Naujas, modernus 11PCS blizgesio krištolo rutulį dizaino šviestuvo didelis blizgikliai de cristal žibintai D70*H300cm garantija

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€573.49

€1 146.99

-50 %

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

Naujas, modernus 11PCS blizgesio krištolo rutulį dizaino šviestuvo didelis blizgikliai de cristal žibintai D70*H250cm garantija 100%

Elemento tipas: LED šviestuvo

Prekės NR.: 8088

Medžiaga: Nerūdijantis plienas, kristalų

Šviesos šaltinis: LED Halogeninės lemputės

Dydis: Dia70*H300cm(Gali būti pritaikytas bet kokio dydžio: Dia80*200cm, Dia80*220cm, Dia80*240cm, Dia80*280cm, Dia80*300cm)

Įtampa: 110-240V

Pristatyti laikas: 8-10 dienų

Produkto Aprašymas

Mūsų produktas yra visiškai 100% natūra fotografavimo, tai yra labai puikus kokybiškos ir geros kokybės, prašome būti tikri, kad perkate!

paslaugų įsipareigojimą:

Jei transportas yra bet gedimų kristalų dalys, prašome nedvejodami kreipkitės į mus,mes atsiųsime jums dar kartą nemokamas pristatymas!!!

PASTABA: Šis liustra galima pritaikyti bet kokio dydžio , jei norite tinkinti, prašome susisiekti su mumis!

Gal norite...

Gerbiamas kliente , sveiki atvykę į mūsų parduotuvę .Prieš jus , kad, pls maloniai skaityti toliau Apie Kokybę, mes padaryti liustra su Kinija pirmą klasę K9 kristalų , mes gu a rantee 2 metų jums .Jei jums reikia atsarginių dalių , pls jums turėtų padengti siuntimo išlaidas . Paprastai mes normalus siųsti 5% crystal ball papildomų atsarginių dalių, jei jums rasti bet dalis neveikia , pls pasakykite mums, ir siųsti aiškų vaizdą , tada mes galėsime išspręsti problemą jums kuo greičiau . jei jūs nežinote, kaip įdiegti , pls apsilankykite mūsų instrukcijos pirma , jei yra dar klausimu ,pls pasakykite mums, ar paprašyti ekspertų elektrikas jūsų pusėje.

Apie kainą

Mūsų kaina apima produkto kaina ir frachtas mokestis pirkėjui šalį .Ir klientas turi sumokėti kai kurių mokesčių ir muito mokestis vietos papročius.

Apie siuntos

Mes dažnai teikia DHL, "FEDEX", UPS, TNT, EMS nemokamas pristatymas dauguma šalių , tai galima pasiekti kliento pusėje 4-7 darbo dienas po išsiuntimo .Bet dėl Pietų Amerikos šalių ir Rusijos ,labai brangus gabenimo mokesčio , ji priklauso nuo kliento užsakymo ir tada nuspręsti . Apie kliento pareiga, Prašome pranešti mums deklaruota vertė ir pavadinimas užsakymų, bet muito, pirkėjai, Mes nesame atsakingi už muitinės formalumų, bet koks klausimas, tokie kaip konfiskavo muitinės,paketas, grąžinami,pakuotės sunaikinti muitinės pirkėjų\\ " atsakomybė.

Apie atsiliepimą

Pls help mums patvirtinti, kad gauti prekes ir taip pat palikti atsiliepimą po to, kai jums patikrinti prekes .Labai svarbu, kad jūsų gerų atsiliepimų paremti mūsų darbą .Jūsų laimingas apsipirkti mūsų darbo tikslinė visą laiką. Mes visada teikiame mažiausios kainos už geriausią prekes ir paslaugas jums.Prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neutralus(3 žvaigždučių) arba neigiamų atsiliepimų.Mes stengiamės išspręsti problemą ir palikti jums malonu apsipirkti čia. Ačiū!

Modelis: C-015 Dydis(cm): W30*H48cm Dydis( coliais ): W11.8" * H18.9" Galia: 5*40W Lemputė Bazė: LED Medžiagos: Kristalai Crystal: K9 Kristalų(originalas ir geriausių Kinijos Crystal) Įėjimo Įtampa: 110V, 120V, 130V, 220V, 230V, 240V Apdorojimo Laikas: 7 - 12 dienų Pristatymas : laivas pasaulyje

Kadangi mes turime mūsų pačių gamykloje, vienas iš mūsų didžiausių privalumų, nei mūsų konkurentai yra tai, kad mes galime pritaikyti beveik visus mūsų modelius, pagal jūsų specifikacijas. Mes gali keisti apdaila, dydžio ar skaičiaus žibintai. Šie gebėjimai yra kažkada reikia renkantis, kad puikus stovas, skirtas jūsų projektas. Pavyzdžiui, Jei matote, liustra, kad jums patinka, bet norėčiau kitą baigti, tiesiog išsirinkite modelį, kuris turi baigti norite iš mūsų Kataloge ar Interneto svetainėje, ir mes bus taikomos, kad apdaila jums.

E14 taikomas 220-240V (Euro-Spec, Australija-Spec) E12 taikomas 110-120V (Šiaurės Amerika-Spec), Mes atsiųsime jums reikia šviesos, remiantis savo įtampa pasirinkimas. Kinija\\\\\\ \ 's top kristalų, Ką mes naudojame gaminant liustra yra aukščiausio Kinijos kristalas,kurio sudėtyje yra 25% geltonos švino. Kiekvienas gabalas yra iškirpti ir poliruoti, naudojant geriausias turimas technologijas, kad būtų pasiekti maksimalius spalva refrakcija ir šmėžavimas Mūsų pakuotė susideda iš trijų sluoksnių: pirmasis sluoksnis (vidinis sluoksnis), yra pagaminti iš putplasčio; antrasis sluoksnis (tarpsluoksnio) yra pagaminti iš popieriaus langelį; trečiasis sluoksnis (išorinis sluoksnis), tai yra medinės konstrukcijos apsaugoti produktą nuo pažeista. Labiausiai šviestuvai\\\\\\' rėmai yra vežamos iš pusiau surinktas. Kai mažesnio dydžio rėmai sudaro 3 arba 4 atskirus gabalus, kurie reikalauja, kad kai kurie surinkimo metu. Surinkimo laikas skirsis priklausomai nuo modelio į modelį. Rėmai ir kristalai yra supakuoti atskirai ir saugus pristatymas. Ji yra labai lengva surinkti sietynas, jei jūs vadovaukitės instrukcijomis. Crystal kryptis yra pasirengę jums ir reikia tik pakabinti jį ant laikiklio. Diegimo instrukcijos parodys tikslią vietą. Mes bus pradėti gaminti, kai jūs turite pateikti užsakymą. Ji trunka apie 15-30 dienų. Dėl didelio kiekio kad arba didelio dydžio šviestuvo užsakymo, gamybos laikas bus ilgesnis. Jei dirbate su projektu ir (arba) turite tikslą, pristatymo datos, prašome užsakymą, kaip ir anksčiau, kaip įmanoma, ir pranešti mums reikalinga pristatymo data. Kiekvieną sietynas ateina su 10 metų garantija, apsaugoti jus nuo spalvos išblukimo ir gamyklos defektų. Garantija netaikoma, pakeista daiktų, produktų, patiria neįprastų oro sąlygų, netinkamo montavimo ar piktnaudžiavimo. Lemputės nėra pateisinama, bet tikrą laikotarpį. Jei yra kokių nors dalis pažeista per siuntas arba jokių defektų diegimo metu, mes pakeisti dalį nemokamai. Mes garantuojame, kad mūsų produktai yra pagaminti iš geriausių medžiagų ir mes samdyti patyrusių darbuotojų. Mes turime 100% klientų pasitenkinimo garantija, kuri reiškia, kad jūs būsite patenkinti kiekvieno užsakymo . Visi iš mūsų pasiūlymų yra paremta 100% pasitenkinimo garantija,jei kurios nors reson jums nėra įvykdytos ,jūs galite grąžinti prekę mums it\ \ \\\\\ \ 's pradinę būklę, grąžinimo ar keitimo. Prieš paštu mums atgal prekę,prašome susisiekti su mumis dėl išsamios grįžti&keistis instrukcija. Mes grąžinsime visus savo pinigus, išskyrus tuos atvejus, laivybos ir tvarkymo mokesčiai, po to, kai gausime jūsų atgal daiktų. Jei jo dalis, produktas yra suskirstytas metu vežimo, mes atsiųsime jums naują dalį nemokamai. Sunwe Apšvietimas buvo gaminti aukštos kokybės šviestuvais, daugiau nei 15 metų.

Pakuotės Svoris 38.0kg (83.78lb.)
Pakuotės Dydis 80cm x 80cm x 25cm (31.50in x 31.50in x 9.84in)
Įrenginio Tipas gabalas
Korpuso Medžiaga Crystal
Modelio Numeris tr-2
Dydis D700xH3000mm
Pagrindo Tipas GU10
Garantija 15 metų
Jungiklio Tipas Nuotolinio Valdymo Pultas
Atspalvis Tipas Crystal
Diegimo Tipas Flush Mount
Stilius Modernus
Savybės Round
Yra Pritemdomi Taip
dydis () D27.55"xH118.11"(in)
V 110-240V
Maitinimo Šaltinis AC
Prekės Pavadinimas OLOEY
Šviesos Šaltinis Halogeninės Lemputės
Įtampa 220V,110V,90-260V,110-240V
Apdaila Poliruotas Chromo
Galia 305W
Atspalvis Kryptimi Žemyn
Elemento Tipas Šviestuvai
Skaičius Žibintai 7">>7
Sertifikavimo UL,CQC,CE,FCC,GS,RoHS,EMS,LPD,PSE,VDE,SAS,BMK
Yra Lemputės Įtraukti No

Parašyti atsiliepimą

Naujas, modernus 11PCS blizgesio krištolo rutulį dizaino šviestuvo didelis blizgikliai de cristal žibintai D70*H300cm garantija

Naujas, modernus 11PCS blizgesio krištolo rutulį dizaino šviestuvo didelis blizgikliai de cristal žibintai D70*H300cm garantija

Naujas, modernus 11PCS blizgesio krištolo rutulį dizaino šviestuvo didelis blizgikliai de cristal žibintai D70*H250cm garantija 100% Elemento tipas: LED šviestuvo Prekės NR.: 8088 Medžiaga: Nerūdijantis plienas, kristalų Šviesos šaltinis: LED Halogeninės lemputės Dydis: Dia70*H300cm(Gali būti pritaikytas bet kokio dydžio: Dia80*200cm, Dia80*220cm, Dia80*240cm, Dia80*280cm,

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai