Ping! Mažas Dydis Nrf51822 Švyturys " Bluetooth Low Energy Modulis eddystone Švyturio

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€32.87

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

Sveiki atvykę į mūsų parduotuvėje ! :)

Freeshipping! Mažas Dydis Nrf51822 ar cc2541 Švyturys " Bluetooth Low Energy Modulis iBeacon

Kaip naudoti :

Maitinimo įjungimas : Paspauskite Mygtuką 2 sekundes,LED šviesos 3 sekundėms,tai maitinimas įjungtas.

Savo ruožtu išjungimas : Paspauskite Mygtuką 3 sekundes,LED šviesos 3 sekundėms,tai reiškia, kad elektra išjungta.

Specifikacija : Gamyklos Tiesioginio Pardavimo remiantis NRF51822 Dydis: 49mmx 17mm Ibeacon Darbą " IOS " ir "Android". Paraiškos reklama ir vietą. Pastatytas porą slaptažodį, jei nenorite, kad kiti keisti parametrus Paramos tinkinti savo iBeacon konfigūracija įskaitant UUID ir kt. Tx Galia konfigūruojama Reklamos frequecy konfigūruojama. Parama atnaujinti firmware per OAD (oro atnaujinti) Pastatytas JTAG uosto individualų kitą programą firmware kaip atskira sistema Instrukcija,SDK ir APP sąlyga.

Specialios Paslaugos :

1.Gali būti galėtų pritaikyti atveju su jūsų logotipu ir spalvos jums labiau patinka.

2.Iš anksto sukonfigūruoti vertės parametras prieš vežimą.

3.Paketo atveju gali būti pritaikytas, jei reikia.

4.APP & SDK", skirta " IOS " &Android4.3 sąlyga.

5.Turime profesionalų komanda suteikti bet kokios konsultacijos ar patarimo reikia.

6.SDK yra padėti klientams kurti savo PROGRAMĄ .

Prašome nedvejodami susisiekite su Jessie Skype norėdami gauti daugiau informacijos,

Jessie skype : wellcore8

Apie Konfigūracija :

1.Mes atsiųsime klientams PROGRAMĖLĘ ir SDK konfigūracija, arba klientai gali atsisiųsti lightblue į app store ir mes pateiksime vaizdo įrašus padėti.

2.Gavusi failus, prašome įdiegti PROGRAMĄ į savo telefoną.

3.Tada galite konfigūruoti ibeacons vadove, mes teikiame.

4.Beveik visos vertybės gali būti konfigūruojamas, tokių kaip uuid,major,minor,slaptažodį,tx galia,perdavimo dažnį ir pan.

5.Jei turite klausimų apie ibeacon konfigūracija, nedelskite ir leiskite mums žinoti.

6.Failai mes suteiksime yra : Rankinis,SDK,APP,APP šaltinio failo.

Pavadinimas iBeacon: WGX Švyturys UUID: E2 C5 6D B5 DF FB 48 D2 B0 60 D0 F5 A7 10 96 E0 Pagrindinių ir šalutinių: 0000 (leidžiama Tik skaičių) Perduoda Galia : 0db (Vieta, naudojant) pradinis slaptažodis: 140611 IBeacon vadovas (Susisiekite su mumis)

Naudoti Platforma

Priėmimo pabaigoje (mobile) aparatūra turi būti "Bluetooth" 4.0 ar daugiau, programinė įranga reikalauja, kad "Android" 4.3 arba virš IOS5.0 daugiau.

Bandymo Programine Įranga

Programinės įrangos Pavadinimas: Šviesiai mėlyna, programinę įrangą galima atsisiųsti nemokamai iš "APP store".

Ar paieškos programos Pavadinimas: "Wellcore Švyturys Įrankis "APP STORE".

Android APP ir SDK atsiųsime el. paštu.

Keisti UUID

UUID yra 16 skaitmenų (32 simbolių)ŠEŠIOLIKTAINĖ vertė , numatytoji reikšmė yra : E2 C5 6D B5 DF FB 48 D2 B0 60 D0 F5 A7 10 96 E0,pavyzdžiui,keisti UUID bus: E2 C5 6D B5 DF FB 48 D2 B0 60 D0 F5 A7 10 96 E1,tada parašyti Atitinkamos vertės "Rašyti naują vertę", Clink done (Atlikta).Tuo tarpu,naujų UUID laidos "Skaityti dar kartą",Pranešimas:prietaisai negali būti ieškojo ant Raskite ibeacon po galutinio keisti UUID, Kaip Rasti ibeacon gali tik rodo Registruotų prietaisą,todėl jums reikia pridėti modifikuotų UUID prietaisas dėl galimybės iBeacon Siųstuvas.

Keisti Didžiųjų

Svarbus yra tik 2 skaičiai(4characters)ŠEŠIOLIKTAINĖ vertė, numatytoji reikšmė yra: 0000,pavyzdžiui,pakeisti Pagrindiniai būti : 8810,Tada užrašykite Atitinkamas vertes "Rašyti naują vertę", Paspauskite done (Atlikta). Tuo tarpu, naujų Didelių laidos Perskaityti dar kartą.

Pakeisti Nepilnamečio

Nepilnametis yra 2 skaičiai(4characters)ŠEŠIOLIKTAINĖ vertė, numatytoji reikšmė yra :0000, pavyzdžiui, pakeisti Nepilnamečio būti: 8811,Tada užrašykite Atitinkamas vertes "Rašyti naują vertę", Paspauskite done (Atlikta).Tuo tarpu, naujas Nedidelis rodo Perskaityti dar kartą.

Apie Ibeacon Naudojimas :

Ibeacon Klausimus : 1.Kaip kokybės ir kainos WELLCORE švyturius ? Wellcore yra profesionalus ibeacon gamyba Kinijoje ir turi savo gamyklą ir su inžinieriai siūlo Konsultavimas ir konsultacijos, kokybė yra labai patikimi ir kaina yra gamyklos tiesioginio pardavimo kainą. Švyturys garantija yra 12months ir, jei kuris nors gauti kaltės, kai gavau, mes suremontuoti ar pakeisti naujais, klientams, taip pat mes siūlome labai puikiai nuolaida ateityje užsakymus. 2. Ar WELLCORE švyturių Sertifikuota ? Taip, visi Wellcore švyturiai yra su FCC/CE/RoHS Sertifikavimo, mes galime suteikti klientams bet kuriuo metu, jei reikia. 3. Ar WELLCORE švyturių dirbti su i-P-h-on-es " ir "Android" telefonų? Taip, Wellcore švyturiai "dirbti su" iOS 5 " ir "Android" 4.3 arba aukščiau. 4.Kaip aš galiu konfigūruoti švyturiai, jei aš nusipirkau mėginiai ? Wellcore bus pateikti dokumentą klientams konfigūruoti beacons", taip pat suteiks apps " bandymai, sdk kurti programėles,ir su video, kad būtų aiškiai matyti visų etapų konfigūracijos. 5. Ką išteklių, kad Wellcore gali suteikti klientams? Wellcore gali suteikti ibeacon firmware, ibeacon SDK, Android/IOS APP savo klientams. 6. Gali Wellcore užsakymą švyturius ? Taip, Wellcore gali pritaikyti švyturiai " su specialios funkcijos, atveju, Pcb, Spalvų , iš švyturių pagal klientų poreikius greitai su maža kaina.

Pakuotės Dydis 5cm x 5cm x 5cm (1.97in x 1.97in x 1.97in)
Pakuotės Svoris 0.04kg (0.09lb.)
Įrenginio Tipas aikštelė (2 vnt/lot)
sistema "IOS", 7.0", "Android" 4.3 arba virš
Prekės Pavadinimas wellcore
Suderinamos Prekės/Modelis Nėra
Sertifikatas CE, RoHS, FCC ibeacon
Modelio Numeris W912N
Baterijos Veikimo Trukmė 2 metų ibeacon
Prašymas Išmaniųjų Telefonų
darbinis diapazonas 70m
Dydis 49mmx 17mm Ibeacon
Suderinamas Žaidimų Konsolės

Parašyti atsiliepimą

Ping! Mažas Dydis Nrf51822 Švyturys

Ping! Mažas Dydis Nrf51822 Švyturys " Bluetooth Low Energy Modulis eddystone Švyturio

Sveiki atvykę į mūsų parduotuvėje ! :) Freeshipping! Mažas Dydis Nrf51822 ar cc2541 Švyturys Bluetooth Low Energy Modulis iBeacon Kaip naudoti : Maitinimo įjungimas : Paspauskite Mygtuką 2 sekundes,LED šviesos 3 sekundėms,tai maitinimas įjungtas. Savo ruožtu išjungimas : Paspauskite Mygtuką 3 sekundes,LED šviesos 3 sekundėms,tai reiškia, kad elektra išjungta. Specifikacija

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai