JAV Monetų 1889-O Morgan Doleris kopijuoti Monetos / Nemokamas Pristatymas

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€1.33

€1.87

-28 %

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

Sveiki atvykę į mano parduotuvę!

Aš tik parduoti replika monetų kolekcijas, nė vienas iš monetų aš parduoti, yra originalios. Prašome don ' t pirkti juos, kaip originalus, monetas. Aš parduoti šių kopijuoti monetas tik norite, kad jūsų kolekcijos tobulas. ir jei tu negali rasti monetų norite. galite siųsti pavyzdžius mums. mes galime padaryti užsakymą monetas.

Apie laivyba:mes išsiųsti jūsų prekės remiantis jūsų sąlyginio Deponavimo adresą, todėl įsitikinkite, kad jis yra teisingas.ir mes, kad shippment artimiausiu metu.Tai užtrunka nuo 15 iki 30 dienų, atlikti Amerikos, ir nuo 25 iki 35 dienų, kad Europos ir kitų šalių. Tikiuosi, kad jums galėtų laukti savo daiktus kantriai.

Atsiliepimai:Klientų pasitenkinimas yra labai svarbus mums. Jeigu esate patenkinti prekes galite užsisakyti ,prašome palikti 5 žvaigždžių ir teigiamų atsiliepimų. Jei nesate patenkintas su daiktų ar paslaugų ,prašome susisiekti su mumis prieš palikdami neigiamą arba neutralų atsiliepimą. Galime dirbti kartu, siekiant išspręsti bet kokius ginčus.apskritai, jei nėra nieko, ką galime padaryti už jus,susisiekite su mumis laisvai. geriausi linkėjimai .

Pakuotės Dydis 15cm x 11cm x 1cm (5.91in x 4.33in x 0.39in)
Pakuotės Svoris 0.037kg (0.08lb.)
Įrenginio Tipas gabalas
Regioninės Funkcija Europa
Temos Patriotizmas
Medžiaga metalo
Stilius Antikos Imitacija
Prekės Pavadinimas dower mane
Technika Padengtą
Metų 1880-1899

Parašyti atsiliepimą

JAV Monetų 1889-O Morgan Doleris kopijuoti Monetos / Nemokamas Pristatymas

JAV Monetų 1889-O Morgan Doleris kopijuoti Monetos / Nemokamas Pristatymas

Sveiki atvykę į mano parduotuvę! Aš tik parduoti replika monetų kolekcijas, nė vienas iš monetų aš parduoti, yra originalios. Prašome don ' t pirkti juos, kaip originalus, monetas. Aš parduoti šių kopijuoti monetas tik norite, kad jūsų kolekcijos tobulas. ir jei tu negali rasti monetų norite. galite siųsti pavyzdžius mums. mes galime padaryti užsakymą monetas. Apie laivyba:mes išsiųsti jūsų

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai