2vnt/daug Inkaro Siuvinėtos Emblemos Geležies Lopai Drabužių Motyvas Lipduką "PASIDARYK pats" Amatų Siuvimo Priedai 5.2x4.3cm

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€0.70

€0.82

-14 %

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

2vnt/daug Inkaro Siuvinėtos Emblemos Geležies Lopai Drabužių Motyvas Lipduką "PASIDARYK pats" Amatų Siuvimo Priedai 5.2x4.3cm

Kaip naudoti

(1).Imti siuvinėjimo pleistrai ir kelnes(drabužiai/bags/batai/knygos/kitos plaukiojančios priemonės, kurios bus išlyginti, ant.Parengti geležies.

(2). Švarus dalį, kurią ketina būti išlyginti, ant.Uždėkite pleistrą ant dešinėje.Įdėti pusėje su šilumos antspaudas pagrindo tiesiai į kelnes.

(3).Reguliuoti tempreture geležinės į suiable laipsnį.Geležies pleistras ant jėga, atgal ir į priekį, maždaug 15 sekundžių.

(4). Po pleistro virsta šalta,patikrinti, ar jis yra fiksuotas tvirtai.jei ne,bandykite dar kartą aukščiau pačiais būdais.

(5).Vežimas: nemokamas pristatymas per China Post Oro Paštu, ji paprastai trunka 15 dienų, kad dauguma šalių, tai gali užtrukti kelias dienas, daugiau, kai turi griežtai muitinės patikrinimus.

Pastaba: Jeigu jūsų užsakymo suma yra didesnė nei 100 jav dolerių, mes apsvarstyti siųsti express nemokamai. ačiū.

Grąžinimo Politika

Jei gavote brokuotą prekę DOA (defektais atvykus), prašome pranešti mums per 7 dienas grąžinti instrukcijų pakeitimo. Prekės (- ių) turi būti grąžintas su visiškai supakuotas medžiagą be naudojami.

Grįžti laivyba išlaidos bus jūsų išlaidos Registruotu oro paštu. Po to, kai gausime jūsų grįžtant vienetas, mes ištirti ir įvertinti vieneto per 7 dienas. Tada mes išsiųsime jums naują pakaitinį mūsų siuntimo išlaidų, jeigu jis atitinka mūsų garantija reikalavimus.

Custom Mokesčiai

Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas. Tai bus jūsų išlaidos, jeigu jos yra patiriamos. Kiekvieną šalies muitinės turi savo standartus vertinant muitinės mokesčiai ir muitai, kai prekės buvo perdirbti per jų šalį. Visos susijusios muitinės mokesčiai ir (arba) muitai bus bent gavėjo išlaidas, jei jos yra patiriamos.

Prašome patikrinti, su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš siūlymą/pirkti.

Atsiliepimai ir Išsamios Pardavėjas Reitingai

Mes vertiname jūsų verslą ir bus palikti teigiamą atsiliepimą, po kiekvieno mokėjimo.

Jei esate patenkinti mūsų paslaugos, prašome norma informaciją apie savo sandorį (Detaliai Pardavėjo Reitingus) su teigiamų atsiliepimų, Jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis pirmą, prieš palikti atsiliepimus.

Pakuotės Svoris 0.01kg (0.02lb.)
Pakuotės Dydis 10cm x 7cm x 2cm (3.94in x 2.76in x 0.79in)
Įrenginio Tipas aikštelė (2 vnt/lot)
Charakteristika 2 Vaikai Geležies Pleistrai,Pigūs Išsiuvinėti Pleistras
Dydis 5.2x4.3cm
Is_custom Taip
Funkcija 3D,Rankų darbo,Eco-Friendly
Tiekėjas Kinijos Gamintojo
spalva kaip foto
Modelio Numeris B0036
Pardavimo Režimas Retai
Produkto Tipas Lopai
Drabužiai Suknelė,Marškiniai,Sijonas,Švarkas,Džinsai,Prijuostė
Modelis Plunksna
Technics Išsiuvinėti
Stilius Geležies-Dėl
Žmonės Vaikai,Mergaitė,Berniukas,Moteris,Kūdikis,Grožis
Charakteristika 1 Lopai Drabužių,Geležies Animacinių Filmų Lopai
Prekės Pavadinimas Spalvinga BLIZGESĮ. SVAJONĖ

Parašyti atsiliepimą

2vnt/daug Inkaro Siuvinėtos Emblemos Geležies Lopai Drabužių Motyvas Lipduką

2vnt/daug Inkaro Siuvinėtos Emblemos Geležies Lopai Drabužių Motyvas Lipduką "PASIDARYK pats" Amatų Siuvimo Priedai 5.2x4.3cm

2vnt/daug Inkaro Siuvinėtos Emblemos Geležies Lopai Drabužių Motyvas Lipduką PASIDARYK pats Amatų Siuvimo Priedai 5.2x4.3cm Kaip naudoti (1).Imti siuvinėjimo pleistrai ir kelnes(drabužiai/bags/batai/knygos/kitos plaukiojančios priemonės, kurios bus išlyginti, ant.Parengti geležies. (2). Švarus dalį, kurią ketina būti išlyginti, ant.Uždėkite pleistrą ant dešinėje.Įdėti pusėje su

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai