12V 24V Motociklo Automobilių ATV Quad Dual USB Įkroviklis LED Digital Voltmeter Vandeniui Telefono Rankenos Įkroviklio Maitinimo Adapteris

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€11.19

€11.49

-2 %

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

12V 24V Motociklo Automobilių ATV Quad Dual USB Įkroviklis LED Digital Voltmeter Vandeniui Telefono Rankenos Įkroviklio Maitinimo Adapteris

Savybės: 2-vienu duan usb įkroviklį ir raudona led voltmeter Vairo Kalno,gali būti naudojamas 7/8" ir 1" rankena ,maksimalus diametras yra 30mm Su on/off jungikliu, iš Viso 3.1 išėjimo srovė. Viršutinės uostas yra 2.1, pagal uosto yra 1A vandeniui padengti Gali būti naudojama įkrauti GPS, mobilųjį telefoną, MP3 ar vidaus ryšio. High-Tech IC, sumažinti įkrovimo srovę, kai baterija beveik visiškai atvirkštinio poliškumo apsauga, perkrovos apsauga, Platus veikimo įtampos diapazonas, iki 32V DC Didelio atnaujinimo dažnumas Mažas energijos suvartojimas Minkštas raudonos šviesos Keičiamų 5A saugiklis vamzdis Gali būti naudojamas ant motociklų, Atv, būrys dviračiu ar sniegaeigiai. Specifikacija: Įėjimo Įtampa: DC12V-24V Išėjimo Įtampa: DC5V Išėjimo Srovė: 3.1 Voltmeter darbinė Įtampa:DC 8~32V Voltmeter darbinė Srovė: pagal 10mA Voltmeter Atnaujinimo Dažnumas: 10 kartų per sekundę, Led Spalva : raudona Sertifikuota pagal CE Pastaba: Prekė yra dizainas 12v-24v transporto nuoma(kiti volt nereikia pirkti šią prekę.gali būti, kad avarijos) Įdiegti elementą rudenį apvalios ir įsitikinkite, kad jūsų turėtojas yra nustatyti. Nejunkite Elektroninės Accesssories ,kai variklis neveikia nenaudokite ar lietingą dieną,prašome įtraukti jį su vandeniui apvalkalas nenaudokite jokių šilumos Elektronikos Priedai. Paketą Sudaro: 1x Motociklo Dual USB Įkroviklį, su Voltmeter

(1)šiuo Metu,Mes Priimame visa, "MasterCard", "Western Union", Qiwi,Banko pavedimu ir Paypal Mokėjimo. Daugiau Mokėjimo Variantų bus Prieinama dėl Salve.lt Ateityje.

(2)Mes vertiname mokėjimo laiku ir tikimės, kad jūsų verslo ateitį .Užsakymus nesumokėtos bus colosed per 20 dienų.

(3)Kaip paprastai,mes išsiųsti per 1 -3 dienas po apmokėjimo patikrinti.t rack kodas bus pasiūlyta po išsiuntimo.

(1) patikrinkite savo pašto kodą ir telefono numeris. prieš jūsų mokėjimą. Jie turi tarptautinės express pristatymas.Kaip ir adresą,mes negali laivas PO.BOX Adresas,pirkėjas turėtų atkreipti dėmesį į jį.

(2) Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas. Pirkėjai yra atsakingas už šių mokesčių.Prašome patikrinti, su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš siūlymą/pirkti.

Atminkite, kad pristatymo laikas gali skirtis, ypač piko metu, arba inclimate oro sąlygų. kartais kinija paštu bus šiek tiek lėtai,tikiuosi, jūs galite prašome palaukti sklypas,ačiū.jei pristatymo data yra pasirengusi pabaigoje,jums gali užduoti mums išplėsti jį jums.

Visi mūsų produktai yra 100% visiškai naujas ir geros kokybės.

(1) siūlome 7 dienų pinigų grąžinimo garantija, jei ne laimingas su pirkimu. Prašome patikrinti savo užsakymą pateikus kvitą. Jokių pretenzijų, bus pagerbtas po 30 dienų nuo pristatymo.Mes jums siūlome visa grąžinamoji išmoka, jei mes išsiųsti neteisingas kiekis, neteisingas prekę arba sugedusį elementą.ir pls pasiūlyti mums aiškios nuotraukos patvirtinti problema,ar bus sunku mums padėti jums.

(2) Visos grąžinamos prekės turi būti originalioje viena, kaip mes išsiųsti ir neturės įtakos antra, parduoti,kitaip ,mes negalime priimti grįžti. kaip įprasta,jūs turite mokėti už laivybos mokestis grąžinamas.tačiau, jei problemos kyla dėl mūsų ,mes esame tikri, kad kaltas jis.

(1), Prašome elektroniniu paštu mums išspręsti bet kokią problemą, prieš jums palikti visus atsiliepimus mums. Mes pasistengsime atsakyti jums el. paštu ar aliexpree masažas artimiausiu metu.Kadangi mes esame atsakingas pardavėjas,mes neleis jums patirti jokių nuostolių per daug.

(2) Pls neatidarykite ginčas, arba palikti mums blogų atsiliepimų, prieš jums kreiptis į mus. mes manome, kad komunikacijos bus geriausias būdas išspręsti problemas,ačiū.

(3) Tai bus labai dėkingi galite palikti mums 5 žvaigždučių atsiliepimus, jei esate patenkinti jūsų užsakymą.jūs atsiliepimai yra labai svarbu mums būti maitinimo pardavėjas.

Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Dydis 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)
Pakuotės Svoris 0.2kg (0.44lb.)
Medžiagos Tipas PP
Elemento Ilgio 0inch
Galia DC5V 3.1 motociklo automobilinis usb įkroviklis
Prekės Svoris 112g
Elemento Tipas Lipdukai & Lipdukai
Elemento Aukštis 0inch
Elemento Plotis 0inch
Įėjimo įtampa 12v -24v USB įkroviklį, su įtampos matuokliu automobilį, motociklą
Specialios Funkcijos motociklo automobilinis usb įkroviklis
Prekės Pavadinimas lenktynių meistras

Parašyti atsiliepimą

12V 24V Motociklo Automobilių ATV Quad Dual USB Įkroviklis LED Digital Voltmeter Vandeniui Telefono Rankenos Įkroviklio Maitinimo Adapteris

12V 24V Motociklo Automobilių ATV Quad Dual USB Įkroviklis LED Digital Voltmeter Vandeniui Telefono Rankenos Įkroviklio Maitinimo Adapteris

12V 24V Motociklo Automobilių ATV Quad Dual USB Įkroviklis LED Digital Voltmeter Vandeniui Telefono Rankenos Įkroviklio Maitinimo Adapteris Savybės: 2-vienu duan usb įkroviklį ir raudona led voltmeter Vairo Kalno,gali būti naudojamas 7/8 ir 1 rankena ,maksimalus diametras yra 30mm Su on/off jungikliu, iš Viso 3.1 išėjimo srovė. Viršutinės uostas yra 2.1, pagal uosto yra 1A vandeniui padengti Gali būti naudojama

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai