Inovacijų Funda LG K8 Atveju Hibridas, Kietas, atsparus smūgiams Šarvai Sunku Telefono Dėklai LG K8 Lte K350 K350E K350N Atveju Galinį Dangtelį

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€2.69

€3.28

-17 %

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

Pls pridėti elementą į jūsų pageidavimų sąrašą ir pridėti parduotuvės nuorodą į savo mėgstamą parduotuvę , prašome nedvejodami susisiekite su mumis, jei norite, kad didelių užsakymų , mes galime suteikti jums daugiau nuolaida !!!

GERA ŽINIA : Jūs galite mėgautis 3% nuolaida, jei perkate 2vnt

Atveju, LG K8 Padengti Slim Šarvai Anti-Shock Guma +PC Mada antidetonaciniai Raštas Viršelis kietas lukštas, Atveju, LG K8 Fundas Plastiko, Patvarus Dangtelis Tvirtas Gumos Coque Už LG K8 Lte K350 K350E K350N 5.0" (K) 8 4G Prabangos Stiliaus atsparus smūgiams Rubisafe Para Apsaugos Rubisafe

Aprašymas: 1 Numatoma visi aplink apsaugą nuo įbrėžimų, smūgių, dulkių ir kitų atsitiktinio sugadinimo,Apsaugo telefoną nuo smūgio ir dulkių žalą. 2 Turi savo prietaisą saugiai . 3 pasirūpinkite, kad jūsų telefono saugūs ir apsaugoti stiliaus su šios odos atveju. 4 atveju yra suprojektuotas tvirtesnis sukibimas telefono įsitikinkite, kad telefonas yra ne lengvai nukrito.Lengva įdiegti . Jokių įrankių reikia. 5 Lengva naudotis visi mygtukai,valdikliai ir uostuose. 6 Funkcijos: Anti-knock & atsparus smūgiams 7 100% Brand New Aukštos Kokybės Pakuotėje : 1 Atveju LG K8 Lte K350 K350E K350N 5.0" (K) 8 4G Mes turime daugiau, kiti priedai, skirti šio telefono. Prašome ieškoti mūsų parduotuvėje. Ačiū!

Mes galime siųsti tik iš sklypai po to, kai saugumo patikrą Salve.lt, paprastai tai yra 24h vėliau. Paprastai, mes galime išsiųsti 1-3 dienas po to, kai mes gavome jūsų mokėjimą.

Tačiau, kai ateina atostogų ar savaitgalio, ji bus keletą dienų ilgiau. Tačiau tai turi būti mūsų pažadėjo tvarkymo laikas.

Mes galės gauti juos išsiųsti per DHL, UPS, FEDEX, EMS, HK oro paštu nuo jūsų pasirinkimo. Arba galime pasiūlyti jums labiausiai ekonomiškas ir saugiausias pristatymo būdą. Mūsų tikslas yra gauti jūsų užsakymą, su jumis susisiekti, geriausias būdas jums patinka.

DHL,UPS ir "Fedex" paprastai trunka 3-5 dienas pasiekti ir jūs.

EMS paprastai pasiekti jus per 7-15 dienų.

KN oro paštu paprastai pasiekti visame pasaulyje 15-30 dienos

Mes negalime pristatyti, P O Box, ir mes negalime pristatyti be savo kontaktinį telefono numerį. Įsitikinkite, kad telefonas ir adresas, kad jums paliko teisinga, mes jums duoti tik tada, adresą, kurį paliko Salve.lt sistema.

1 Yra bet kokia nuolaida taikoma didelių gabaritų kad?

Taip ! mes galime pasiūlyti didmenines kainas.jei jums reikia daugiau arba norite individualų produktų, tiesiog pls nedvejodami susisiekite su mumis elektroniniu paštu arba trademanager. mes pasistengsime atsakyti jums per 24 valandas(išskyrus poilsio diena)

2.Ji gali būti išsiųsti į savo šalį?

Galime siųsti daiktų, 98% pasaulio šalių. jei jūsų šalies negali būti pasirinkta dėl Salve.lt , pls kreipkitės į mus.

3.Kiek tai užtruks, atvykti?

Paprastai kalbant, mes organizuojame siunta per 1-3 darbo dienas, kai mokėjimas patvirtino, ir mes bendradarbiauti su DHL, UPS, TNT, "FEDEX" (5-7days), ir EMS (13-30days). Tačiau, prašome suprasti mus, jei yra šiek tiek laiko nedelsiant, nes tai yra iš mūsų kontrolės.

4.Ką daryti, jei esu nepatenkintas tuo atveju?

Kai gavote jūsų atveju, nesvarbu, kokių problemų turite, pls nedvejodami kreipkitės į mus. mes padarysime viską, kad išspręsti jūsų problemą, kol būsite patenkinti.

5. Kaip greitai bus mano sklypo atvyksta ?

Mes stengiamės suteikti jums labiausiai patikimas ir prieinamas būdas laivybos paslaugas. Paprastai, sklypo atvyks į tikrą laikotarpį, kaip paveikslėlyje parodyta. Jūs galite sekti informaciją internete

Mažų sklypų bus atnaujinti informaciją 7 dienas po pristatymo, express turės galutinis sekimo numerį 1-2 dienų tranzitu iš Honkongo. Jei vis dar nėra per ilgas, gal ji buvo grąžinta pagal Užsakymą. Mes galime grąžinti ar išsiųsti jums.

Paprastai, jei informacija rodo, išsiuntė laivą iš Kinijos, bet jokios informacijos matyti, atvyko į paskirties šalį, tada jis turėtų būti paskirties Užsakymą. Tik išlaikė Paprotį, tada ji gali parodyti atnaujintą informaciją. Prašome tiesiog maloniai prašome palaukti, ji bus pristatyta jums kuo greičiau.

Kai kurie šalies užsakymą bus griežtos, todėl laivybos laikas šios šalies kartais gali būti ilgesnis, nei kiti: Brazilija, Indija,didžioji Britanija ,ebs. jei jums buvo iš šios šalies, pls būti kantrūs, ji bus pristatyta jūsų laiko.

Tarptautinis pristatymas labai priklauso nuo pristatymo kompanija ir vietos muitinės ir (arba) pareigų, tiek mūsų šalies, ir atostogas, taip pat turi įtakos pristatymas. Jei nenorite gauti jūsų prekė laiku, prašau susisiekite su mumis iš karto dėl papildomos pagalbos.

1. Jei jus tenkina prekė ir mūsų paslaugos, prašome palikti mums teigiamų atsiliepimų, ir mes bus daryti tą patį už jus.

2. Jei yra kokių nors problemų, apie jūsų užsakymą, prašome tiesiogiai kreiptis į mus dėl sprendimo, o ne pradėti ginčą dėl Salve.lt. Mes stengiamės, kad slove savo problemą kuo greičiau.

3. Prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neigiamą grįžtamąjį ryšį, rasime sprendimą, kad atitiktų jūsų reikalavimus ir padidinti pasitenkinimą

Pakuotės Dydis 20cm x 12cm x 2cm (7.87in x 4.72in x 0.79in)
Pakuotės Svoris 0.1kg (0.22lb.)
Įrenginio Tipas gabalas
Modelio Numeris Dėl LG K8 Lte K350 K350E K350N 5.0" (K) 8 4G Atveju Rubisafe Para Coque Fundas
Naudoti Lauko, patalpų Sportas/atostogų/Vykdyti įgyvendindami
Medžiaga Top Minkštos TPU + Stand PC Plastiko
2 funkcija Atsparus smūgiams/Atsparus Įbrėžimams/Purvui atspari/priešslydžio Sistema Apima
Žmonės Dovana Moteriai, Vyrui, Mergaičių ir Berniukų, Madingi Vaikai
Funkcija Purvo atsparus,Sunkiųjų Apsaugos,Anti-knock
Stilius Mados/Luxury/Populiarus/Funkcinės/Karinis
3 funkcija Hibridinių Standžiųjų Minkštas Silikoninis Dangtelis Šarvai Anti-Shock Telefono Dėklas
Dizainas Paprastas,Derliaus,Geometrinis,Blizgus,Verslo,Sporto
spalva Sidabrinis,Tamsiai Mėlyna,Juoda,Rožinė Aukso,Juoda,Aukso
kokybė Aukščiausios Kokybės, Aukštos Kokybės Prekės Silikoninis Galinio Dangtelio
Dydis 5.0 inch
Savybės 2 in 1 Dvigubas Sluoksnis atsparus smūgiams Silikoninis Fundas
Tipas Įrengtas Atveju
Prekės Pavadinimas Inovacijos
Suderinamos Prekės LG
Retail Pakuotė Taip
Pakuotė Aišku, OPP Skaidrus Maišelis

Parašyti atsiliepimą

Inovacijų Funda LG K8 Atveju Hibridas, Kietas, atsparus smūgiams Šarvai Sunku Telefono Dėklai LG K8 Lte K350 K350E K350N Atveju Galinį Dangtelį

Inovacijų Funda LG K8 Atveju Hibridas, Kietas, atsparus smūgiams Šarvai Sunku Telefono Dėklai LG K8 Lte K350 K350E K350N Atveju Galinį Dangtelį

Pls pridėti elementą į jūsų pageidavimų sąrašą ir pridėti parduotuvės nuorodą į savo mėgstamą parduotuvę , prašome nedvejodami susisiekite su mumis, jei norite, kad didelių užsakymų , mes galime suteikti jums daugiau nuolaida !!! GERA ŽINIA : Jūs galite mėgautis 3% nuolaida, jei perkate 2vnt Atveju, LG K8 Padengti Slim Šarvai Anti-Shock Guma +PC Mada antidetonaciniai Raštas Viršelis kietas

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai