Naujas Breadboard Šalia "Pasidaryk pats" Elektronikos Kūrėjas Impulsų Jutiklių Rinkinys įdomių produktų Biosensor aukštųjų Technologijų Pilnas Paketas

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€14.71

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

Sveiki atvykę į Sichiray ! Linkėjimai iš Kinijos. Jason Balandžio 12, 2018.

Į komplektą įeina:

1), 24-colių Spalvotas Užkoduotų Kabelį su standartiniu vyrų antraštė jungtys. Prijunkite jį tiesiai į A rduino arba Breadboard. Ne lituoti nereikia.

2) Ausies Segtukas, puikiai dydžio jutiklio. Mes ieškojau daug daug vietų rasti tik teisę įrašą. Jis gali būti karštas-klijuoti ar epoxied atgal jutiklis gauti svarstymą iš ausies spenelio.

3) Dalis, kad patogu Ve lcro Pirštas Dirželis. Tai dar vienas puikus būdas gauti širdies ritmo duomenis.

4) 4 Skaidrūs Lipdukai, apšiltinti priekyje Pulso Jutiklis riebi pirštai ir suprakaitavęs earlobes.

5) Pulso Jutiklis turi 3 skyles aplink kraštus, kuris leistų lengvai siūti jį į beveik viską.

6) Vizualizacijos programinė įranga (made in Perdirbimo) iš karto matyti išėjimo į jutiklį, ir gedimų šalinimas.

Pagrindinio Jutiklio Įvadas:

Pulso Jutiklis Amped yra gerokai patobulinta versija mūsų pradinio Impulso Daviklis, plug-and-play širdies ritmo jutiklis . Jis gali būti naudojamas studentai, menininkai, sportininkai, kūrėjai, ir žaidimas, ir mobiliojo ryšio kūrėjams, kurie nori lengvai įtraukti live širdies ritmo duomenis į savo projektus.

Pulso Jutiklis Amped pridėta įgarsinimas ir triukšmo šalinimo schema aparatūros. Tai daug greičiau ir lengviau gauti patikimus pulso rodmenys. Pulso Jutiklis Amped veikia su bet 3Volt ir 5Volt A r l i a u d i n o . Mes nutraukta mūsų ankstesnių Pulso Jutiklis modeliai, nes tai yra žymiai geriau.

Galiausiai, mes taip pat supaprastintas ir pagerintas theProcessing vizualizacijos programinė įranga ir A r l i a u d i n o codethat ateina su šia įranga.

Prašome susisiekti su mumis pamoka ar nuorodos į dokumentus, jei reikia.

Vežimas

1.Paprastai, mes išsiųsti prekes per 1-3 darbo dienas po apmokėjimo tikrina Salve.lt.

2.Mes renkamės Salve.lt standartinis pristatymas, kaip mūsų pagrindinės laivybos metodą(Tai buvo įrodyta, kad būti labai veiksminga ir patikima). Jei norite pasirinkti kitos laivybos bendrovės, prašome susisiekti su mumis iš anksto.

3.Prašome patikrinti, ar prekės yra geros būklės ir pasirašyti prieš pristatymas žmogus lapų.Jei radote produktas yra pamestas arba sugadintas pakeliui. Prašome atkreipti foto ir tegul pristatymo vyrai ją patvirtinti. Tada mes padėsime jums leiskite laivybos kompanija kompensuoti.

Rusija: Pirkėjai turėtų užpildyti savo anglų Pilnas Pavadinimas Imtuvo, ar galite gauti ne ji, nes po politikai savo counry.

Garantija

1. Pažadame, garantija, kokybė vieneri metai, ir mes pasistengsime ją taisyti nemokamai (Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija).Grįžti laivybos turėtų būti mokama pagal klientų.

2. Jei nesate patenkinti produkto, Prašome susisiekti su mumis. Mes suteiksime jums patenkinamą sprendimą.

Atsiliepimų&Reitingas

Mes vertiname jūsų atsiliepimus labai daug. Nes ji motyvuoja mus elgtis geriau. Jei jūs turite bet kokius klausimus su mūsų prekes arba paslaugas, Prašome susisiekti su mumis pirma, prieš palikdami neigiamą atsiliepimą. Ačiū !

Pakuotės Dydis 4cm x 4cm x 4cm (1.57in x 1.57in x 1.57in)
Pakuotės Svoris 0.1kg (0.22lb.)
Įrenginio Tipas gabalas
Suderinamas Žaidimų Konsolės
Prekės Pavadinimas SICHIRAY

Parašyti atsiliepimą

Naujas Breadboard Šalia

Naujas Breadboard Šalia "Pasidaryk pats" Elektronikos Kūrėjas Impulsų Jutiklių Rinkinys įdomių produktų Biosensor aukštųjų Technologijų Pilnas Paketas

Sveiki atvykę į Sichiray ! Linkėjimai iš Kinijos. Jason Balandžio 12, 2018. Į komplektą įeina: 1), 24-colių Spalvotas Užkoduotų Kabelį su standartiniu vyrų antraštė jungtys. Prijunkite jį tiesiai į A rduino arba Breadboard. Ne lituoti nereikia. 2) Ausies Segtukas, puikiai dydžio jutiklio. Mes ieškojau daug daug vietų rasti tik teisę įrašą. Jis gali būti karštas-klijuoti ar epoxied

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai