Didmeninė 6mm kamuolys titano 60pcs vyrų punk auskarai smaigalys auskarai netikrą stud auskarai

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€26.61

€29.57

-10 %

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

Pls pastaba: dėl naujų taisyklių, Rusijos post office, Kai padaryti užsakymą, Rusija klientai turi rašyti vardą ir pavardę(pavardė, vardas ir tėvo vardas), ar paketai bus išsiųstas atgal . Nr. vardas, pavardė, mes atsisako siųsti prekes iš! ačiū! Bet didelis kiekis, prašome susisiekti su pardavėju ir gauti geresnę kainą ir greitas pristatymas būdas! Daugiau suma jūsų užsakymą,didesnę nuolaidą gausite. Prekės bus išsiųstos per Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu laisvai, jei suma daugiau nei $7. Jei jūsų užsakymo suma pagal $7 , prekės bus išsiųstos per Kinija Po Eilinio Mažas Pakelis Plius laisvai, Jei jūsų užsakymo suma yra daugiau kaip $300 ,laisvai išreikšti kaip Aramex,EMS,DHL, "FEDEX" ir kt. laivybos laikas yra 10 - 60 dienų, priklauso nuo to, skirtingose šalyse.jei nenorite gauti jūsų sklype per 60 dienų, prašome neginčija užsakymų, tiesiog siųsti pranešimą, primena mums , mes išplėsti 30 dienų (pirkėjas apsaugoti laikas) kiekvieną kartą.jei yra problema, gavę sklypas, prašome negali duoti blogų atsiliepimų, prieš jums kreiptis į pardavėją, mes stengiamės išspręsti bet kokią problemą už jus!

Įrenginio Tipas daug (60 vnt/lot)
Pakuotės Dydis 20cm x 20cm x 14cm (7.87in x 7.87in x 5.51in)
Pakuotės Svoris 1.0kg (2.20lb.)
Bauda ar Mados mados
Medžiaga Nėra
Auskarai Tipas Stud Auskarai
Stilius Madinga
Metalo Spalvos plieno spalvos, juoda spalva, mėlyna spalva, rožinė aukso spalva, aukso spalva, vaivorykštės spalvų, sumaišykite 6 spalvų
Atgal Rasti Drugelis
Lytis Unisex
Prekės Pavadinimas Kathline
Modelio Numeris sser015
Formos\modelis Smaigalys
Metalų Tipas Nerūdijančio Plieno
Elemento Tipas Auskarai

Parašyti atsiliepimą

Didmeninė 6mm kamuolys titano 60pcs vyrų punk auskarai smaigalys auskarai netikrą stud auskarai

Didmeninė 6mm kamuolys titano 60pcs vyrų punk auskarai smaigalys auskarai netikrą stud auskarai

Pls pastaba: dėl naujų taisyklių, Rusijos post office, Kai padaryti užsakymą, Rusija klientai turi rašyti vardą ir pavardę(pavardė, vardas ir tėvo vardas), ar paketai bus išsiųstas atgal . Nr. vardas, pavardė, mes atsisako siųsti prekes iš! ačiū! Bet didelis kiekis, prašome susisiekti su pardavėju ir gauti geresnę kainą ir greitas pristatymas būdas! Daugiau suma jūsų užsakymą,didesnę nuolaidą gausite.

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai