Bambuko Medienos Žiūrėti Vyrų Paprasta Šiuolaikinių Ryklių Dial Kūrybos Laikrodžiai Atsitiktinis Sporto Pobūdį Mediniai Kvarcinis Laikrodis Natūralios Odos Juosta

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€11.46

€20.52

-44 %

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

Produkto Savybės:

100% Brand New ir Aukštos Kokybės.

Judėjimo Tipas: Kvarcinis

Byla Medžiaga: Bambukas

Band Medžiaga: Natūralios Odos

Sagtis Tipas: Pin Sagtis

Byla Skersmuo: Apytiksl. 4.5 cm

Byla Storis: Apytiksl. 1.2 cm

Juostos Plotis: Apie. 2.4 cm

Juostos Ilgis: Apytiksl. 24.5 cm

Svoris: Apytiksl. 29g

(2,54 cm=1.00 colių)

Pranešimas: laikrodis yra pagamintas iš natūralaus Bambuko ir yra suvynioti rankų, todėl jis gali turėti tam tikrų gamtos griežtas linijas ir keletą trūkumų.

Rankų darbo iš natūralaus Bambuko, Jokių Dažų.

Pakuotės Turinys:

1 * Bambuko Žiūrėti

PRISTATYMAS

1.Mes bus išsiųstas elementą per 2-3days ( darbo dienomis, ne poilsio sezono ), kai mokėjimo yra patvirtinta platforma.

2.Laivybos pagal pageidavimą, po 35-45 darbo dienomis ( Brazilija paprastai reikia 50-70days ). Jei jums reikia elementą, skubiai, prašome mokėti papildomų išlaidų, greičiau pristatymo būdą.

3.Kai gausite prekes galite užsisakyti, per 24 valandas, prašome ją atidžiai patikrinti. Prašome susisiekti su mumis tiesiogiai, jei turite kokių nors problemų.

4.Jei turite ne jis gavo per laivybos laikas, prašome susisiekti su mumis, be abejo. Mes tai patikrinti jūs su laivybos kompanija ir papročius.

GRĮŽTI & GRĄŽINIMO POLITIKA

Jei turite bet kurį klausimą, ar yra kokių nors problemų dėl prekės, atsiųskite mums elektroniniu paštu kaip galima greičiau. Mes padarysime viską, kad išspręsti problemą, kaip greitai, kaip mes galime. Mes manome, kad geras bendravimas bus pasiektas geras rezultatas. Jūsų pasitenkinimas yra labai svarbus mums!

APIE ATSILIEPIMĄ

1. Teigiamų Atsiliepimų (5 Žvaigždutes) - tai labai svarbu mums, prašome pagalvokite du kartus, prieš leaveing atsiliepimų. Prašome neatidaryti ginčų mums, mes imsimės atsakomybės išsiųsti arba grąžinti už jokių problemų.

2. Prašome susisiekti su mumis El. paštu ar Laišku, prieš paliekant neutralus ( 3 žvaigždučių ) arba neigiamas ( 1-2 žvaigždučių ) atsiliepimus. Mes stengiamės išspręsti problemas, ir prašome pasitiki mumis.

Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Svoris 0.028kg (0.06lb.)
Pakuotės Dydis 10cm x 10cm x 20cm (3.94in x 3.94in x 7.87in)
Atsparumas Vandeniui Gylis Ne vandeniui
Juostos Plotis 24mm
Dėžės & Atvejais Medžiaga Paketas nr.
Lytis Vyrai
Juostos Ilgis 24.5 cm
Modelio Numeris W285801
Elemento Tipas Kvarciniai Laikrodžiai
Stilius Mada & Atsitiktinis
Judėjimas Kvarcas
Užsegimas Tipas Sagtis
Dial Lange Medžiagos Tipas Plastikiniai
Byla Storis 12mm
Prekės Pavadinimas YISUYA
Ciferblato Skersmuo 45mm
Byloje Formos Round
Funkcija Nėra
Bylos Medžiaga medinės
Grupė Medžiagos Tipas Oda

Parašyti atsiliepimą

Bambuko Medienos Žiūrėti Vyrų Paprasta Šiuolaikinių Ryklių Dial Kūrybos Laikrodžiai Atsitiktinis Sporto Pobūdį Mediniai Kvarcinis Laikrodis Natūralios Odos Juosta

Bambuko Medienos Žiūrėti Vyrų Paprasta Šiuolaikinių Ryklių Dial Kūrybos Laikrodžiai Atsitiktinis Sporto Pobūdį Mediniai Kvarcinis Laikrodis Natūralios Odos Juosta

Produkto Savybės: 100% Brand New ir Aukštos Kokybės. Judėjimo Tipas: Kvarcinis Byla Medžiaga: Bambukas Band Medžiaga: Natūralios Odos Sagtis Tipas: Pin Sagtis Byla Skersmuo: Apytiksl. 4.5 cm Byla Storis: Apytiksl. 1.2 cm Juostos Plotis: Apie. 2.4 cm Juostos Ilgis: Apytiksl. 24.5 cm Svoris: Apytiksl. 29g (2,54 cm=1.00 colių) Pranešimas:

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai