Naujas Bokeh Meistrų Rinkinys Fotoaparato DLS DIY Fotografijos Unikalią Specialiųjų Efektų Sistema Širdies formos Cokin P Set

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€2.55

€3.19

-20 %

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

Aikštės Pertvarkymo Filtras Cokin P Serijos

Tai aukštos kokybės palaipsniui filtrai, nauja,tinka Cokin P serijos.

Pastumkite į laikiklį,filtras gali būti perkelti aukštyn ir žemyn konvertuoti matavimo normos, kaip ir specialaus dizaino kvadrato formos,ir jis yra vertinama daug fotografų.

Kaip Naudoti:

Užsukite adapterio žiedas ant objektyvo.

Skaidrių filtro laikiklį ant žiedo adapteris, kol ji akimirksniu vietoje.

Skaidrių filtrą į filtro laikiklį angas, kurios priklauso nuo jūsų filtro dydį.

Adapterio ir filtro laikiklis naudojamas nustatyti filtrus ant fotoaparato.(Nėra Komplekte)

Gali būti naudojami su papildomais filtrai ant objektyvo.

Nesikerta su built-in flash.

Puikiai tinka fotografuoti specialių renginių, vaikai ir portretai.

Fotografavimo su formų bokeh, patrauklių procesas, puikiai pakili.

Lengva naudoti, pasirengusi iš dėžutės.

Dėl objektyvai ir filtrai figūras griežtai nustatyta, palaikykite, patikimai ir lengvai nuimamas. Rekomenduojama vieta formų bokeh į UV filtras.

Produkto Renginiai

Specialiųjų Efektų Sistema Portretai

Atskiri Diskai Supjaustyti į Konkrečias Figūras

Stovai su Priešais Objektyvą su Turėtojas

Modeliai yra Lazeriu Supjaustyti

Bokeh Meistrų Rinkinys, šviesos, posūkiai į formas. Pagal apibrėžimą, "bokeh" - tai pobūdis blur, kad gali būti sukurtas naudojant šviesos. Tai reiškia, kad tas vaizdas, kad yra dėmesio, paprastai tas dalis, foto, kurios buvo rastos už išmatuotas lauko gylį.

Pamatysite poveikis labiausiai ryškus, kai naudojant point šviesos šaltinių, tokių kaip žvakės, gatvių apšvietimas, blykstės ir pan. Tačiau, jūs pastebėsite, ši sistema veikia daugelyje apšvietimo sąlygomis. Tiesiog neužmirškite, jis sukurtas taip, kad būtų efektyviausia srityse, jūsų įvaizdžio, kurie yra out of focus.

Leidžia jums sukurti savo specialiųjų efektų vaizdai "vaizdo kamera" nereikia pasikliauti po gamybos programinė įranga

Už vestuves ar šalis fotografas, šis rinkinys jums siūlo prekybos galimybę kurti vaizdus, kad kitas fotografas, gali būti neįmanoma atkartoti

Leidžia jums paversti naktį scena arba horizontaliai, į kažką visiškai skirtingi ir unikalus

50MM rekomenduojama naudoti daugiau nei fiksuotas fokusavimas

50MM f/1.2 f/1.4-f/2.8-f/2.5

60MM f / 2 f2.8

70MM f2.8

85MM f/1.2 f / 1.4, f/1.8-f/3.5

90MM f/2.8

100MM f / 2, f/2.8

105MM f / 2.8

135MM f/1.8-f / 2, f/2.8

150MM f / 2.8

200MM f / 2, f/2.8

70-200MM f/2.8, f / 4

Šie rezultatai buvo gana geras, kamera

15-85MM f/3.5-5.6

16-35MM f/2.8

17-40MM f / 4

17-55MM f/2.8

18-55MM f/3.5-5.6

18-105MM f/3.5-5.6

18-135MM f/3.5-5.6

18-200MM f/3.5-5.6

24-105MM f / 4

28-135MM f/3.5-5.6

28-300MM f/3.5-5.6

55-250MM f/3.5-5.6

70-300MM f/4-5.6

Daugiau rimtų objektyvas vinjetės, nerekomenduojama

Pakuotėje yra:

2 x Širdies formos Filtras

Apie dydį didelę skylę viduryje 3CM

Maždaug dydžio skylutę viduryje 2CM

Tinka įvairių objektyvas

Pastaba : negali būti P žiedo laikiklis

Mokėjimo Priimti Mokėjimas: "Paypal", "Moneybookers", visa, MasterCard ir banko pervedimu, arba mokėti pasirinktą debeto kortelės. PIRKTI DAUGIAU, DAUGIAU SUTAUPYTI. Kuo daugiau perkate, tuo mažesnė kaina, kurią gausite. Pirkėjai TURI sumokėti per 5 dienas. Jei jums iškilo problemų, todėl jūsų mokėjimo, prašome susisiekti su mumis arba Salve.lt už pagalbą.

Pristatymas Mes mielai priimame užsakymus iš Europos, Šiaurės Amerikos, Australija ir kitos šalys, tam tikrų šalių gali būti taikomi apribojimai. Siuntinys bus pristatytas jums Registruotu oro paštu, kad paprastai trunka 12 arba 25 darbo dienas (savaitgalį " nėra įtrauktas) pristatyti į jūsų rankas. Prašome leisti iki 48 valandų, preparato laivybos, nors paprastai punktas siųsti per 72 valandas po mokėjimas patvirtino. Mes siūlome siunta sujungti į pirkėjo, kuriam užsakyta daugiau nei vieną elementus vieną kartą iš to paties puslapio, išsaugoti dalį pašto. Mes negali būti atsakinga už prekę nuostolių dėl netinkamo arba nepristatyti adresą. Mes visada stengiamės viską, kad Teisiškai Sumažinti savo importo muitus (arba GST ar V. A. T. ar kiti Mokesčiai). Didžioji laivybos, nėra nė vieno muito sumą. Tačiau, jei jokių papildomų mokesčių generuojamos už muitinės formalumų atlikimo turi padengti klientas.

Garantija 12 mėnesių Gamyba yra Garantija nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ar netinkamą jų gavusi) Sugedę daiktai Turi BŪTI nurodyti ir grįžo į jav per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje). mes suteiksime jums grįžti ID.Tuo tarpu Prašome pranešti mums, ką defektus,pašalinti netinkamo naudojimo. Grįžti laivybos mokestis atsako iš pirkėjo.

Garantija Klientų Aptarnavimas

Mes išlaikytų aukštus excellenceand siekti 100% klientų pasitenkinimo.Atsiliepimai yra labai svarbus mums.Mes prašome, kad jūs su mumis iš Karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralor neigiamų atsiliepimų, kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas.

Pakuotės Dydis 10cm x 15cm x 10cm (3.94in x 5.91in x 3.94in)
Pakuotės Svoris 0.08kg (0.18lb.)
Įrenginio Tipas gabalas
Tipas Už Cokin P Set
Pakuotė Taip
Modelio Numeris Bokeh Meistrų Rinkinys Širdies formos
Modelis Bokeh Meistrų Rinkinys Širdies formos
Prekės Pavadinimas ikacha
kreiptis Už Cokin P Set

Parašyti atsiliepimą

Naujas Bokeh Meistrų Rinkinys Fotoaparato DLS DIY Fotografijos Unikalią Specialiųjų Efektų Sistema Širdies formos Cokin P Set

Naujas Bokeh Meistrų Rinkinys Fotoaparato DLS DIY Fotografijos Unikalią Specialiųjų Efektų Sistema Širdies formos Cokin P Set

Aikštės Pertvarkymo Filtras Cokin P Serijos Tai aukštos kokybės palaipsniui filtrai, nauja,tinka Cokin P serijos. Pastumkite į laikiklį,filtras gali būti perkelti aukštyn ir žemyn konvertuoti matavimo normos, kaip ir specialaus dizaino kvadrato formos,ir jis yra vertinama daug fotografų. Kaip Naudoti: Užsukite adapterio žiedas ant objektyvo. Skaidrių filtro laikiklį ant žiedo

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai