, Dual Lens apverstas vaizdas

Pagrindinis Taškas: 6.86-inch Dual lens Jutiklinis Ekranas Šis dvr paramos Dvigubo objektyvo vaizdo ekranas. Ji taip pat suteikia tiesioginę vaizdo įrašo peržiūra. Įrodyti savo nekaltumo, ir per kelias sekundes, o likusias ant kelių. HD 1080P Vaizdo įrašymo Įrašyti HD Vaizdo 1080P režimu. 2.0 Plataus Kampo priekinės kameros objektyvas, užfiksuoti visas veiksmas švarus HD vaizdo

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai