16" (D400mm) silent granito Arix diamond saw blade granito su segmento aukštis 18mm

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€155.29

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

Arix Deimantinio Disko Pjūklas

Ypatybė:

1. Arix tipo projekto Segmento pusės veido leidžia idealus šiukšlių šalinimo ir geresnio aušinimo, pagerina ryškumą ir pjovimo veiksmingumą. Be to, ši konstrukcija sumažina disko akmens sąsaja, o pjovimo kad bus sumažinti trintį pjovimo ir triukšmo.

2.Geras pjovimo rezultato. Tai specialios konstrukcijos neleis lengvai krašto žlugimo, pertrauka, kūginiai plokštė ir pan.

Naudojimas:

Šis gaminys yra plačiai naudojami pjovimo akmens.

Prekės NR.

Skersmuo

Segmento Aukštis

Arbor

DC - DCP16

400mm (16")

18mm

60mm

Diametras: 400mm (16")

Segmentas: 18MM

Kitos specifikacijos yra available upon request.

Apie Mus

"Diamant" Cut & Šlifavimo CO.,LTD", viena iš sparčiausiai auganti ir dinamiška įmonių,įkurta 1998 metais, Deimantas Įrankiai ir Šlifavimo pramonė,Mūsų įmonė visada buvo labai svarbus sektorius, akmens ir statybų srityje, su aukštos kokybės ir konkurencinga kaina.

Mūsų pagrindiniai produktai yra deimantiniai segmentai, pjūklų geležtės, vieliniai pjūklai,deimantiniai šlifavimo, lankstus Deimantiniai poliravimo padas, grindų poliravimo šluostės, taurės ratai, skirstymas ratai, CNC-profiliavimo diskai, grąžtai, pirštu kelvedžio bitai, šepečiai, šlifavimo blokų ir electroplated įrankiai, su įvairių specifikacijų. Visi šie produktai pasiekė tarptautiniu mastu, aukšto lygio ir yra plačiai naudojami pjovimo, šlifavimo ar poliravimo granito, marmuro, betono, asfalto, aliuminio, porceliano ir stiklo. Visi mūsų produktai yra pagal griežtus kokybės kontrolės.

Mes siekiame aukščiausios kokybės įrankiai, trumpiausia pristatymo laiką ir geriausią aptarnavimą, kaip labiausiai konkurencinga kaina.Ir jūsų vertingi patarimai visada laukiami.

Pakuotės Dydis 41cm x 41cm x 1cm (16.14in x 16.14in x 0.39in)
Pakuotės Svoris 4.5kg (9.92lb.)
Įrenginio Tipas gabalas
arbor 60mm
Segmento kiekis 28pcs/set
Prašymas šlapio pjovimo dėl granito ir Inžinerijos akmens
segmento aukštis 18mm
Dydis 16" (D400mm)
Išorinis Skersmuo 400mm
Pagrindiniai plieno silent
Ašmenų Medžiaga Pjovimo Peilis
Prekės Pavadinimas casaverde
Skaičius, Vnt 1 vnt
Modelio Numeris DC-DCP16"
Naudojimas Komercinės Gamyba
Disko Tipas Diskinių Pjūklų
Apdailos Balta
Mašina Tiltas pjūklai

Parašyti atsiliepimą

16

16" (D400mm) silent granito Arix diamond saw blade granito su segmento aukštis 18mm

Arix Deimantinio Disko Pjūklas Ypatybė: 1. Arix tipo projekto Segmento pusės veido leidžia idealus šiukšlių šalinimo ir geresnio aušinimo, pagerina ryškumą ir pjovimo veiksmingumą. Be to, ši konstrukcija sumažina disko akmens sąsaja, o pjovimo kad bus sumažinti trintį pjovimo ir triukšmo. 2.Geras pjovimo rezultato. Tai specialios konstrukcijos neleis lengvai krašto žlugimo, pertrauka,

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai