Nelaisvėje Boutique Riešo Rankogaliai Dirbtiniais Odos Furry Kulkšnies rankogaliai Tvirtinimo Fetišas Cosplay policininkas bdsm sekso žaislas, skirtas pora minkšti antrankiai

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€3.32

€4.10

-19 %

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

Produkto Aprašymas

Purus viduje, oda išorėje.mes sukūrėme šias dirbtiniais odos riešo rankogaliai dėl rimtos atramos, nenaudojant gyvūnų produktų. Puikiai tinka tiems, kurie nori ne naudoti nekilnojamojo odos, bet vis dar nori gilus veiklos miegamajame.

mes meistriškai šie Nelaisvėje Boutique dirbtiniais odos riešo rankogaliai su metalo aparatūros ir patikimas sagties uždarymo suteikti visiems ir visiems iš anksto rimtų nelaisvėje, nepažeisdamas medžiagos.

Nei akivaizdu, dirbtiniais odos turi daugybę privalumų, įskaitant ne "laužymas" laikas, ir nereikia reguliariai gydymo. Šių dirbtiniais odos, rankogaliai yra elastinga ir patogiai, iš karto jūsų priimti juos, ir niekada reikia sočiai laikyti juos jų geriausios būklės.

Susieti šiuos nepaprastai patogus paminkštintas rankogaliai kartu naudojant patikimas D-žiedai, grandinės ir pasukama omarų letena veiksmingai kėdutės jūsų miegamasis nelaisvėje žaisti.

Komanda šių riešo rankogaliai su mūsų atitikimo dirbtiniais odos apykakle, švino ir kulkšnies rankogaliai taikyti visišką pateikti ir pridėti pakutenti, erzinti ir plakti, į mišinį papildomai įspūdžių.

Pagrindinės Savybės:

Dirbtiniais odos riešo rankogaliai gyvūnų-draugiškas, saugus žaisti nelaisvėje

Paminkštintas patogų pratęstas dėvėti

Rankogaliai reguliuoti tarp 7 - 11.5 cm perimetras: puikiai tinka

Lengva priežiūra - nereikia nuolat "oda gydymo'

Puikus aksesuaras vegan draugiškas nelaisvėje žaisti

Pakuotė: 1 pora Rankų Rankogaliai

Daugiau Prezervatyvų, prašome eiti

Pastaba:

Visas prekes mes pareiškiame, Žaislai ar Platic Vamzdis ,Ne seksas žodį ant pakuotės.

kai kurios nuotraukos užblokuotas Salve.lt politikos,jei norite pamatyti tikrą vaizdą ,prašome susisiekti su mumis.ačiū

Jei pasirinksite "pardavėjo Pristatymas Metodas"," Yanwen Ekonomikos Oro Paštas" ir "China Post Įprasta Mažas Pakelis Plius" ,ar kitą Ekonomikos " Oro Paštas ", Ji negali būti kelio atero sklypo kairėje kinijos(tik gali sekti, kai jie Kinijoje). Jei norite, visą stebėjimo(sekti visas maršrutas) ,pasirinkite "Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu","ePacket" arba kitas vežėjas. Dėl Laiku yra 30-60 dienų,prašome neatidaryti ginčo per 60 dienų ,jei negavote Numatomą laiką,prašome susisiekti su mumis ,mes jums išspręsti su jumis.

Pristatymas : dear friend ,jei norite, pakavimas į lauką ,prašome užsisakyti papildomą langelį

Susisiekite su mumis: Teigiamų Atsiliepimų yra mūsų gyvenimas. P nuomos palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 balai DSR. Prieš išvykdami į neutralų ar neigiamą atsiliepimą, susisiekite su mumis pirmieji gauti geresnį sprendimą. (Neįmanoma trūkumas vertinimą). Nes eBay mano NEUTRALI atsiliepimų, kaip NEIGIAMO grįžtamojo pobūdžio. Mums rūpi mūsų vertingų klientų. Taigi, jei turite kokių nors problemų, prašome susisiekti su mumis iš karto per Žinutę ir mes padarysime viską, kad ją išspręsti .

Mūsų Darbo Laiką, kaip nurodyta toliau (GMT+8): 9:00 -- 6:00 VAL. (pirmadieniais-penktadieniais) poilsinių Prašome leisti mums bent 24 valandas, atsakyti jums, kai biure, ačiū!

Pakuotės Dydis 30cm x 2cm x 16cm (11.81in x 0.79in x 6.30in)
Pakuotės Svoris 0.12kg (0.26lb.)
Įrenginio Tipas Pora
Prekės Pavadinimas Candiway
Nepadori Nuotrauka No
Modelio Numeris Antrankiai
Seksualinio Pobūdžio No
Raktas Sekso Žaislas moterims
klavišas 3 Lengva priežiūra - nereikia reguliariai 'odos gydymo'
Dydis pair
Elemento Tipas Suaugusiųjų Žaidimai
Medžiaga Dirbtiniais Odos
spalva Raudona
1 raktas bdsm žaislas moteris
klavišas 4 Riešo & Kulkšnies Atramos

Parašyti atsiliepimą

Nelaisvėje Boutique Riešo Rankogaliai Dirbtiniais Odos Furry Kulkšnies rankogaliai Tvirtinimo Fetišas Cosplay policininkas bdsm sekso žaislas, skirtas pora minkšti antrankiai

Nelaisvėje Boutique Riešo Rankogaliai Dirbtiniais Odos Furry Kulkšnies rankogaliai Tvirtinimo Fetišas Cosplay policininkas bdsm sekso žaislas, skirtas pora minkšti antrankiai

Produkto Aprašymas Purus viduje, oda išorėje.mes sukūrėme šias dirbtiniais odos riešo rankogaliai dėl rimtos atramos, nenaudojant gyvūnų produktų. Puikiai tinka tiems, kurie nori ne naudoti nekilnojamojo odos, bet vis dar nori gilus veiklos miegamajame. mes meistriškai šie Nelaisvėje Boutique dirbtiniais odos riešo rankogaliai su metalo aparatūros ir patikimas sagties uždarymo suteikti visiems ir

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai