Unisex Prabanga PU Oda Kelionės Vyrų Keli Tautos Emblema Paso Viršelio Pigūs Mielas Vandeniui Šeimos Paso Turėtojas Lady

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€4.29

€6.57

-34 %

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

Unisex Prabanga PU Oda Kelionės Vyrų Mutiple Prekės Paso Raštas Padengti Pigūs Mielas Vandeniui Šeimos Paso Turėtojas Lady

PASTABA: Jei jums reikia pritaikymas, prašome susisiekti su mumis prieš pateikdami užsakymą, nes pritaikymas mažųjų kiekis turi papildomą mokestį.

Pirmą kartą pirkėjo Patarimai apsipirkti lengviau:

1. Kaip kad apie tai, ką man reikia?

Gerbiami pirkėjas, jeigu norite patalpinti užsakymą puslapyje, įsitikinkite, kad pasirinkti spalva ir kiekis, ir tada spustelėkite "pirkti dabar".

2. Jei aš noriu, kad vieta, kad dėl kelių skirtingų spalvų kartu, arba, jei aš noriu mokėti kelis elementus kartu, kaip padaryti, kad?

Gerbiami pirkėjo, tiek padėčiai, jūs galite pasirinkti spalvą ir kiekį, po vieną, po finišo vienas, spauskite "į Krepšelį", ir tada pradėti pasirinkti kitą. Galų gale, jūs galite mokėti juos kartu į jūsų krepšelį.

3. Kaip aš galiu atlikti mokėjimą?

Gerbiami pirkėjas, po to, kai jūs spustelėkite "pirkti dabar", ten bus daug rūšių mokėjimo būdais šalia, jei kai kurie iš jų prieinami jums, jūs galite juosta savo sąskaitoje Ali sistema ir toliau mokėjimo.

Apie kokybę:

Mes esame gamyba, specialiai gaminti prekes mažmeninės pardavimo, todėl mes galime kontroliuoti kokybę, daug griežtesni negu masinės gamybos. Kas yra daugiau, dauguma prekių, mes taip pat patikrinkite dar kartą, prieš pateikiant juos į sklypus. Tačiau, labai retais atvejais, jei gautų prekių kokybės problemos, prašome leiskite mums žinoti, mes, be abejo, pristatymas jums naują arba grąžinti už savo nuostolius.

Apie vežimą:

Tiek daug kartų, kai pirkėjai prašyti pagalbos apie siuntos, nors mes tikrai nori padėti, bet dauguma laiko tiesiog jaučiasi bejėgis, nes mes pardavėjai yra visiškai atskirti nuo tiekimo sistema, tik Ali platforma gali padėti. Taigi, viskas, ką mes galime padaryti, tai bando savo geriausia duoti keletą naudingų patarimų jums apie vežimą:

1. Kai mes supakuota kad gerai ir įdėti į Sekimo Nėra. Mes primins mūsų pirkėjų užsakymai yra pasirengusi keliauti.

2. Daug dienų, jei stebėjimo informacija, - sakė "siuntos pasiimti nepakankamumas, vežimas yra atšauktas." Tai reiškia, kad kažkas negerai su siunta, prašome susisiekti su mumis kaip įmanoma greičiau, taip, kad mes galėtume išsiųsti jums dar vieną arba grąžinti laiku jums. Jei stebėjimo informacija, - sakė "Siunta priimtina oro linijų bendrovės" , tai reiškia, dar reikia daug dienų atvykti į jūsų šalį. Jei jis sakė: "Siunta atvyko kilmės šalis post office" ar "Vežimą vietos platinimo centras" , Sveikiname! Tai reiškia, kad pavedimas yra labai arti tavęs tada. Jei daug dienų po to, jūs vis dar negali priimti jūsų užsakymą, mes rekomenduojame jums gali pabandyti patikrinti su vietos post office. Ir svarbiausia, leiskite mums išplėsti pristatymo apsaugos laiką.

Dažnai kyla klausimas, Kodėl mano sklypo įstrigo Latvija?

Iš tikrųjų Latvijos tranzito svetainės pakeliui į ranką, būtų dar reikia kelių dienų atvykti, todėl nereikia būti per daug panikos. Bet dar, leiskite mums išplėsti pristatymo apsaugos metu, jei ne daug dienų liko>

Nesvarbu, kas, jei tu negali gauti jums, kad po 60 dienų, galite prašyti grąžinti visą, tada Ali platforma pasirūpins šiuo klausimu. Tikimės, kad kiekvienas pirkėjas būtų malonus apsipirkimas^^.

Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Svoris 0.05kg (0.11lb.)
Pakuotės Dydis 15cm x 11cm x 2cm (5.91in x 4.33in x 0.79in)
Elemento Tipas Kortelės & ID Turėtojams
Modelio Tipas Kietas
Uždaryti Tipas Ne Užtrauktukas
Lytis Unisex
Modelio Numeris HZ17
Prekės Pavadinimas ZongShu
Formos Dėžutė
Naudoti Vizitinė Kortelė
Elemento Plotis 10.6cm
Prekės Svoris 45g
Medžiagos Sudėtis pu
Pagrindinė Medžiaga PU
Elemento Ilgio 14.2cm
Stilius Atsitiktinis

Parašyti atsiliepimą

Unisex Prabanga PU Oda Kelionės Vyrų Keli Tautos Emblema Paso Viršelio Pigūs Mielas Vandeniui Šeimos Paso Turėtojas Lady

Unisex Prabanga PU Oda Kelionės Vyrų Keli Tautos Emblema Paso Viršelio Pigūs Mielas Vandeniui Šeimos Paso Turėtojas Lady

Unisex Prabanga PU Oda Kelionės Vyrų Mutiple Prekės Paso Raštas Padengti Pigūs Mielas Vandeniui Šeimos Paso Turėtojas Lady PASTABA: Jei jums reikia pritaikymas, prašome susisiekti su mumis prieš pateikdami užsakymą, nes pritaikymas mažųjų kiekis turi papildomą mokestį. Pirmą kartą pirkėjo Patarimai apsipirkti lengviau: 1. Kaip kad apie tai, ką man reikia? Gerbiami pirkėjas,

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai