0.96" Balta/Mėlyna/Geltona 0.96 Colių OLED Modulis 128X64 LCD LED Ekrano Modulis Arduino IIC I2C Bendrauti DC 3V-5V SPI Serijos

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€2.17

€1.64

--33 %

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

Kas yra OLED?

OLED (Organinių Šviesos Diodų) yra savarankiškai šviesą spinduliuojančio technologijos sudaro plonas, daugiasluoksnės organinės plėvelės, esantis tarp anodo ir katodo. Priešingai nei LCD technologijos, OLED, nereikia apšvietimo. OLED turi didelį taikymo potencialą beveik visų rūšių ekranų, ir yra laikomas galutinis technologija naujos kartos plokštieji ekranai.

Naudoti OLED technologija siūlo šiuos privalumus plokštieji ekranai?

1. Supaprastinta gamybos procesas, palyginti su TFT-LCD (Žr. palyginimo Nuotrauka 1 ir 2 Nuotrauka žemiau)

2. Savarankiškai, skleidžiantys šviesą, priešingai nei reikalaujama apšvietimu TFT-LCD

3. Didelis šviesumas

4. Lengvas ir plonas (mažiau nei 2 mm)

5. Galintys plačiu apžvalgos kampu?~180??

6. Žemos eksploatavimo įtampos ir galios sunaudojimas

7. Greitai reaguoti (~ ? antrasis lygis)

8. Platus darbinei temperatūrai (-40c iki 85c)

Palyginti OLED ir TFT-LCD monitorių Technologijos

Kaip OLED Skleidžia Šviesą?

OLED"s pagrindinę struktūrą sudaro organinės medžiagos, patalpintos tarp katodo ir anodo, kurią sudaro elektros laidus skaidria Indžio-Alavo Oksido (ITO). Organinių medžiagų rašyti daugiasluoksnė plona plėvele, kuri apima Skylę Vežti Sluoksnis (HTL), išmetamųjų Teršalų Sluoksnis (EML) ir Elektronų Vežti Sluoksnis (ETL). Taikant tinkamą elektros įtampa, skylės ir elektronai yra švirkščiamas į EML iš anodo ir katodo, atitinkamai. Skylių ir elektronų sujungti viduje EML į formą excitons, po kurio electroluminescence įvyksta. Perdavimo medžiagų, išmetamų teršalų sluoksnis medžiagos ir pasirinkimas elektrodas yra pagrindiniai veiksniai, kurie nulemia kokybę OLED komponentai.

Pastaba : Jei jūs nuspręsite pirkti OLED ekranas, turite patvirtinti, kad jūs galite padaryti jį dirbti sau, mes ne bet kokia technologija paramą, išskyrus tuos atvejus, visą lapą. Dėkojame už jūsų supratimą ir paramą.

Nereikia apšvietimas, displėjaus gali savarankiškai šviesos

Aukšta raiška: 128 * 64

Matymo kampas:> 160 °

Palaiko daugybę valdymo lustas: Visiškai suderinamas su Arduino, 51 Serija, MSP430 Serija, STM32 / 2, ĮSA IC ir kt.

Itin mažos energijos sąnaudos: pilnas ekranas šviečia 0.08 W

Įtampa: 3V ~ 5V DC

Darbo Temperatūra: -30 c ~ 70 c

Modulis Dydis: 27.0 MM * 27.0 MM * 4.1 MM

I2C/IIC Sąsaja, reikia 2 IO tik.

Vairuotojo IC: SSD1306 Pakuotė:

1PCS* * * * Nauji 0.96" I2C IIC SPI Serijos 128X64 OLED LCD LED Ekrano Modulis Arduino

Mieli draugai, jei jūsų užsakymų daugiau nei $5, Salve.lt neleis mums siųsti paketą, nėra stebėjimo informaciją laivybos metodą (pavyzdžiui, Kinijoje Po Eilinių Smulkių Paketų Plius, 4PX Singapore Post OM Pro"). Taigi, prašome pasirinkti Kinija Paštu, Oro Paštu/Salve.lt Standartinis Pristatymas, jei jūsų užsakymų daugiau nei $5. Arba pls padalinti savo užsakymą galite pateikti daugiau nei 2 užsakymus, įsitikinkite, kad jūsų kiekvieno užsakymo mažiau nei $5, įsitikinkite, kad jūsų kiekvieno užsakymo mažiau nei $5, Rusija mažiau nei $2. Prašome pasirinkti, Kinija Paštu, Oro Paštu/Salve.lt Standartinis Pristatymas, jei norite visą stebėjimo informaciją. Dėkojame už jūsų paramą!

Mielas drauge, Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo! Atsiliepimai yra labai svarbus mums. Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas.Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą. Mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausią klientų aptarnavimą.Dėkojame už jūsų palaiko!

Pakuotės Svoris 0.011kg (0.02lb.)
Pakuotės Dydis 1cm x 1cm x 1cm (0.39in x 0.39in x 0.39in)
Įrenginio Tipas gabalas
Modelio Numeris 0.96 colių
Išėjimo Tipas Pls patikrinti aprašymas
Prekės Pavadinimas DIYMORE
"PASIDARYK pats" ir Reikmenys Elektros

Parašyti atsiliepimą

0.96

0.96" Balta/Mėlyna/Geltona 0.96 Colių OLED Modulis 128X64 LCD LED Ekrano Modulis Arduino IIC I2C Bendrauti DC 3V-5V SPI Serijos

Kas yra OLED? OLED (Organinių Šviesos Diodų) yra savarankiškai šviesą spinduliuojančio technologijos sudaro plonas, daugiasluoksnės organinės plėvelės, esantis tarp anodo ir katodo. Priešingai nei LCD technologijos, OLED, nereikia apšvietimo. OLED turi didelį taikymo potencialą beveik visų rūšių ekranų, ir yra laikomas galutinis technologija naujos kartos plokštieji ekranai. Naudoti OLED technologija

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai