15PSI Į 45PSI Anksto Slėgio Reguliatoriai Su 3/4" FHT x MHT vandens žarnos jungtis Sumažina Gaunamo Vandens Slėgio

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€1.94

€2.28

-14 %

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

Slėgio Reguliatorius nustatytą slėgio reguliatoriai (žarnos ir vamzdžio sriegis) yra naudojami siekiant sumažinti ir reguliuoti gaunamo slėgis buitinio vandens įtraukiamas lašelinė drėkinimo arba mikro purkštuvų sistema atitinkamai darbinis slėgis 15 ,20,25,30,45, VSI, kurie yra diapazone, rekomenduojama slėgyje ir mikro drėkinimo sistema. Slėgio reguliatorius " dizainas apima keletą juda plastikinės dalys ir diafragma, kuri reguliuoja pati reakcija į bendrą sistemą nugaros spaudimą. Mūsų slėgio reguliatoriai pasiūlyti išskirtines slėgio kontrolės ir užtikrinti nuoseklų lizdo spaudimas per įvairius gaunamus spaudimas. Funkcijos galimos su 3/4" moterų žarna siūlų arba sriegį, kad tilptų visas standartines žarnos arba vamzdžio sriegis jungtis Sumažina gaunamo vandens slėgio idealus darbinis slėgis lašeline sistema, Didelio stiprumo ABS konstrukcijos patvarumo Kompaktiškas statybos nesukeliančio plastikinių medžiagų Žemo slėgio nuostolių ir didelis srautas, Tai lašelinė drėkinimo produktai gali būti atleisti iš gyvenamųjų ir komercinių laistymo apribojimai (tikrinti vietos kodai) Produkto specifikacijos darbinis slėgis: iki 100 PSI Srautas: iki 10 GPM Anksto slėgis: 15,20,25,30,45 VSI Dydis: 3/4" moterų žarna sriegis x 3/4" vyrų žarna sriegis (FHT x MHT) Temperatūros diapazonas: iki 130°C Medžiagos: Korpusas: didelio poveikio plastiko Įpakavimas: 1 vnt.

APMOKĖJIMAS: Prieš pateikiant užsakymą,prašome patvirtinkite informacija su mumis, jei turite prašymą dėl prekės. Prašome atlikti mokėjimą per 3 dienas po užsakymo, jei įmanoma. VEŽIMĄ: 1. Paruošimo Laikas:mums reikia 1-2 darbo dienas parengti savo užsakymo pagal mūsų numberous užsakymus kiekvieną dieną. 2. Prašome patikrinkite savo adresą, jei norite rašyti Salve.lt,jei norite pakeisti, kol mes laivas juos, 3. Apie Muito Paprastai mes skelbiame minimali vertė, siekiant išvengti muitinės mokesčių. Tačiau dėl įvairių politikos sričių skirtingų šalių, gali būti, kad muitinės, mokesčių, kurie turėtų būti sumokėti pirkėjas. Taigi galite palikti pranešimą kai užsakymo pateikimo apie tai, kiek vertės norėtumėte paskelbti. 4. Sklypas stebėjimo informaciją užklausą, Jūs galite patikrinti, ar jūsų laivybos informacija iš šių ryšį su savo stebėjimo nr. : www.17track.net/en ( nukopijuokite į naršyklę) 1. Jei jus tenkina mūsų daiktų ir mūsų paslaugos,prašome imtis minutę palikti mums possitive grįžtamojo ryšio su visų 5 žvaigždučių .mes vertiname tai. 2. Jokių problemų,prašome susisiekti su mumis, prašome laikyti atokiau nuo neigiamų atsiliepimų. Mes galime suteikti jums geriausią sprendimą.

Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Dydis 12cm x 10cm x 5cm (4.72in x 3.94in x 1.97in)
Pakuotės Svoris 0.05kg (0.11lb.)
Produkto pavadinimas Iš anksto nustatytos slėgio reguliatoriai
Standartas BS
Jungties Dydis 3/4 colio sriegiu jungtis,vyrų sriegio jungtis
Prekės Pavadinimas Laikytis Skristi
Matmenys Apie 7*3.6 cm
Sodo Vandens Jungties Tipas Moterų Jungtys
Medžiaga Plastikiniai
Tipas Sodo Vandens Jungtys
Pakuotė 1 vnt
Plastiko Tipas ABS
Modelio Numeris 3/4 colio moterų Jungtys
Skersmuo 15PSI, 20PSI, 25PSI, 30PSI, 45PSI

Parašyti atsiliepimą

15PSI Į 45PSI Anksto Slėgio Reguliatoriai Su 3/4

15PSI Į 45PSI Anksto Slėgio Reguliatoriai Su 3/4" FHT x MHT vandens žarnos jungtis Sumažina Gaunamo Vandens Slėgio

Slėgio Reguliatorius nustatytą slėgio reguliatoriai (žarnos ir vamzdžio sriegis) yra naudojami siekiant sumažinti ir reguliuoti gaunamo slėgis buitinio vandens įtraukiamas lašelinė drėkinimo arba mikro purkštuvų sistema atitinkamai darbinis slėgis 15 ,20,25,30,45, VSI, kurie yra diapazone, rekomenduojama slėgyje ir mikro drėkinimo sistema. Slėgio reguliatorius dizainas apima keletą juda plastikinės dalys ir

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai