Viršų Mados Akrilo Veidrodis Apvalus Laikrodis Kristalų Sieniniai Laikrodžiai, Drugeliai, Namų Dekoro Kambarį Šiuolaikinių Aplinkosaugos ¾enklelis

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€11.31

€13.96

-18 %

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

Viršų Mados Akrilo Veidrodis Apvalus Laikrodis Kristalų Sieniniai Laikrodžiai, Drugeliai, Namų Dekoro Kambarį Šiuolaikinių Aplinkosaugos ¾enklelis

Plunksna: sienos laikrodis su puikus širdies dizainas atrodo tikrai gražus. Pagamintas iš eco-friendly polistireno medžiaga su specialiu veidrodžio efektas. Kristalo paviršiaus formas, puikiai atspindi šviesą. Nuimamas, jokios žalos jūsų sienos. Netoksiškas, be blukimas, saugus naudoti. Kvarcas judėjimas, sklandžiai, jokio triukšmo. Tinka svetainė, miegamojo ar biuro apdailos.

Techniniai duomenys: Pagrindinės Medžiagos: PS plastiko Pagrindinė Spalva: Sidabras / Auksas(pasirinktinai) Judėjimas: Kvarcas Baterijos: 1 * AA Baterijos(neįtraukta TAIKOMA ANT SIENOS (BET koks SAUSAS, LYGUS, be DULKIŲ PAVIRŠIAUS )

Pastaba:

Nuotraukos yra tik informacinio

Kiekvienos Sienos laikrodis yra daug mažų apskritimų, kuri ant nugaros su lazda juosta jums yra nemokamai įdėti jūsų mėgstamiausia vieta. Paketų sąrašo: 1 x Sieninis Laikrodis 1x Kablys 1xInstallation Instrukcijos

Stilius:

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT. Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

3) Jei jūs negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą .

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai. Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis. Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

6. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis. Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti. Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

7. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta. Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI. IŠIMČIŲ NĖRA! Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų go#.

3. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš Salve.lt. ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi). Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.

2. Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma). Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio. MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS, KURIŲ GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.

Jūs sutinkate, kad visus pirmiau išvardytus politikos po užsakymo dėl Salve.lt!

Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo! Atsiliepimai yra labai svarbus, Mes reikalaujame, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys, kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas.

Neįmanoma spręsti problemų, jei mes nežinome apie juos!

Pakuotės Dydis 25cm x 25cm x 7cm (9.84in x 9.84in x 2.76in)
Pakuotės Svoris 0.3kg (0.66lb.)
Įrenginio Tipas Nustatyti
Derinys Multi-piece set
Ekrano Tipas Adata
ilgis 630mm
Formos Geometrinio
Laikrodis "PASIDARYK pats" Dydis 62x63cm
Modelis Abstraktus
Kilmės vieta Zhejiang Yiwu(Kinijos Žemyninės)
Tipas Sieniniai Laikrodžiai
Korpuso Medžiaga Plastikiniai
Lapo Dydis "PASIDARYK pats" Dydžio 63x62cm
Pakuotė Pubble kino ir kartoninė
Dydis Adjustable(Size in kind prevail)
Skersmuo 15cm
plotis 62cm
Motivity Tipas Kvarcas
spalva Sidabras Auksas
wether baateris būti be AA batteris
Funkcija Veidrodis Removeble
Svoris 125g
Medžiaga Ps plastiko
Sieninis Laikrodis Tipas Veidrodis, Sieninis Laikrodis
Forma Vieno Veido
Modelio Numeris HG-HD-C-0014
Feathe Didelis Sieninis Laikrodis
Taikoma Rodymas gyvenamasis kambarys
Stilius Modernus

Parašyti atsiliepimą

Viršų Mados Akrilo Veidrodis Apvalus Laikrodis Kristalų Sieniniai Laikrodžiai, Drugeliai, Namų Dekoro Kambarį Šiuolaikinių Aplinkosaugos ¾enklelis

Viršų Mados Akrilo Veidrodis Apvalus Laikrodis Kristalų Sieniniai Laikrodžiai, Drugeliai, Namų Dekoro Kambarį Šiuolaikinių Aplinkosaugos ¾enklelis

Viršų Mados Akrilo Veidrodis Apvalus Laikrodis Kristalų Sieniniai Laikrodžiai, Drugeliai, Namų Dekoro Kambarį Šiuolaikinių Aplinkosaugos ¾enklelis Plunksna: sienos laikrodis su puikus širdies dizainas atrodo tikrai gražus. Pagamintas iš eco-friendly polistireno medžiaga su specialiu veidrodžio efektas. Kristalo paviršiaus formas, puikiai atspindi šviesą. Nuimamas, jokios žalos jūsų sienos. Netoksiškas,

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai