KARŠTO Motociklo Priedai Sustiprinti priekiniai varantys ABS apsaugine danga BMW R1200GS Adventure 2013 m. m. m. 2016 m.

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€10.94

€12.87

-14 %

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

1. Dauguma iš mūsų pasiūlymų yra skatinamas nemokamas pristatymas (pasirinktose šalyse) Kinija paštu, paprastai Pagal 2KG siųsti Kinija po daugiau nei 2KG iki EMS/DHL .Prašome susisiekti su mumis prieš pateikiant užsakymą, jei jums reikia prekių skubiai. 2. Prekės yra vežamos per China post ,prašome leisti 15-45 dienų pasiekti. 3. Siekiant užtikrinti, kad gausite savo užsakymą su tax free arba mažesnis mokesčio nuo importo,mes jums pareikšti, kad tai yra "dovana", su mažesnės vertės,jei visus importo mokesčius arba mokesčius, yra pirkėjo atsakomybė.

Visi iš mūsų pasiūlymų yra paremta 100% pasitenkinimo garantija,jei dėl kokių nors priežasčių jums nėra įvykdytos ,jūs galite grąžinti prekę mums tai originalus condtion dėl grąžinamosios išmokos arba mainus.Prieš paštu mums atgal prekę,prašome susisiekti su mumis dėl išsamios grįžti&keistis instrukcija.Mes grąžinsime visus savo pinigus, išskyrus tuos atvejus, laivybos ir tvarkymo mokesčiai, po to, kai gausime jūsų atgal daiktų.

1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi). Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija. 2. Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma). Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio. MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS, KURIŲ GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,. Jūs sutinkate, kad visus pirmiau išvardytus politikos po užsakymo dėl Salve.lt!

Mes suteiksime teigiamą grįžtamąjį ryšį, kai gausime mokėjimą,skatinti sveiką Ali bendrijos,mes tikimės, kad jūs padaryti tą patį mums. Mes norime, kad jūs suprantate, kad mes vertiname klientų aptarnavimo milžiniškai.Jeigu turite kokių nors nepasitenkinimą,prašome suteikti mums galimybę išspręsti šią problemą, prieš palikite mums neigiamų atsiliepimų.Esame įsitikinę, kad visada yra sprendimas, ir mes tikrai nenorime, blogas grįžtamasis ryšys turi būti, kai sandoris baigiasi. Apie Iš akcijų, Jei jūs perkate ką nors, kuris yra sandelyje.mes su jumis susisieksime be 24 valandas su kai kuriais patarti. jūs galite reguliuoti savo užsakymą mūsų patarti. jei jūs donot atsakyti man per 3 dienas. mes atsiųsime panašaus stiliaus žaidimai.prašome suprasti.

Pakuotės Dydis 20cm x 20cm x 10cm (7.87in x 7.87in x 3.94in)
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Svoris 0.3kg (0.66lb.)
spalva Juoda
Prekės Svoris 0.5kg
Motociklams Padaryti Yamaha
Modelio Pavadinimas BMW R1200GS Adventure
Elemento Plotis 0cm
Medžiagos Tipas Aliuminio
Elemento Tipas Viršeliais Ir Dekoratyviniai Lipdiniai
Elemento Aukštis 0cm
Elemento Ilgio 0cm
Prekės Pavadinimas DuDuDanQi

Parašyti atsiliepimą

KARŠTO Motociklo Priedai Sustiprinti priekiniai varantys ABS apsaugine danga BMW R1200GS Adventure 2013 m. m. m. 2016 m.

KARŠTO Motociklo Priedai Sustiprinti priekiniai varantys ABS apsaugine danga BMW R1200GS Adventure 2013 m. m. m. 2016 m.

1. Dauguma iš mūsų pasiūlymų yra skatinamas nemokamas pristatymas (pasirinktose šalyse) Kinija paštu, paprastai Pagal 2KG siųsti Kinija po daugiau nei 2KG iki EMS/DHL .Prašome susisiekti su mumis prieš pateikiant užsakymą, jei jums reikia prekių skubiai. 2. Prekės yra vežamos per China post ,prašome leisti 15-45 dienų pasiekti. 3. Siekiant užtikrinti, kad gausite savo užsakymą su tax free arba mažesnis mokesčio

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai