Queenwish 2mm Juodas Volframo Karbido Vestuvių Juostoje Žiedas Mens Papuošalai Comfort fit Classic Dome JAV Dydis 5-10

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€10.11

€14.03

-27 %

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

Queenwish 2mm Juodas Volframo Karbido Vestuvių Juostoje Žiedas Mens Papuošalai Comfort fit Classic Dome Dydis 5-10

Puikiai papildo bet Juodas Volframo Karbido vestuvinis žiedas, Aukšto lenkijos, Veidrodis Apdaila, Komfortas Tinka. Šis vestuvių juostoje Volframo Karbido streikų slimmest kontūro ne tik 2mm pločio.

Bullet_point:

1.Juodas Volframo Karbido Klasikinis Dome Vestuvių Žiedas

2.Atsparus Įbrėžimams, Veidrodis Apdaila

3.Vyro ar Moters Žiedas

Ačiū Domėtis Mūsų Produktai. Siekiant Pasiūlyti Geresnes Paslaugas Ir Jus Atnaujinamas Su Naujausia Akcijas Ir Produktus, Prašome Užsiprenumeruoti Mūsų Parduotuvėje. Mokėjimas 1. Mūsų Kainos nėra Jokių Muitų ar Mokesčių.

2. Mes Galime Priimti (T/T Ir "Western Union", Geriausias Būdas Yra Tiesioginis Apmokėjimas Internetu. Jūs Galite Pasirinkti Patys.

Jei Norite, Kad Kiti Mokėjimo Terminai, Prašome Leiskite Mums Žinoti Prieš Jums Užsisakyti.

3. Įsitikinkite, Kad atlikote Visus Išsamios Informacijos, Pvz., Kontaktinis Asmuo), Adresą, Pašto Kodą Ir Telefono Numerį Pildant Savo Pirkėjo Informaciją. 4. Visi Mokėjimai Yra Tikėtini Per 7 Dienas Po Aukciono Uždarymo. Visi Ne Mokėti Konkurso Dalyviams Bus Pranešta Apie EBay Ir Gauti Nemokamos Įspėjimo Iš Salve.lt.

Pristatymo Terminas

1. Mes Laivas Visame Pasaulyje. 2. Mes Laivas Jūsų Užsakymai Per 1-3 Darbo Dienas Po Apmokėjimo Pašalinta. 3. Pristatymo Laikas Priklauso Nuo Paskirties Ir Kitų Veiksnių, Jis Gali Trukti Iki 45 Dienų. 4. Jei Jums Nereikia Gauti Elementą Po 45 Dienų, Prašome Susisiekti su Mumis, Mes Ištirti Ir Išspręsti Pristatymo Problema. Grąžinimo Politika 1. Visi Mūsų Produktai Buvo Patikrinti Ir Supakuoti Geros Būklės. Jei Prekė Yra Su Trūkumais, Prašome Pranešti Mums Per 14 Dienų Nuo Gavimo Elementą, Mes Pakeisti Nauju Arba Grąžinti Pinigus, Jei Stock Out (Laivybos, Draudimo Ir Tvarkymo Mokesčiai Nėra Grąžinamas). 2. Pirkėjai Turi Apmokėti Grąžinimo Išlaidas, Ir Sumokėsime, Kiek Kainuoja Siuntimas Iš Naujo. 3. Grįžti Punktai Yra Originali Pakuotė Ir Priedai. 4. Prašome Pridėti lapą Popieriaus parašiau Savo Salve.lt ID Kartu Su Grąžinama preke Taip, Kad Mes galėtume Proceso Pakeitimo/Grąžinamųjų išmokų Atitinkamai.

Atsiliepimai

1. Pirkėjo Išankstinio Patvirtinimo, Bus Labai Dėkingi gavęs Elementus,Mums Penkios Žvaigždutės, Jei Esate Patenkinti, Mums Įtikti.

2. Kadangi Jūsų Atsiliepimai Yra Labai Svarbus Mūsų Verslo Vystymosi, Mes Nuoširdžiai

Kviečiame Palikti Teigiamą Atsiliepimą Mums Jei Esate Patenkintas Mūsų Gaminių Ir Paslaugų. Ji Bus Tik Jums 1minute, Bet Šią Minutę aš Yra Labai Gyvybiškai svarbią Reikšmę Mums.

3. Prašome Susisiekti Su Mumis Prieš Ginčus Ar Palikdami Neigiamą Arba Neutralų Atsiliepimą.Mes Dirbame Su Jumis, Kad Išspręsti Visas Problemas. Dėkojame Už Jūsų Supratimą!

Pakuotės Svoris 0.1kg (0.22lb.)
Pakuotės Dydis 6cm x 6cm x 5cm (2.36in x 2.36in x 1.97in)
Įrenginio Tipas gabalas
Stilius Madinga
Proga Vestuvės
Nustatymo Tipas Nėra
Prekės Pavadinimas Queenwish
Modelio Numeris QWTURA-2303
Elemento Tipas Žiedai
Bauda ar Mados mados
Medžiaga metalo
Žiedų Tipas Vestuvių Juostas
Lytis Vyrai
Metalų Tipas Volframo
Žiedo Dydis 5, 5.5, 6, 6.5, 7, 7.5, 8, 9, 9.5, 10
Formos\modelis Geometrinio

Parašyti atsiliepimą

Queenwish 2mm Juodas Volframo Karbido Vestuvių Juostoje Žiedas Mens Papuošalai Comfort fit Classic Dome JAV Dydis 5-10

Queenwish 2mm Juodas Volframo Karbido Vestuvių Juostoje Žiedas Mens Papuošalai Comfort fit Classic Dome JAV Dydis 5-10

Queenwish 2mm Juodas Volframo Karbido Vestuvių Juostoje Žiedas Mens Papuošalai Comfort fit Classic Dome Dydis 5-10 Puikiai papildo bet Juodas Volframo Karbido vestuvinis žiedas, Aukšto lenkijos, Veidrodis Apdaila, Komfortas Tinka. Šis vestuvių juostoje Volframo Karbido streikų slimmest kontūro ne tik 2mm pločio. Bullet_point: 1.Juodas Volframo Karbido Klasikinis Dome Vestuvių Žiedas 2.Atsparus

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai