1PC Nerūdijančio Plieno GRILIS Marshmallow Skrudinant Lazdos Išplėsti Šašlykinė Telescoping

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€1.12

€1.27

-11 %

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

Mes atsiųsime atsitiktinai nuorodą į mūsų vertybinių popierių(yra ir kitų spalvų, kad yra ne showen nuotraukoje), galite gauti tik viena spalva, ar daug spalvų, jei jūs nieko prieš, tai, pls donot užsakymą, tikiuosi, jūs galite suprasti,ačiū!

Aprašymas: 100% visiškai naujas ir aukštos kokybės Savybės: Leidžia jums sustabdyti marshmallow, šunų ir daržovės iš verpti, kai virimo suteikia jums optimaliai valdyti už puikią taurę, Kad marshmallow, karštų šunų, ir skrudintos daržovės lengvai, bet kur. Kepti zefyrai, karštų šunų, ir veggies Šios strėlės ilginimas skrudintuvai saugoti ir laikyti kompaktiškai ir tvarkingai ne 31cm, dar pratęsti iš 82cm ilgio saugaus skrudinant. Lengva nešiotis, turi savo stovyklavimo kelionėms arba kieme, GRILIS. Specifikacija: Medžiaga: Nerūdijantis Plienas+Medinės rankenos Ilgis: Nuo 31cm, kad 82cm (strėlės ilginimas) Spalva: Išsiųsta atsitiktine tvarka (jei perkate daugiau nei vieną produktus, kurių spalvų, gali būti skirtingos arba tos pačios) Kiekis: 1PC Pastaba: 1.Perėjimas: 1cm=10mm=0.39 colių 2.Prašome leisti 0-3cm paklaida dėl rankinis matavimas. pls įsitikinkite, kad jūs ne protas, prieš jums pasiūlymą. 3.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą. Ačiū!

Paketas apima s (be mažmeninės pakuotės) : 1PC x strėlės ilginimas Skrudinant Šakutės Stick

Pakuotės Svoris 0.08kg (0.18lb.)
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Dydis 18cm x 15cm x 12cm (7.09in x 5.91in x 4.72in)
Numeris Kita
Tipas Įrankiai
Funkcija Šilumos Varža
Medžiaga Nerūdijantis Plienas+Medinė rankena
Modelio Numeris 896A012547
Įrankio Tipas Šakės
Prekės Pavadinimas OOTDTY
Apdailos Kita

Parašyti atsiliepimą

1PC Nerūdijančio Plieno GRILIS Marshmallow Skrudinant Lazdos Išplėsti Šašlykinė Telescoping

1PC Nerūdijančio Plieno GRILIS Marshmallow Skrudinant Lazdos Išplėsti Šašlykinė Telescoping

Mes atsiųsime atsitiktinai nuorodą į mūsų vertybinių popierių(yra ir kitų spalvų, kad yra ne showen nuotraukoje), galite gauti tik viena spalva, ar daug spalvų, jei jūs nieko prieš, tai, pls donot užsakymą, tikiuosi, jūs galite suprasti,ačiū! Aprašymas: 100% visiškai naujas ir aukštos kokybės Savybės: Leidžia jums sustabdyti marshmallow, šunų ir daržovės iš verpti, kai virimo suteikia jums optimaliai

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai