Go2linK USB Įkroviklis Nešiojamų Multi USB Prievado, Greitas Įkroviklis 6 Port USB Lizdas, Greitas Įkroviklis su LCD Ekranas Smart Mobilųjį Telefoną

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€19.64

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

Go2linK USB Įkroviklis Nešiojamų Multi USB Prievado, Greitas Įkroviklis 6 Port USB Lizdas, Greitas Įkroviklis su LCD Ekranu Pažangaus Mobiliojo Telefono APRAŠYMAS:

Galia 6-Port QC Qualcomm Smart USB Įkroviklis paverčia kabelis košmaras į švarią ir organizavo įkrovimo stotį, kad turi tik vieną lizdą. Pamiršti apie turintys savo išmaniojo telefono, planšetinio kompiuterio, šeimos ir draugų prietaisus prijungti prie skirtingų sienos realizavimo visos vietos, kurių nė vienas nėra labai patogu naudoti. Tiesiog konsoliduoti iki 6 prietaisų į vieną lizdą su Maitinimo 6-port Smart USB Įkroviklį, išsaugoti erdvę ir sukurti organizuotas aplinkos naudojimo paprastumas ir ramybė.

SAVYBĖS:

Qualcomm Greitai Įkrauti 3.0, 4 kartus sparčiau nei standartiniai krovikliai ir atgaliniu būdu suderinami su visų versijų Qualcomm Greitai Įkrauti ir ne Greitai Įkrauti tech, apima 1.0 2.0 ir 3.0.

Visuotinai suderinamas su visais USB-apmokestinamos prekės skaitmeninių prietaisų, įskaitant "iPhone", "iPad" ir kitų mobiliojo ryšio telefonai ir planšetiniai Kompiuteriai, iPod, PSP, PDA, GPS, BT prietaisai, MP3/4 ir t.t.

LCD ekranas pasižymi įtampa ir galia dabartinės būklės, švarus ir patogus stebėjimas realiu laiku.

Išplėstinė apsauga, apsaugoti savo prietaisus iš elektros nutekėjimo, trumpo jungimo, perkaitimo, įvesties ir išvesties viršįtampių, galia didesnė nei dabartinės, įvesti anti-atvirkščiai, slopina liepsną, perkrovos ir per biudžeto įvykdymo patvirtinimo.

Kompaktiško dydžio, lengva nešiotis, visame pasaulyje universalaus, idealus kompanionas keliaujant tarp regionų ir šalių su skirtinga įtampa.

SPECIFIKACIJA:

Medžiaga: Ugniai atsparios ABS + PVC

Spalva: Balta

Įėjimo įtampa: AC 100V-240V 50-60Hz.

Bendra galia: 40W

Išėjimo įtampa: 5V 6A

USB jungtys: 6

Kabelio ilgis: 150cm

Automatinio identifikavimo įkrovimas: Taip

Skystųjų kristalų ekranas: Taip

Qualcomm Greitai Įkrauti 3.0: Yes

Kištukas: JAV, ES, UK, AU(Pasirinktinai)

Prekės dydis: 8.8 * 8.5 * 3.7 cm / 3.5 * 3.3 * 1.5 in(L * W * H)

Prekės svoris: Apytiksl. 293g / oz

Pakuotės dydis: 15.2 * 10.7 * 5.2 cm / 6 * 4.2 * 2in(L * W * H)

Pakuotės svoris: 358g / 12.6 oz

PAKUOTĖ:

1* 6 USB sieninis įkroviklis

1* JAV/ES/JK Maitinimo Laido Kištuką

PAKAVIMAS ir PRISTATYMAS Vidinė pakuotė: 6 prievadai usb KS Kroviklio AC laido Išorinės pakuotės : Go2link dovanų dėžutėje du kartus apsaugoti, siekiant užtikrinti 100% saugumo transportavimo metu Mes taip pat gali suteikti paketą į savo neprivaloma. Laivas:Kinija Paštu, Oro Paštu,Singapūras paštu,4PX,Fedex,DHL,UPS,TNTor Shunfeng.

GARANTIJA : Jei prekės yra defektas, kai jūs jį gauti, arba jums netenkina, prašome grąžinti ją savo išlaidų laivybos mokestis per 14 dienų pakeitimo, arba pinigų grąžinimo. Bet daiktai turi būti grąžinti į gamyklą būklės. Prašome susisiekti su mumis iš anksto ir patikrinkite grąžinimo adresas, prieš jums grąžinti. Jei prekė yra su defektais, 3 mėnesių, galėtume atsiųsti jums naują pakeitimas nemokamai, arba siūlo visą kompensaciją po to, kai mes gauti brokuotą prekę. Jei prekė yra su defektais, 12 mėnesių, taip pat galėtume pasiūlyti jums pakeitimo paslauga, bet jūs turite mokėti už papildomas transportavimo išlaidas.

DUK

1,Kaip ilgai veikia, o kad imtis?

Paprastai Prekės išsiunčiamos per 3 darbo dienas, gavęs mokėjimą, ir atvyko klientams apie 5 - 25days priklauso nuo laivybos modelį.

2,Kas yra po pardavimo paslauga?

Jei yra problema, sukelti mūsų pusės,mes tikrai padėti klientams išspręsti šie problemas,grąžinti pinigus , arba išsiųsti prekes ar kitais būdais.

3, kokio shippment metodą, jūs padaryti?

Online mokėjimo nori, autonominių spręsti, mes priimame paypal, banko vielos ir pan.

4,Kas yra mokėjimo būdą?

Paypal,Western union,BOC bankas.

Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Dydis 15cm x 13cm x 10cm (5.91in x 5.12in x 3.94in)
Pakuotės Svoris 0.42kg (0.93lb.)
Automatinio identifikavimo įkrovimas Taip
Tipas Desktop
Nėra. Uostų 6
Įėjimo Įtampa AC 100V-240V 50-60Hz.
Kabelio ilgis 1,5 m
Paramos Greita Įkrovimo Technologijos "Samsung" Greitai Prisitaikanti Mokestis,Qualcomm Greitai Įkrauti 3.0,MTP Siurblys Express
Maitinimo Šaltinis A. C. Šaltinis
USB ≥6
Kištuko Tipas ES, JAV, JK
Kištuko standartas ES, JAV, UK, AU
Visa produkcija 5V 6A
Suderinamos Prekės "SONY", "Meizu,LG, "Blackberry", "Nokia", HTC, "Lenovo", "Samsung", "Motorola", ZTE, "Universal", xiaomi,Huawei,Kiti,Apple
Galia 5V/2.4
Įėjimas 100-240 V/1.2 A
spalva Balta
Qualcomm Greitai Įkrauti 3.0 Taip
Skystųjų kristalų ekranas Taip
Modelio Numeris GLK-CHR-QC6
Išvesties Sąsaja USB
Kokybės Sertifikavimo BMK,FCC,CE,RoHS
Prekės Pavadinimas Go2linK

Parašyti atsiliepimą

Go2linK USB Įkroviklis Nešiojamų Multi USB Prievado, Greitas Įkroviklis 6 Port USB Lizdas, Greitas Įkroviklis su LCD Ekranas Smart Mobilųjį Telefoną

Go2linK USB Įkroviklis Nešiojamų Multi USB Prievado, Greitas Įkroviklis 6 Port USB Lizdas, Greitas Įkroviklis su LCD Ekranas Smart Mobilųjį Telefoną

Go2linK USB Įkroviklis Nešiojamų Multi USB Prievado, Greitas Įkroviklis 6 Port USB Lizdas, Greitas Įkroviklis su LCD Ekranu Pažangaus Mobiliojo Telefono APRAŠYMAS: Galia 6-Port QC Qualcomm Smart USB Įkroviklis paverčia kabelis košmaras į švarią ir organizavo įkrovimo stotį, kad turi tik vieną lizdą. Pamiršti apie turintys savo išmaniojo telefono, planšetinio kompiuterio, šeimos ir draugų prietaisus

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai