5Pairs Sveikatos Priežiūros Laidžių Elektrodų Pirštinės Elektroterapijos Massager Sidabro Pluošto Raumenų Stimuliatorius Rankų Terapija Masažo Įrankis

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€22.46

€27.73

-19 %

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

Elektrodo Pirštinės Fizioterapija Priedus už DEŠIMTIS Mašina.(Super veido ir kūno priežiūros mašina) Įrengimas: - Techninė rodiklius: Elektrai, ≤50Ω - Medžiaga: sidabro pluošto - Dydis: 83 x 185 mm / 3.15" x 7.28" - Snap: 2,5 mm - Spalva: kaip nuotraukose parodyta Funkcijos: 1 Laidžios, kvėpuojantis, absorbentas. 2 Minkštas ir geras atsparumas, alternatyvaus elektrodų lapas ar bendrosios terapijos aparatai ir grožio įranga. 3 Plačiai naudojamas grožio priežiūros, pramonės, sveikatos priežiūros, pramonės, medicinos įranga, pramonės. 4 Gali būti naudojami atskirai (su dideliu Tens elektrodų pad) arba abu kartu. Tinka: 1 Artritu plaštakos 2 Raynauds Sindromas 3 Pasikartojantis Padermės Žalos 4. Riešo Tunelio Sindromas 5 Bendras skausmas rankoje 6 Prastos apyvartą Paketą sudaro: 5 poros laidžios pirštinės Nuotraukos: Sveiki atvykę į mūsų Parduotuvę,Jei jūs perkate daugiau kiekį, Prašome susisiekti su mumis.

Atsiliepimai

Dėkojame už pristatymas su mumis!

Kai gavote siuntinį, jei esate patenkintas pirkti ir mūsų paslaugų, mes būtume labai dėkingi, jei galėtumėte mums duoti teigiamą atsakymą.

Jei turite kokių nors problemų, apie daiktų ar siuntos, ar kitos problemos, kurios trukdo jums, nedvejodami susisiekite su mumis, prieš jums padaryti bet kokį sprendimą, geras bendravimas padeda gauti geresnį sprendimą.

Tikiuosi, viskas klostysis gerai. Malonu apsipirkti, nice day!

Grąžinimo Politika

Jei nesate patenkintas mūsų produktą, galite grąžinti bet kokią prekę per 14 dienų nuo gavimo datos. Palyginti su grąžinimo politika daugelio kitų dėžė pardavėjų, kurie negali grąžinti savo originalių laivybos ir tvarkymo, mes grąžinsime jums visą sumą (kainą ir originalus laivybos ir tvarkymo). Jūs esate atsakingi už mokėjimo grąžinimo siuntimo išlaidas.

Siuntimo Informaciją

1. Mes paprastai laivas per Salve.lt Standartinis Pristatymas ir E-pakelis, bet jei norite daugiau, greitai, galite pasirinkti, DHL, UPS, EMS express pristatymas, žinoma, reikia mokėti daugiau pinigų express pristatymas.

2. Svoris daugiau kaip 2KG sklypo paprastai per express, muitų mokesčiai yra atsakingas už pirkėjo ,mes neatsakome už bet kokią užsakymą muito ar importo mokesčių.

3. UPS ir DHL Negali Pristatyti P. O. Dėžės ar Pašto Kodai Adresą.

Pastaba:

1. Mes atsiųsime sklypus, per 3 darbo dienas (išskyrus šeštadienį ir sekmadienį), po pirkėjo mokėjimo tikrina Salve.lt pagal pristatymo būdą, kurį pasirinkote, ar patikimesnis ir greitesnis būdų, kaip ypatingomis aplinkybėmis.

2. Jeigu turite kokių nors reikalavimų dėl prekių aprašymas ir deklaruota vertė laivybos gavimo dienos (komercinė sąskaita faktūra),pls palikite mums žinutę po apmokėjimo.

(3) Jei negavote jūsų siunta per 50 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis. Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.

Draugai prašome atkreipti dėmesį:

1.Prašome pateikti vardą ir pavardę.

2.Prašome pateikti galiojantį telefono numerį ir pilną pašto kodą.

Brazilijos draugai prašome atkreipti dėmesį:

1.Labiausiai paketą reikia 20 iki 50 dienų, tačiau tik nedaugelis paketą reikia nuo 70 iki 90 dienų, tai normalu,Prašome būti Patiented.

2.Siūlau pasirinkti Salve.lt Standartinis Pristatymas.

DUK\\\\\\ \ 'S:

Kaip man gauti invoice, kurių bendras laivybos kelių elementų?

Galite naudoti kasos už kiekvieną prekę, pasiūlymas, arba naudoti Jį Įsigyti Dabar. Kai visus elementus, jums yra siūlymų dėl baigėsi, e-mail mumis ir mes jums atsiųsime kartu sąskaitą faktūrą.

- Ar jums imti jokių papildomų mokesčių?

Jokių papildomų mokesčių už tarptautinius pirkėjai.

- Ar jums siūlome express pristatymas?

NE, mes tik siūlome Airpost Paslaugą [ tas pats kaip USPS ] Laivybos metodą.

- Muitas ir tarpininkavimo mokesčius?

Mes nesame atsakingi už bet kokius muitų, mokesčių ar maklerio įkrauti jūsų šalyje.

.

Pakuotės Dydis 25cm x 20cm x 15cm (9.84in x 7.87in x 5.91in)
Įrenginio Tipas Pakuotė
Pakuotės Svoris 0.4kg (0.88lb.)
Modelio Numeris ELY004
Medžiaga ABS
Elemento Tipas Masažas & Poilsiui
Kilmės vieta Guangdong, Kinija (Žemyninė)
Prašymas rankų masažas

Parašyti atsiliepimą

5Pairs Sveikatos Priežiūros Laidžių Elektrodų Pirštinės Elektroterapijos Massager Sidabro Pluošto Raumenų Stimuliatorius Rankų Terapija Masažo Įrankis

5Pairs Sveikatos Priežiūros Laidžių Elektrodų Pirštinės Elektroterapijos Massager Sidabro Pluošto Raumenų Stimuliatorius Rankų Terapija Masažo Įrankis

Elektrodo Pirštinės Fizioterapija Priedus už DEŠIMTIS Mašina.(Super veido ir kūno priežiūros mašina) Įrengimas: - Techninė rodiklius: Elektrai, ≤50Ω - Medžiaga: sidabro pluošto - Dydis: 83 x 185 mm / 3.15 x 7.28 - Snap: 2,5 mm - Spalva: kaip nuotraukose parodyta Funkcijos: 1 Laidžios, kvėpuojantis, absorbentas. 2 Minkštas ir geras atsparumas, alternatyvaus elektrodų lapas ar bendrosios terapijos aparatai

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai