2vnt Naujųjų Metų Kūdikių Mergaitės, Mano Pirmoji Kalėdų Romper+Lankelis baby girl žiemos drabužių bamblys kalėdų komplektus kūdikis, kalėdų kostiumai.

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€8.44

€11.72

-27 %

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

Rinkinį Sudaro: 1pc Lankelis, 1pc Romper

Būklė: Naujas su žymės

Medžiaga: Medvilnė

Spalva: Baltos spalvos(Kaip nuotraukose parodyta)

Savybės:

Kūdikių mergaičių gražių romper su trumpomis rankovėmis, ruched pečių ir unikalus antkaklio dizaino.

Viršuje priekyje su blizga santa hat dizaino ir žodžiai "Mano Pirmoji Kalėdų".

Pynimas papuošimų, su putojančio kropkowany blizgučiai aplink juosmens, spausteliai uždarymo apačioje lengvai vystyklų keitimas.

Tinka gimtadienio, nuotraukos, Kalėdų, šventes ar tiesiog kasdien dėvėti.

Dydis: 3-18 Mėnesių /Žyma #3-18 (PRAŠOME patikrinti faktinį matavimo pasirinkti tinkamą dydį.)

Dydžių Lentelė:

Siūlomas amžius ir aukštis yra tik informacinio pobūdžio. Jeigu jūsų matavimai yra slankiojo tarp dviejų dydžių, patarti pasirenkant didesnį dydį. (Matavimai parodyta dydžio diagramos žr. prekės matavimai, ne kūno)

Žymeklio Nr. Rekomenduojama dydį Lopšelio Romper Krūtinės, Peties iki Tarpkojo 3 3 Mėnesius 16.0-23.0"/40-58cm 14.0"/35cm 6 6 Mėnesių 16.5-24.0"/42-60cm 14.0"/ne didesnis kaip 36 cm 9 9 Mėnesius 17.0-24.5"/44-62cm 14.5"/37cm 12 12 Mėnesių 18.0-25.0"/46-64cm 15.0"/38cm 18 18 Mėnesių 19.0-26.0"/48-66cm 15.5"/39cm

Draugiški Patarimai: dydis matuojamas rankas, prašome leisti nedidelius matavimo klaidų. Foto spalvos, gali būti šiek tiek skiriasi nuo tikrojo produkto dėl spalvų ekranas skirtingų monitorių.

Mokėjimo priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT. Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO. Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienas po užsakymo,galite mokėti mums lengvai sekti sąlyginio Deponavimo procesą. Jei negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas. Mes nesame atsakingi už bet kokius muito ar importo mokesčių.

Pristatymas visame PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO) Visi produktai yra sandėlyje prašome tik pirkti.Visi užsakymai tvarkomi per 48 valandas nuo mokėjimo tikrinimo. Prašome įsitikinkite, kad jūsų vardas ir adresas yra teisė į Salve.lt,neteisingas adresas arba vardas, pavardė atveju ruturn, ar ne gauti, bus būti pirkėjo atsakomybė. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis. Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną. Pristatymo laikas: (vidutinė atvykimo laikas jūsų nuoroda)

Kompensacija, ir Grąžinti Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta. Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI . IŠIMČIŲ NĖRA ! Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje . Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų užsakymo numerį. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ , gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš Salve.lt. ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti. Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei prekė (- s) (yra) ne taip, kaip reklamuojama.

Pakuotės Dydis 10cm x 5cm x 8cm (3.94in x 1.97in x 3.15in)
Pakuotės Svoris 0.185kg (0.41lb.)
Įrenginio Tipas gabalas
Elemento Tipas Rompers
Departamentas Pavadinimas Kūdikių
Uždaryti Tipas Diržas
Modelio Tipas Kratinys
Lytis Kūdikių Mergaitės
Modelio Numeris Dešimt milijonų dvidešimt tūkstančių devynių šimtų devynių
Rankovės Ilgis(cm) Trumpas
Pritaikymas Tinka tikrosios dydžio, imtis savo įprastinį dydį
Medžiagos Sudėtis Medvilnės
Nustatyti 1pc Lankelis, 1pc Romper
Vaikas MUS Dydis 3M, 6M, 9M, 12M, 18M
spalva Red&White
Apykaklės Peter pan Apykaklės
Prekės Pavadinimas FEESHOW
Medžiaga Medvilnės

Parašyti atsiliepimą

2vnt Naujųjų Metų Kūdikių Mergaitės, Mano Pirmoji Kalėdų Romper+Lankelis baby girl žiemos drabužių bamblys kalėdų komplektus kūdikis, kalėdų kostiumai.

2vnt Naujųjų Metų Kūdikių Mergaitės, Mano Pirmoji Kalėdų Romper+Lankelis baby girl žiemos drabužių bamblys kalėdų komplektus kūdikis, kalėdų kostiumai.

Rinkinį Sudaro: 1pc Lankelis, 1pc Romper Būklė: Naujas su žymės Medžiaga: Medvilnė Spalva: Baltos spalvos(Kaip nuotraukose parodyta) Savybės: Kūdikių mergaičių gražių romper su trumpomis rankovėmis, ruched pečių ir unikalus antkaklio dizaino. Viršuje priekyje su blizga santa hat dizaino ir žodžiai Mano Pirmoji Kalėdų . Pynimas papuošimų, su putojančio

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai