Dispalang 2 VNT/Set Moterims, Kuprinės, Pieštukų Maišelį Rudas Arklys Spausdinimo Vaikų Kuprinės Berniukų Mados Mokyklos Krepšiai Atgal Pack Mochilas

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€21.37

€31.40

-31 %

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

Dispalang 2 VNT/Set Moterims, Kuprinės, Pieštukų Maišelį Rudas Arklys Spausdinimo Vaikų Kuprinės Berniukų Mados Mokyklos Krepšiai Atgal Pack Mochilas

Specifika Instroduction

Maišo Stilius:16 colių Didelės Talpos Tūris Kuprinė,Mokyklos Maišą,TravelingBag

Medžiaga:Aukštos Kokybės 600D Poliesteris

Kuprinė Dydis(CM):28x14x44CM

Kuprinė Dydis(coliais):11"x5.5"x17.3"

Pieštuko Atveju Dydis(CM):21*10*4CM

Spausdinimas:3D Poveikio Spausdinti

Šoninės kišenės:Dviguba Pusės Kišenė Vandens Buteliui

Rinka:Vaikams,Suaugusiems,Paaugliams

Lytis:Unisex

10 spalvų

Dear Klientas:

Jei šios kuprinės jums nepatinka,galime tai padaryti savo nuotraukas remiantis mūsų kuprinės.

Jums tik reikia mokėti papildomą 10 usd už registracijos mokestis.

Tiesiog atsiųskite mums nuotrauką su aukštos rezoliucijos gal ir daugiau nei 1 MB, Jpg formatu.

Jūs galite pateikti užsakymo šio produkto žemiau.

Daugiau Produktų, Jums Leiskite Pasirinkti!

Prekybos Gairės

1.Pasirinkti Produktus→2.Pridėti Į Krepšelį→3.užsakymą→4.Kaina Patikslinimas(Jei Reikia)→5.Shippment→6.Mokėjimo Tikrinimo Salve.lt(24H)

Mokėjimo

1.Geriausias būdas yra tiesioginis interneto mokėjimo, jūs galite pasirinkti patys. Jei norite, kad kiti mokėjimo terminai, prašome leiskite mums žinoti prieš jums užsisakyti.

2.Įsitikinkite, kad atlikote visus išsamios informacijos, pvz., kontaktinis asmuo), adresą, pašto kodą ir telefono numerį pildant savo pirkėjo informaciją.

Siuntimo Informacija

1. Prekės yra tik išvežti per 1-3 darbo dienas po apmokėjimo patvirtino.

2. Nemokamas pristatymas yra prieinami daugiau nei 150 pasaulio šalių.

3.Mes paprastai laivas per China Post " Oro Paštas, e-Paketinio, laivybos laikas yra maždaug 9-55 darbo dienų.

4.Jei norite gauti sklypas greičiau ir priimti mokėti daugiau, siuntimo išlaidų , galite pasirinkti, Express pristatymas metodus, pvz., TNT, DHL, "Fedex", UPS; Jie normaliai reikia 5-9 dienų pristatymas.

5.Švenčių dienomis ar muitų klausimais gali patenkinti tam tikrą vėlavimą arba pristatymas įrašai negali atnaujinti į kartą.

6.Mes jums laivą iš sklypas pagal jūsų adresą TIK, prašome patikrinkite, adresą, prieš pateikiant užsakymą . Prašome patikrinti, ar tiksliai, Pašto kodas ir Pašto dėžutės numeris arba Namo numeris.

7.Siekiant užtikrinti, kad gausite savo sklypo mokestis nemokamas nuo importo, mes pripažins, kad tai yra "Dovana" ar "pavyzdys" su mažesnės vertės.

Atsiliepimai

Jūsų pasiūlymų ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mūsų parduotuvėje. Jūsų remia bus labai dėkingi ir labai naudingas mums. Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami kreipkitės į mus. Mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausią klientų aptarnavimo su per 24 valandas.

Garantija Ir Techninė Priežiūra

Mes siūlome 1 mėnesį nemokamai pakeitimo. Pirkėjai gali prašyti pakeisti per 15 dienų nuo jūsų produktų gavimo. Pirkėjas turėtų grįžti produkto originalo sąlygas jav ir turėtų apmokėti siuntimo išlaidas grąžinti . Prieš grąžinant prekes, patikrinkite, ar grįžti adresą ir logistikos metodas su mumis . Po to, jūs suteikiate daiktų, logistikos įmonės, prašome patarimų sekimo numerį . Kuo mes gauti elementus, mes juos keis kuo greičiau.

Susisiekite su mumis

1.Mes įsikūręs Quanzhou , kuris yra gerai žinomas dėl savo pasaulinio Batai, rankinės ir Drabužių gamyba. Mes veikia mūsų pačių gamyklų ir gamybos linijų ir profesinės tiekėjais, remti įvairių produktų.

2.Jeigu turite kokių nors užklausą, ar problemų dėl savo daiktus, prašome susisiekti su mumis ir mes padeda, kaip greitai ir veiksmingai, kaip įmanoma.

3.Visus laiškus bus atsakyta per 24 valandas (išskyrus Savaitgalį ir Švenčių dienas). Prašome palikti pranešimą . Jei jums nereikia gauti mūsų atsakymą , prašome siųsti savo el. pašto adresą ir mes pasistengsime atsakyti jums greitu.

DUK

Q:Jei aš, kad jis, jei jums pristatyti savo užsakymą?

A:Mano draugas, mes atsiųsime jūsų užsakymai per 1-3 darbo dienas.

Q:ar YRA koks nors sekimo numerį mano prekę? Kaip sekti informaciją ?

A:Taip,mes laivas kiekvieno užsakymo sekimo numerį, ir jūs galite peržiūrėti siuntos būklę atitinkamoje interneto svetainėje. jūs galite sekti www.17track.net.

Pakuotės Svoris 0.4kg (0.88lb.)
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Dydis 46cm x 30cm x 5cm (18.11in x 11.81in x 1.97in)
Kuprinė Dydis 44*28*14CM
Apdaila Nė Vienas,Appliques
Išorinis Kietas Krepšys
Pagrindinė Medžiaga Oxford
Meterial Poliesteris&Oxford
Kuprinė Naudojimo mokinių kuprinės
Elemento Tipas Kuprinės
Lietaus No
Rankena/Dirželis Tipas Minkšta Rankena
Technics Sublimacijos
Prekės Pavadinimas Dispalang
Pamušalas Viskozė
Lytis Unisex
spalva kaip paveikslų paroda
Modelio Tipas Arklys
Dydis 44x28x14CM
Modelio Numeris 16 colių Kuprinė+Pieštukas Atveju
Prašymas Vaikų Kuprinės
Stilius mados
Tipas Mochila, Masculina,kuprinė,mokyklos maišą
Balansinė Sistema Derva Akių
Uždaryti Tipas užtrauktukas
Pieštuko Atveju Dydis 21*10*4CM
Punktas Pieštuko Atveju
Talpa Žemiau 20 L
Kuprinės Tipą Softback

Parašyti atsiliepimą

Dispalang 2 VNT/Set Moterims, Kuprinės, Pieštukų Maišelį Rudas Arklys Spausdinimo Vaikų Kuprinės Berniukų Mados Mokyklos Krepšiai Atgal Pack Mochilas

Dispalang 2 VNT/Set Moterims, Kuprinės, Pieštukų Maišelį Rudas Arklys Spausdinimo Vaikų Kuprinės Berniukų Mados Mokyklos Krepšiai Atgal Pack Mochilas

Dispalang 2 VNT/Set Moterims, Kuprinės, Pieštukų Maišelį Rudas Arklys Spausdinimo Vaikų Kuprinės Berniukų Mados Mokyklos Krepšiai Atgal Pack Mochilas Specifika Instroduction Maišo Stilius:16 colių Didelės Talpos Tūris Kuprinė,Mokyklos Maišą,TravelingBag Medžiaga:Aukštos Kokybės 600D Poliesteris Kuprinė Dydis(CM):28x14x44CM Kuprinė Dydis(coliais):11 x5.5 x17.3 Pieštuko

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai