Bambuko Fleita Dizi Gamtos Fleita Atvira Skylė C D E F G Klavišą Koncertas Fleitai Instrumento Muzikos Flauta Dizi Profesinės Bambuko Fleita

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€26.94

€32.86

-18 %

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

Bambuko Fleita Dizi Gamtos Fleita Atvira Skylė C D E F G Klavišą Instrumento Muzikos Flauta Dizi Profesinės Bambuko Fleita

Mes tik parduoti konkurencingų produktų.Pls nereikia lyginti mūsų produktai su kitais žemos kainos produktų,kas fleita, bus patikrinta garso profesionalus muzikantas virš 4 kartų prieš sandėlyje - out,mes ne siųsti netinkamų produktų pirkėjų, prašome nedvejodami pirkti,jūs gaunate tai, ką mokate!

Pagrindiniai pasirinktinai:C,D,E,F,G klavišą.G arba F klavišą pradedantiesiems,

Kuo ilgiau fleita yra,storesnis, tuo vidinis skersmuo,ir mažesnis garso.Priešingai,tuo trumpesnis fleita,tuo plonesnis, tuo vidinis skersmuo ir didesnis garsas.

Dydis:C:65cm,D:61cm,E:55cm,F:52cm,G:48cm.Please leisti 1 iki 3mm paklaida, nes rankinis matavimas.Dėl rankų darbo bambuko fleitos,yra didesnis klaidų dydį,įsitikinkite, kad jūs neprieštaraujate, prieš jums užsisakyti.

Pradedantiesiems paprastai pasirinkti D E F G klavišą.Įvairių fleita raktas tinka groti įvairių stilių muziką,ilgiau fleita skamba mažai toną ir didelį garsą skylę,jei esate ne iš mažųjų vertus,galite pasirinkti bet kurį klavišą tarp jų.Tačiau, jei esate mažų vertus, suaugusiems ar vaikams,rekomenduojame pasirinkti, F arba G mygtuką, kad neturi prarasti susidomėjimą mokymusi, nes sunku paspaudus skyles.

Pakuotė:

1*bambuko fleita

1*Flannelette rinkinys

1*Fleita Membrana

1*Membrana klijai

1*Kinų mazgas

Pastabos:

1,Du skyriai fleita prijungtas vario jungtys,lengva vežti.Jums turėtų susieti juos kartu pirma prieš pradedant žaisti.Dėl aukštos temperatūros sukelia fleita aukštesnis,galite ištraukti prisijungti vario tinkamai,todėl gali sumažėti bendras aukštis su fleita,patogiau grupės bendradarbiavimą.

2,Du skyriai fleita prijungtas vario reikia išvalyti purvą oftenly,ir poliruoti tepimo alyvos išlaikyti geros tepimo,kai kištukas ir pasukti jums reikia laikykite fleita dalis šalia vario,jei jūs laikykite fleita galvos ir fleita uodega,tai rezultatas bus bambuko pertrauka šalia vario dalis.

3 pakeitimų,oro temperatūra ir drėgmė yra priežastis, fleita krekingo,todėl kai kurie draugai sakė, kad aš ne žaisti,jis turėjo įtrūkimai!Prašome atkreipti dėmesį, kad nuolatinė priežiūra yra būtina.tačiau dėl savo savybių bambuko,nėra visiškai geras būdas išvengti plyšių.

4,skirti daugiau dėmesio išlaikymą įprasta kartus,išvengti fleita plika kambarys su centrinio šildymo ir oro kondicionavimo sistema.Sausas seilių po žaidimo, ir įdėti jį į langelį, bus ne paprasta.

5.Dėl skirtumo Tarp Skirtingų Monitorių,Nuotrauka Gali neatitikti Faktinių Spalva Elementą.Laukiu jūsų supratimą!

Bambuko Fleita Dizi Gamtos Fleita Atvira Skylė C D E F G Klavišą Instrumento Muzikos Flauta Dizi Profesinės Bambuko Fleita

Kokybės Garantija:

Mes turime profesionalių QC komanda, užtikrinti aukštą produktų kokybę ir tinkamą pakavimo kiekvieną siuntą.Esame tikri, kad mūsų muzikos instrumentai turi tikslią tonas,patrauklios patikimą,sklandų veikimą ir gracinga išvaizda.Kiekvieno gaminio bus patikrintas ir išbandytas prieš laivybos,todėl mes jums siūlome produkto geros kokybės, bet žemos kainos,aš manau, kad jums bus gauti patenkintas iš mūsų produktą.

Muitinės Spaudai(Mažiau arba jokių Muitų Mokesčių Už Savo Prekes!)

We will ship prekės ir ataskaitos prekių vertė jav dolerio 5 - 10.Jums gali tekti mokėti jokių muitų.Tačiau muitinės bus atidaryti paketą ir įvertink produktai kartais,Mes turime pakankamai patirties, kad padėtų jums gauti produktą, per saugiai.

Atsiliepimai:

Mes labai vertiname jūsų nuomonę ir pasiūlymus, kaip pirkėjo,mes padarysime viską, kad surinks daugiausiai teigiamų atsiliepimų galima.jei jums nepatinka mūsų produktus, bet priežasties,prašome siųsti mums savo atsiliepimus,mes vertiname tai daug!Prašome susisiekti su manimi tiesiogiai prieš paliekant nurtual ar neigiamus atsiliepimus!

Mes jums Išspręsti Bet kokį Klausimą Gali Patenkinti Mūsų Verslas!

Aš Įsitikinę Dievo ir Naudoti Širdies, kad Daryti Viską!

Pagaliau palinkėti jums malonu apsipirkti čia!

Pakuotės Svoris 0.5kg (1.10lb.)
Pakuotės Dydis 55cm x 10cm x 10cm (21.65in x 3.94in x 3.94in)
Įrenginio Tipas gabalas
šalia fleita medžiaga Dirbtinė jautis ragų
Skylę Dizainas atvira
Paviršiaus Medžiaga kartaus Bambuko
spalva Klavišas C, D Klavišą Klavišą E", " F " Klavišą, G Klavišas
Tipas Kinijos Bambuko Fleita
Komplektacija raudona linija
Bambuko amžius virš 4 metų
melodijas kartus 4 kartus
Modelio Numeris 0017
Prekės Pavadinimas SevenAngel
Korpuso Medžiaga Bambuko
Raktas Medžiaga Bambuko
vario jungtys TAIP,du kartus įterpti
Medžiaga kartaus Bambuko
E Mechanizmas Taip
Skylių skaičius 6
Tonas C,D,E,F,G

Parašyti atsiliepimą

Bambuko Fleita Dizi Gamtos Fleita Atvira Skylė C D E F G Klavišą Koncertas Fleitai Instrumento Muzikos Flauta Dizi Profesinės Bambuko Fleita

Bambuko Fleita Dizi Gamtos Fleita Atvira Skylė C D E F G Klavišą Koncertas Fleitai Instrumento Muzikos Flauta Dizi Profesinės Bambuko Fleita

Bambuko Fleita Dizi Gamtos Fleita Atvira Skylė C D E F G Klavišą Instrumento Muzikos Flauta Dizi Profesinės Bambuko Fleita Mes tik parduoti konkurencingų produktų.Pls nereikia lyginti mūsų produktai su kitais žemos kainos produktų,kas fleita, bus patikrinta garso profesionalus muzikantas virš 4 kartų prieš sandėlyje - out,mes ne siųsti netinkamų produktų pirkėjų, prašome nedvejodami pirkti,jūs gaunate

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai