Deluxe Set~ Kakashi Hatake Iš Naruto Cosplay Kostiumų & Batų Komplektus mp000055

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€69.84

€62.44

--12 %

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

Prekės Aprašymas

medžiaga: medvilnės ruoželinio medžiagos, plastiko

įskaitant: T-marškiniai, liemenės, kelnės, pirštinės*2, kaukė, lankelis, ninja smiginis, ninja kunai peilis*4(mažų*3, big*1), ginklų maišeliai*2(juoda*1, baltos spalvos*1), avalynė(pasakykite mums savo batų dydį)

Dydis: Prašome pasirinkti dydį jums reikia, Jei jūs negalite rasti tinkamą dydį iš sąrašo dydžio diagramos, tada pasirinkite vieną dydis(Pasirinktinis dydis), ir pasakykite mums savo Lytį, Ūgį, Krūtinės, Liemens, Klubų, Svoris ir tt perkant, ačiū~

Apie Batų Dydis: Pls pasakykite mums savo pėdos ilgį, jei jūs neturite mensioned, mes atsitiktinai siųsti pagal jūsų kostiumas dydis, ačiū~ (suknelė, dydis reiškia, kad batų dydis, atsiprašau už klaidą)

Priėmimo trukmė paprastai yra 7-14 dienų po apmokėjimo išvalytas ir matavimai yra sąlyga,Jei

jums reikia kostiumas, skubiai, prašome susisiekti su mumis , mes stengiamės, kad skubėti jūsų užsakymą. ----------------------------------------------------------------- Pristatymas: Mes pristatymas visame pasaulyje,mes pristatymas per USPS,DHL,EMS,HK Post,laivybos laikas 7-20 dienomis,dauguma apskričių nemokamas pristatymas,kai kurios šalys turi papildomų išlaidų laivybos,jei esate supainioti,Prašome susisiekti su mumis prieš kad... apie mus: ProCosplay yra profesinės internetinėje Parduotuvėje kurie pagaminti pagal užsakymą, cosplay kostiumai, perukai, aksesuarai. Mes pradėjome cosplay verslo dėl mūsų svetainėje, 2010. Dabar mes turime parduoti tūkstančius objektų mūsų svetainėje ir turi daug registruotų narių, kurie myli mūsų produktus ir paslaugas.Tuo pačiu metu,Mūsų Ebay store " yra sukurtas ant 1st, 2010 m. rugpjūčio mėnesį, tikimės, kad jums patiks apsipirkti su mumis. Mes padarysime viską, kad pasiūlyti jums pasitenkinimo ir labai cosplay produktų ^^ grąžinimo Politika: Šis Punktas yra visiškai Naujas Faktines Vaizdai prekės yra rodoma aukščiau Prašome atidaryti paketą, kai express " išvaduotojas ant scenos. Jei manote, kad kostiumas yra ne tas pats, kaip vaizdą rodo. Prašome don ' t prisijunkite ir tegul tas išvaduotojas grąžinti ją tiesiogiai, kitaip mes neprisiimame keitimosi informacija: Mes negali būti atsakinga už bet prarasti ar sugadinti metu vežimo, jeigu pirkėjas, pasirinkęs ne pridėti draudimo.Jei pirkėjas atsako, kad jis ar ji dosen ' t gauti elementus, mes išsiųsti ,mes tik patvirtinti, priimti arba grąžinti pakuotės ar prarastą informaciją iš pareigų. mes patikrinti srautas-POST ,jei bet apgaulė sukasi, blogas grįžtamasis ryšys turi būti suteikta.

Pakuotės Dydis 30cm x 30cm x 5cm (11.81in x 11.81in x 1.97in)
Pakuotės Svoris 2.0kg (4.41lb.)
Įrenginio Tipas Nustatyti
Dydis XS, S, M, L, XL, XXL, XXXL, XXS, One Size
Departamentas Pavadinimas Suaugusiųjų
Elemento Tipas Rinkiniai
Specialios Paskirties Kostiumai
Šaltinis Naruto
Šaltinio Tipas Anime
Modelio Numeris mp000055
Simbolių Kakashi Hatake
Lytis Unisex
Prekės Pavadinimas procosplay
Sudedamosios dalys T-marškiniai, liemenės, kelnės, pirštinės*2, kaukė, lankelis, ninja smiginis, ninja kuna
Medžiaga Medvilnės

Parašyti atsiliepimą

Deluxe Set~ Kakashi Hatake Iš Naruto Cosplay Kostiumų & Batų Komplektus mp000055

Deluxe Set~ Kakashi Hatake Iš Naruto Cosplay Kostiumų & Batų Komplektus mp000055

Prekės Aprašymas medžiaga: medvilnės ruoželinio medžiagos, plastiko įskaitant: T-marškiniai, liemenės, kelnės, pirštinės*2, kaukė, lankelis, ninja smiginis, ninja kunai peilis*4(mažų*3, big*1), ginklų maišeliai*2(juoda*1, baltos spalvos*1), avalynė(pasakykite mums savo batų dydį) Dydis: Prašome pasirinkti dydį jums reikia, Jei jūs negalite rasti tinkamą dydį iš sąrašo dydžio

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai