Karšto Parduoti Derliaus Kristalų Pakabukas Pelėda Karoliai Collier Bijoux Retro Aukso Spalvos Grandinės Kalnų Krištolas Gyvūnų Karoliai Moterims

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€0.65

€1.59

-59 %

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

NE BUNDLE PARDAVIMO Randompurchase.Nėra minimumspending Vaizdavimas: Medžiaga:kalnų krištolas,akrilo,zincalloy Karoliai ilgis:700mm Kiekis:1pc Spalva:žr. paveikslėlyje, 100%visiškai nauja! Pastaba:Kas yra konversijos tarp colių ir mm? 1 inch=25.4 mm(1"=25.4 mm) 1mm=0.04 colių(1mm=0.04")

Nemokamas pristatymas

Siųsti Kinija Paštu, Oro Paštu ,reikia apie 15-25 darbo dienų Europoje Šalies ,kitos vietos, apie 25-30 darbo dienų. Jei jums reikia prekių skubiai ,pls susisiekti su mumis ir pasirinkti kitų laivybos būdas,kaip DHL, "FEDEX" ir AVS ir tt, ir papildomai mokėti gabenimo mokesčio (maždaug 6-9 dienomis atvyksta jūs).

(Salve.lt sistemos, yra tik 26 šalyse galima Kinija paštu, oro paštu, tačiau, iš tikrųjų, ji gali siekti daugiau nei 100 šalių, todėl mes pridėti EMS laivybos nuorodą pirkėjų, kurių šalys yra ne Kinija paštu oro pašto Salve.lt sistema. Prašome suprasti, kad laivybos mokestis Kinijos po oro paštas, EMS yra ne tas pats, mes išsiųsti iš elementų Kinija Paštu air mail, o ne EMS, kai jūs pasirenkate EMS nemokamas pristatymas.)

Pristatymo laikas geriausiai įvertintas, tačiau nėra garantuotas.

Jei jūs vis dar gauti elementą per numatomą laikotarpį, prašome susisiekti su mumis prieš bet kokią neutralią/neigiamą grįžtamąjį ryšį, mes padarysime viską, kad išspręstų problemą.

Grįžti & Grąžinti

Grąžinimo ar keitimo prašymas yra prieinama tik užklausas per 1 savaitę po sklypas gavo & grąžinant prekę, taip pat būklės, kokios gavo.

Prašome susisiekti su mumis prašyti grąžinti leidimą. Jūsų vardas, aukciono numerį ir grąžinimo priežastį turėtų būti įtraukta į laišką. Visi daiktai grąžinti, turi būti visos originalios pakuotės medžiagas.

Prašome repack elementą atsargiai. Straipsniai grįžo bus išbandyti ir naują pakeitimas bus išsiųsti pirkėjui iš karto, kai rado defektų. Tuo atveju, jei tinkamas pakaitalas nėra, tada grąžinamoji išmoka bus išduota. Laivybos, krovos ir draudimo mokesčiai nėra grąžinami.

Jei prekės yra nustatyta ne sugedęs, prekės bus išsiųstos atgal pirkėjui metu pirkėjas savo lėšomis. Straipsniai grįžo be RMA numerį bus atmestas ir grąžintas siuntėjui. Pirkėjas yra atsakingas už Visos Grąžinimo Siuntimo ir pristatymo Mokesčiai. Pirkėjas atsako už papildomą siuntimo išlaidas daiktų, kurie grąžinami atsisakė ir/arba nepristatyti. Mes neprisiimame jokios grąžos be leidimo numeris ant dėžutės ar etiketės, ji yra grąžinama.

Apie mus

Jeigu turite kokių nors klausia, ar kokių nors klausimų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus, mes pasistengsime atsakyti

jums 24 valandas mūsų darbo laikas 8.00 am-5.30 pm Pekino laiku(pirmadienio iki šeštadienio)

Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Svoris 0.028kg (0.06lb.)
Pakuotės Dydis 16cm x 16cm x 2cm (6.30in x 6.30in x 0.79in)
Karoliai Tipas Grandinės Karoliai
Pakuotė opp krepšys
Lytis Unisex
Formos\modelis Geometrinio
Modelio Numeris 10002N
Elemento Tipas Karoliai
Drop laivyba Taip
Metalų Tipas Cinko Lydinys
Prekės Pavadinimas BONLAVIE
Dizainas 2017 naujas mados dizaino
Balansuoti Aukšta Kokybė, Maža Kaina, Didelis Akcijų Greitas Pristatymas
Proga šalis vestuvių, gimtadienio jubiliejų, dovanų dėvėti kasdien
Stilius Derliaus
Pakabukas Dydis 7.5*4.7 cm
Bauda ar Mados mados
Grandinės Tipas Figaro Grandinės
Medžiaga Kalnų krištolas
Sezonas pavasarį,vasarą,rudenį,žiemą
Sąlyga 100% brand new

Parašyti atsiliepimą

Karšto Parduoti Derliaus Kristalų Pakabukas Pelėda Karoliai Collier Bijoux Retro Aukso Spalvos Grandinės Kalnų Krištolas Gyvūnų Karoliai Moterims

Karšto Parduoti Derliaus Kristalų Pakabukas Pelėda Karoliai Collier Bijoux Retro Aukso Spalvos Grandinės Kalnų Krištolas Gyvūnų Karoliai Moterims

NE BUNDLE PARDAVIMO Randompurchase.Nėra minimumspending Vaizdavimas: Medžiaga:kalnų krištolas,akrilo,zincalloy Karoliai ilgis:700mm Kiekis:1pc Spalva:žr. paveikslėlyje, 100%visiškai nauja! Pastaba:Kas yra konversijos tarp colių ir mm? 1 inch=25.4 mm(1 =25.4 mm) 1mm=0.04 colių(1mm=0.04 ) Nemokamas pristatymas Siųsti Kinija Paštu, Oro Paštu ,reikia apie 15-25 darbo dienų Europoje Šalies ,kitos vietos,

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai