2mm 3mm, 4mm 5mm, 6mm Skylės Dydis lygus Ir Matinis Kamuolys Apvalus, Nerūdijančio Plieno, Magnetiniai Papuošalai, Sąsagos Priedai BXGC-094

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€22.91

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

Prekės Nr. BXGC-094 Stiliaus lygus Ir Matinis Kamuolys Apvalus, Nerūdijančio Plieno, Magnetiniai Papuošalai, Sąsagos Priedai, Medžiagos, Nerūdijančio Plieno, be švino ir nikelio Spalva Nerūdijantis Plienas Dydis

Skylė:2mm,3mm,4mm,5mm,6mm Svoris

Maždaug 11.5 g/vnt Pakavimo Maišelis+standartinis eksporto carton, 10vnt/ dydis /spalva/ daug

Visos nuotraukos yra praktiškumas fotografija , be jokių PS tvarkymą, užtikrinti, tai, ką matote, yra tai, ką jūs gaunate.

Šių 2mm 3mm, 4mm 5mm, 6mm Skylės Dydis lygus Ir Matinis Kamuolys Apvalus, Nerūdijančio Plieno, Magnetiniai Papuošalai, Sąsagos Priedai BXGC-094 yra pagaminti iš nerūdijančio plieno, rankomis poliruoto, dulkių nusodinimo (aukso spalvos, rožinė aukso spalvos ir juoda), aukščiausios kokybės.

Jie suteiks jūsų karoliai ir apyrankės gražus gamtos prisilietimu.

Privalumas nerūdijančio plieno, juvelyriniai dirbiniai:

1. Lengva valyti ir prižiūrėti. Nerūdijančio plieno nesugeria purvo; tiesą sakant, ji iš tikrųjų priešinasi smudges, pirštų atspaudų ir nusitrinti ženklų gana lengvai, todėl papuošalai labai lengva valyti ir prižiūrėti.

2. Ilgas tarnavimo laikas. Nerūdijančio plieno neišblunka arba tapti spalvą laikui bėgant. Jis taip pat rūdžių įrodymas ir neteplios medžiagos, todėl padės išlaikyti savo blizgesį ir išsaugoti visas estetines savybes.

3. Nėra uosto mikrobų. Dėl to, nerūdijantis plienas yra ne poringas, jis yra atsparus bakterijų ir mikrobų veiksmingiau nei medienos ar plastikinių paviršių. Nerūdijančio plieno papuošalai gali būti nuvalyti su dezinfekavimo cleaner po naudojimo.

Birių užsakymo kiekis ar individualų užsakymą, pls susisiekti su mumis tiesiogiai kalbėti apie detales.

Mūsų Privalumas:

1.Visi mūsų produktai yra be švino ir nikelio, aplinka-frendly.

2.Mūsų gaminiai yra paruoštas sandėlyje , mes galime laivas sklypą 1-3 darbo dienas po apmokėjimo išvalytas.

3.Visi mūsų produktai yra aukštos kokybės ir geriausia kaina, dėl jo kokybės.

4.Greitas ir saugus pristatymas.

Mokėjimo Būdai:

1.Mokėjimo būdai dėl Salve.lt apima: Kredito Kortelės, Banko pavedimu, Western Union " ir kt.

2. Esame dėkingi už greitą mokėjimo. Prašome atkreipti dėmesį, kad išmoka privalo būti pateiktas per 3 dienas po užsakymo pateikimo.

3. Jei norite sujungti pristatymas, prašome susisiekti su mumis prieš tai patikrinti.

4. Pasibaigus mokėjimo realizavimas, mes išsiųsti elementą per 1~3 darbo dienų.

Kaip pateikti užsakymą, spauskite čia:

Kaip padaryti, kad mokėjimo, spauskite čia:

Laivybos Ir Tvarkymo:

1. Mes tik pristatyti į pirkėjo patvirtino, pristatymo adresą, jeigu dėl Salve.lt , prašome įsitikinkite, kad jūsų pristatymo adresas yra teisingas prieš atliekant mokėjimą.

2. Įvairios pristatymo laikas priklauso nuo įvairių šalių ir siuntimo būdai:

3. Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas. Pirkėjai yra atsakingas už šių mokesčių.

Prašome patikrinti, su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš perkant.

Grįžti & Keistis Politika:

1. Visi daiktai bus patikrintos griežtai prieš pristatymas. Mes primygtinai rekomenduojame jums patikrinti prekes, kai jūs gaunate juos. Kuo greičiau, galite pranešti apie problemą, tuo greičiau ir geriau mes galime.

2. Jei gavote neteisingą, su defektais, ar prekės nėra aprašyta, prašome susisiekti su mumis dalinis/pilnas grąžinti pinigus ar pakeisti, kai gavote prekės.

3. Atkreipkite DĖMESĮ į grąžą turi būti į savo pradinę būklę gautas, įskaitant originalioje pakuotėje. Mes negalime priimti deklaracijas dėl naudojamų produktų ar specialių užsisakiau prekes

4. Pirkėjai yra atsakingi už grąžinimo pašto išlaidas, bet pvz.

5. Ji yra labai rekomenduojama, kad jums grąžinti prekę registruotu laišku, kaip tai suteiks jums su gavimo patvirtinimu.

6. Visas pelnas yra tvarkomi per 3 darbo dienas nuo prašymo gavimo dienos. Prašome, nepamirškite nurodyti savo Salve.lt vartotojo ID, užsakymo numerį, prekės numerį ir grąžinimo priežastį jūsų korespondencija; priešingu atveju lėšos bus atidėtas.

Apie Atsiliepimą:

1.Teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums. Ir mūsų tikslas yra 100% teigiamų atsiliepimų & harmony iš mūsų vertingų klientų. Taigi,mes eiti iš visų jėgų, kad suteikti jums daugiau unikalių aukščiausios kokybės produktai ir geresnių paslaugų.

2. Atsiliepimų liks, kai mes gauti iš jūsų atsiliepimus.

3. Jei, dėl kokių nors priežasčių jūs nepatenkintas pirkiniu, prašome susisiekti su mumis išspręsti bet kokias problemas ten, prieš paliekant atsiliepimą.

Susisiekite Su Mumis:

Jūs galite kalbėtis su mumis tiesiogiai internete Salve.lt online pokalbių įrankis arba siųskite mums laišką.

Įrenginio Tipas daug (10 vnt/lot)
Pakuotės Svoris 0.145kg (0.32lb.)
Pakuotės Dydis 20cm x 10cm x 15cm (7.87in x 3.94in x 5.91in)
Metalų Tipas Nerūdijančio Plieno
Elemento Tipas Papuošalai Išvados
Dydis Hole
Modelio Numeris BXGC-094
Prekės Pavadinimas fnixtar
Produkto Savybės Lygus Ir Matinis Kamuolys Apvalus, Nerūdijančio Plieno Magnetinis Sąsagos
Medžiaga Nerūdijančio Plieno,be švino ir nikelio
Sąlyga 100% Brand New Ir Aukštos Kokybės
spalva Nerūdijančio Plieno
pritaikyti Taip
Naudojimas Nerūdijantis Plienas, Magnetinis Sąsagos, "PASIDARYK pats" Apyrankės Karoliai
Prekės Svoris 11.5g
Papuošalai Išvados Tipas Sąsagos & Kabliukai

Parašyti atsiliepimą

2mm 3mm, 4mm 5mm, 6mm Skylės Dydis lygus Ir Matinis Kamuolys Apvalus, Nerūdijančio Plieno, Magnetiniai Papuošalai, Sąsagos Priedai BXGC-094

2mm 3mm, 4mm 5mm, 6mm Skylės Dydis lygus Ir Matinis Kamuolys Apvalus, Nerūdijančio Plieno, Magnetiniai Papuošalai, Sąsagos Priedai BXGC-094

Prekės Nr. BXGC-094 Stiliaus lygus Ir Matinis Kamuolys Apvalus, Nerūdijančio Plieno, Magnetiniai Papuošalai, Sąsagos Priedai, Medžiagos, Nerūdijančio Plieno, be švino ir nikelio Spalva Nerūdijantis Plienas Dydis Skylė:2mm,3mm,4mm,5mm,6mm Svoris Maždaug 11.5 g/vnt Pakavimo Maišelis+standartinis eksporto carton, 10vnt/ dydis /spalva/ daug Visos nuotraukos yra praktiškumas fotografija , be jokių

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai