Uždegimo Ritė Uždegimo Žvakė Iridžio Maitinimo Laidas Laidai Bžūp Motociklų Lenktynių Mėlyna

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€11.82

€13.14

-10 %

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

Daugiau Produktų: Būklė: Naujas&Niekada įdiegta kompiuteryje Turi būti įdiegta patyrę ar specialistai.Ačiū. Reikia modifikavimas cilindrų linijoje funkcijos: 1. Ultra-low varža: 0.5 K tik Europoje, tiesiog, kuo mažesnė varža, laidumas geriau, žinoma, geriau. 2. Struktūrinių įvairių: per pagrindinė viela aplink baudos vario viela, vario viela, kaip plonas tankus aplink įstatymą, unikalus. 3. Protingas konfigūracija: Ateina su high-end kabelių jungtys, su cilindriniu linija uždegimo ritė negali atidaryti automobilio, taip pat gali būti naudojamos aukštos kokybės sporto modifikuotų uždegimo Septynių privalumus: Pirma, degimo šiluma vertė padidėjo 130%, Antra, galia padidėjo 10% -20% Trečia, sparčiai pradėti Ketvirta, sumažinti išmetamų 5% -20% Penkta, siekiant sumažinti degimo kameros indėliai Šešta, degalų sąnaudos sumažėjo 5% -10% Septynių, ilgesnis variklio tarnavimo laiką įrengtas varžinis elementas, pagamintas iš aukštos kokybės keraminės medžiagos, todėl šis kištukas pastovi varža,

net perkrovos sąlygomis Medžiaga: Silikonas

Tipas: 90 laipsnių

Spalva: Kaip nuotraukoje parodyti Entsört ir Vandeniui

Kabelio ilgis: 50cm

Tarptautinės Pirkėjai – Atkreipkite Dėmesį:

Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas. Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.

Prašome patikrinti, su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių additionalcosts bus prieš siūlymą / pirkti.

Vežimas

Mes Procesą Užsakymų LABAI Greitai! Dauguma straipsnių yra išsiunčiami per 1-2 darbo dienas nuo jūsų Išvalytas Mokėjimą!

Prašome įsitikinkite, kad jūsų adresas Salve.lt, yra teisinga. Jei norite pakeisti adresą,Prašome pateikti mums pranešimą iš karto galite atlikti mokėjimą.

Šukavimas vežimas nėra leidžiamas.

----Oro paštu: Paprastai, apie 21-28 dienas JAV ; 25-30 darbo dienų, UK, AU, Amerika, Vakarų Europa, Azija.

----Pristatymo kitos šalys paprastai trunka 21-35 darbo dienas,kartais užtrunka 30-45 darbo dienų arba daugiau.

---- Galime taip pat laivo elementą per express " paslauga, pavyzdžiui, DHL, EMS, jei esate pasiruošęs mokėti už laivybos. Žinoti informacijos, prašome susisiekti su mumis el. paštu.

Grįžta

Mes darome viską, kad aptarnauti mūsų klientus, geriausia, kad mes galime.

Mes grąžinsime jums, jei galite grąžinti prekes per 45 dienų nuo sąskaitos gavimo klausimai, dėl bet kokios priežasties. Tačiau pirkėjas turėtų įsitikinti, kad prekės grąžinami jų originalus sąlygas. Jei daiktai yra sugadinti arba prarasti, jei jie yra grąžinami, pirkėjas atsako už tokią žalą ar nuostolius, ir mes ne pateikti pirkėjo visa grąžinamoji išmoka. Pirkėjas turėtų bandyti paduoti ieškinį su logistikos kompanija susigrąžinti išlaidas, žalą ar nuostolius.

Pirkėjas bus atsakingas už laivybos mokesčiai siekiant grąžinti prekes.

Mokėjimo

Šiuo metu galite atsiskaityti visa, "MasterCard", "Western Union", Qiwi ir banko pavedimu. Sužinoti, kaip sumokėti kreditine kortele, Sužinoti, kaip mokėti Banko pavedimu, Sužinoti, kaip atsiskaityti su "Western Union", daugiau pagalbos, Kreipkitės į mane,

Būsime dėkingi, jei galite palikti mums teigiamų atsiliepimų.Jei jus tenkina mūsų daiktų ir paslaugų,prašome palikti mums penkių žvaigždučių reitingą,nes teigiamų atsiliepimų ir penkių žvaigždučių įvertinimas yra tai, ko mes siekiame.Jei nesate patenkinti jūsų pirkinių patirties,prašome susisiekti su mumis prieš jums nuspręsti palikti neutralią arba neigiamų atsiliepimų,mes willdo mūsų viską, kad išspręsti problemą jums kuo greičiau.Labai Ačiū!!!

Pakuotės Svoris 0.15kg (0.33lb.)
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Dydis 40cm x 15cm x 10cm (15.75in x 5.91in x 3.94in)
Prekės Pavadinimas WSFBTFLY
Elemento Aukštis 00inch
Medžiagos Tipas Silikono
Specialios Funkcijos Maitinimo Laidas Laidai Dangtelis Dangtelis
Prekės Svoris 0.11kg
Prekės Skersmuo 00inch
Modelio Pavadinimas A3-027
Specifikacija 6V
Elemento Plotis 00inch

Parašyti atsiliepimą

Uždegimo Ritė Uždegimo Žvakė Iridžio Maitinimo Laidas Laidai Bžūp Motociklų Lenktynių Mėlyna

Uždegimo Ritė Uždegimo Žvakė Iridžio Maitinimo Laidas Laidai Bžūp Motociklų Lenktynių Mėlyna

Daugiau Produktų: Būklė: Naujas&Niekada įdiegta kompiuteryje Turi būti įdiegta patyrę ar specialistai.Ačiū. Reikia modifikavimas cilindrų linijoje funkcijos: 1. Ultra-low varža: 0.5 K tik Europoje, tiesiog, kuo mažesnė varža, laidumas geriau, žinoma, geriau. 2. Struktūrinių įvairių: per pagrindinė viela aplink baudos vario viela, vario viela, kaip plonas tankus aplink įstatymą, unikalus. 3. Protingas konfigūracija:

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai