Pilnas Motociklu Unpainted ABS Lauktuvės Komplektas Kawasaki Ninja ZX6R 2005 2006 Liejimo Tuščias Kėbulas

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€160.63

€188.97

-14 %

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

Standartinis Pristatymas: Mes organizuojame produkcijos už jūsų lauktuvės kit per 24 valandas gavus aiškų mokėjimo.

Gamybos laikas yra paprastai 14 dienų be jokių blogų oro sąlygų. Jei jis blogas oras, apdailos metu bus 3-5 dienų vėliau nei įprasta.

Mes laivas Salve.lt " adresas TIK. Prašome įsitikinkite, kad jūsų adresas Salve.lt yra suderinta su jūsų pristatymo adresą prieš jums mokėti.

Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas. Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė. Prašome patikrinti, su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš siūlymą. Mes paprastai deklaruoja 100-150USD sąskaitoje faktūroje jei klientai nepalikite bet kokį pranešimą apie deklaruota vertė. (Pastaba: Mes negalime prisiimti jokios atsakomybės už mokesčių arba nuostolius, kai lauktuvės rinkinys yra turimų klientų, vietos pagal užsakymą arba grąžinti už jums nereikia pasiimti ar nereikia mokėti mokesčių laiku)

Mes padėsime klientams rašyti elementą Kinija Paštu Oro Sklypo ar AVS pagal skirtingų šalių. EMS paprastai imtis 16-24 dienas pasiekti klientų Europos šalių, Azijos šalių, JAV, Kanada, Australija Ir Naujoji Zelandija. Kinija Paštu Oro Sklypo paprastai imtis 24-35 dienų pasiekti klientus, rusijos Federacijos, Kai kurios Azijos šalys, Vidurio Rytų šalių, Rytų Europos šalyse, Afrikos Šalių, Čilėje Ir Brazilijoje. Tačiau galutinis pristatymo laikas priklausys nuo to laiko, kai užsakymą išleidimo prekę arba kliento baigti importo procedūra. Grąžinimo Politika:

Visi grįžta pritarta. Labiausiai būti ir naujas, originalioje pakuotėje.

Jūsų turėtų susisiekti su mumis per 30 Dienų nuo gavimo elementą.

Grąžinamosios išmokos, atsižvelgiant, kaip Pinigų grąžinimo arba Keitimo.

Grįžti laivyba bus mokama pagal jūsų pirkti.

Atsiliepimai: Prašome palikite mums 5 žvaigždžių teigiamų atsiliepimų, kurių bendras Išsamias Pardavimo Reitingas(DSR) iš 5stars po to, kai gaunate prekę.

Prašome susisiekti su mumis prieš jums palikti mums neigiamą arba neutralų atsiliepimą , bendravimas gali išspręsti 99.9% problemas, mums rūpi kiekvienas klientas.

Jei galite palikti mums bet kokį neutralų ar neigiamą grįžtamąjį ryšį, be jokio ryšio su mumis ,mes ne sekti išspręsti bet kokią problemą už jus . (Nes Salve.lt apsvarstyti visas neutralių atsiliepimų, kaip neigiamas grįžtamasis ryšys ,jis nebus pašalintas, bet daugiau). Tikiuosi Jūsų Bendradarbiavimo. Dėkojame Už Jūsų Supratimą!

Pakuotės Svoris 13.0kg (28.66lb.)
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Dydis 90cm x 50cm x 60cm (35.43in x 19.69in x 23.62in)
Prekės Pavadinimas MOCOFAIRINGS
Modelio Pavadinimas Už Kawasaki Ninja ZX6R 2005 2006
spalva unpainted
Motociklams Padaryti Kawasaki
Elemento Tipas Viršeliais Ir Dekoratyviniai Lipdiniai
Medžiagos Tipas Išplėstinė ABS Plastiko
Prekės Svoris 11kg

Parašyti atsiliepimą

Pilnas Motociklu Unpainted ABS Lauktuvės Komplektas Kawasaki Ninja ZX6R 2005 2006 Liejimo Tuščias Kėbulas

Pilnas Motociklu Unpainted ABS Lauktuvės Komplektas Kawasaki Ninja ZX6R 2005 2006 Liejimo Tuščias Kėbulas

Standartinis Pristatymas: Mes organizuojame produkcijos už jūsų lauktuvės kit per 24 valandas gavus aiškų mokėjimo. Gamybos laikas yra paprastai 14 dienų be jokių blogų oro sąlygų. Jei jis blogas oras, apdailos metu bus 3-5 dienų vėliau nei įprasta. Mes laivas Salve.lt adresas TIK. Prašome įsitikinkite, kad jūsų adresas Salve.lt yra suderinta su jūsų pristatymo adresą prieš jums mokėti. Importo

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai