Nemokamas Pristatymas Pristatymo!kokybės garantija elektrinis peilis karšto cutter,20cm Karštu Peiliu Polistirolas, CutterPen Aukštos Kokybės Putos "PASIDARYK pats"

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€18.72

€19.71

-5 %

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

1Pc 20Cm Karštu peiliu Polistirolo Pjovimo Peiliu Parkeris

Šis karštas peilis yra skirtas lengvai pjaustomos medžiagos, pvz., Porolonas. Meno modelio formavimo, Studentų rankų darbo praktika. Reklamos žodžiai sprendimus.

"PASIDARYK pats" Putos Pjovimo padeda jums sumažinti polistireninio putplasčio ir panašios medžiagos daug lengviau! Jis tinka komerciniai meno plėtros, sudėtingas ir smulkaus šrifto dizainas, reklama (pavyzdžiui, raidės), meno kūrinys, sukurtas mėgėjų, ir net modelio priėmimo pamokų vaikai mokykloje. Jūs galite sumažinti forma valdybos ar putplasčio blokas iš bet kurio kampo ir amatų į jūsų pageidaujamą formą.

"PASIDARYK pats" Putų Cutter yra puiki pjovimo įrankis įgyvendinti savo projektą ir malonumas jūsų gyvenimą!

Savybės:

- Handiness, svoris pen cutter parkeris yra 40g.

- Pradėti mažinti putų, bet putos valdyba.

- Lengva iškirpti meno ad kreivė putų.

- Šildytuvo vamzdis yra acerose, nerūdijančio plieno, Dia. yra 2mm

- Sušyla greitai, vamzdis bus 200°C temperatūroje per 10 sekundžių.

- Elektroninių Adapteris: 15W,110-220V/6 V 2.5 A CE,UL.

Apie Adapteris: Visi vario adapteris svoris yra 5 kartus -10 kartų didesnė nei elektroninio adapteris, vario adapteris yra patvaresni, bet brangus.

Pakuotės Svoris 0.3kg (0.66lb.)
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Dydis 10cm x 10cm x 5cm (3.94in x 3.94in x 1.97in)
Medžiaga Karbidas
Naudojimas Namuose "PASIDARYK pats"
Tipas Rankinių Įrankių Dalys
Prekės Pavadinimas SPExpressDIY
Modelio Numeris 20CM

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Pristatymo!kokybės garantija elektrinis peilis karšto cutter,20cm Karštu Peiliu Polistirolas, CutterPen Aukštos Kokybės Putos

Nemokamas Pristatymas Pristatymo!kokybės garantija elektrinis peilis karšto cutter,20cm Karštu Peiliu Polistirolas, CutterPen Aukštos Kokybės Putos "PASIDARYK pats"

1Pc 20Cm Karštu peiliu Polistirolo Pjovimo Peiliu Parkeris Šis karštas peilis yra skirtas lengvai pjaustomos medžiagos, pvz., Porolonas. Meno modelio formavimo, Studentų rankų darbo praktika. Reklamos žodžiai sprendimus. PASIDARYK pats Putos Pjovimo padeda jums sumažinti polistireninio putplasčio ir panašios medžiagos daug lengviau! Jis tinka komerciniai meno plėtros, sudėtingas ir smulkaus šrifto

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai