Nekilnojamojo Šilko Šifono Skara Prabangos Prekės Minkštas Kavos Musulmonišką Hidžabą Rudos spalvos Minkštas Šalikai ir Skaros, Vasaros Paplūdimio Skaros Suncreen

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€21.27

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

Šalikai Medžiaga: 100% Nekilnojamojo Šilko

Realių Pavyzdžių nuotraukų,kuris jums bus gauti yra pačios kokybės, kaip matėte iš mūsų tinklalapio.

No. 1 Mokėjimo

1.Visi mokėjimo yra apsaugotas sąlyginio Deponavimo .Kai jūs įdėti užsakymą, prašome mokėti laiku. Mes pasirūpinsime, deliveras mes gavome jūsų mokėjimą pranešimą.

2.Mokėjimas bus išleista tik po prekės buvo gautos jums.Prašome nesijaudinkite, norėdami padaryti užsakymą mums.

3,Daugiau užsakymų, daugiau konkurencingą kainą jums.

2-ojo Pristatymas ir įteikimas

Mes daugiausia naudojame Kinija paštu oro paštas /E-paketinių/ DHL/UPS/FEDEX/EMS.

Kinija paštu, oro paštu /trunka apie 7-40 dienų(ar daugiau) metu įprasta;

E-pakelis Dabar tik Jungtinės amerikos valstijos, tai apie 7-26days kaip įprasta

DHL/UPS/FEDEX trunka 3-7 dienas paprastai; EPS trunka apie 7-15 dienų įprasta.

No. 3, Muitinės mokesčiai ir Draudimas

Dauguma laiko, pirkėjas neednt mokėti jokių muitų. Bei pripažinti ją kaip dovaną ir mažą vertę, kad būtų išvengta mokesčių.

Bet kartais kai kuriose šalyse, muitinės pareigūnas yra griežti. Mes nėra atsakingas už bet kokius muitinės mokestis,

Prašome patikrinti, muitų politikos ne savo vietoje, pavyzdžiui, Italijoje ir Olandijoje. Jei jūs turite mokėti muitų mokesčius, tai yra jūsų pareiga savo šaliai, pirkėjas turėtų suprasti šią situaciją. Pirkėjų atsakingi už bet kokius draudimo. Prašome susisiekti su mumis iš anksto, jei jums reikia.

No. 4 Grąžinti

Mainai Tik

1. Jeigu esate nepatenkinti pirkiniu, galite pasikeisti prekę,ir grįžti prekė turi būti savo pradinę būklę, pirkėjas yra atsakingas už visas siuntimo išlaidas.

2. Pirkėjas turi susisiekti su mumis per 3 dienas po pristatymo, jei jie nori keistis defektų arba neteisingai vežamos prekės.

No. 5 Atsiliepimais

1.Jeigu turite kokių nors tyrimus, prašome susisiekti su mumis per Salve.lt su savo vardu / Salve.lt ID & item numerį iki užsakymo.

2.Kaip atsakingas pardavėjas, mes stengiamės išspręsti kiekvieną problemą. Prašome susisiekti su mumis prieš jūs ketinate palikti mums neutralią / neigiamą grįžtamąjį ryšį.

3.Mūsų įmonė Nuoširdžiai tikisi, kad visi mūsų klientai yra patenkinti mūsų kokybės prekes.Jūsų patenkinti jūsų Didelį Malonumą.Tai mūsų Galutinis Tikslas!

4. Todėl Tai labai svarbu gauti jūsų 5Star gerų Atsiliepimų po to, kai gavote mūsų Kokybės Prekių,ir mums bus labai malonu, jei jūs galite pristatyti mūsų parduotuvėje, su savo draugais ir šeima.Mes nuoširdžiai tikimės, kad jums bus vienas iš Mūsų VIP klientams ateityje gauti konkurencingą kainą nei nauji klientai.

Jei nesate patenkinti mūsų prekėmis,prašome pateikti mums jūsų geras pasiūlymas,mes stengiamės pagerinti geriau ir geriau.Ir duoti jums patenkintas, Atsakymo iš karto. Taip, kad Mes galėtume suteikti jums geriausias paslaugas iš kitų.

Nr.6 Apie SunnyHome

Mieli visi klientai:

Sunnyhome yra vienas nuoširdus ir profesionalus šilko gaminių kompanija " Xiamen,Fujian Provincijoje,Kinijos. Jeigu jūs esate didmenininkas ar mažmenininkas, kuris yra geras pardavimus, ir jums patinka mūsų stilių, ar jūs turite gerą idėją, apie stilių ar bendradarbiauti.Prašome jaustis laisvai susisiekite su mumis.

Maloniai tikiuosi, mes galime sukurti ilgą gerą verslo bendradarbiavimo su jumis.

Pakuotės Dydis 15cm x 15cm x 5cm (5.91in x 5.91in x 1.97in)
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Svoris 0.1kg (0.22lb.)
Stilius mados
Dydis 200x65cm, 200x130cm
Tinkamas Sezonas Pavasarį, Vasarą, Rudenį, Žiemą
Modelio Tipas Kietas
Šalikai Spalva Kavos Rudos Spalvos
Šalikai Dydis
Šalikai Ilgis >175cm
Lytis Moteris
Kaklaskarės Tipo Šalikas Wrap
Elemento Tipas Šalikai
Modelio Numeris SHYF16280
Šalikai medžiaga 100% nekilnojamojo šilko
Departamentas Pavadinimas Suaugusiųjų
Medžiaga Šilko
OEM sveiki!

Parašyti atsiliepimą

Nekilnojamojo Šilko Šifono Skara Prabangos Prekės Minkštas Kavos Musulmonišką Hidžabą Rudos spalvos Minkštas Šalikai ir Skaros, Vasaros Paplūdimio Skaros Suncreen

Nekilnojamojo Šilko Šifono Skara Prabangos Prekės Minkštas Kavos Musulmonišką Hidžabą Rudos spalvos Minkštas Šalikai ir Skaros, Vasaros Paplūdimio Skaros Suncreen

Šalikai Medžiaga: 100% Nekilnojamojo Šilko Realių Pavyzdžių nuotraukų,kuris jums bus gauti yra pačios kokybės, kaip matėte iš mūsų tinklalapio. No. 1 Mokėjimo 1.Visi mokėjimo yra apsaugotas sąlyginio Deponavimo .Kai jūs įdėti užsakymą, prašome mokėti laiku. Mes pasirūpinsime, deliveras mes gavome jūsų mokėjimą pranešimą. 2.Mokėjimas bus išleista tik po prekės buvo

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai