Didmeninė Mados Kietas Mielas Lokys su Gėlių Hairbands Rožančiai Lokys Kaspinai Kawaii Merginos Fotografijos Headware Plaukų Aksesuarai

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€23.69

€25.59

-7 %

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

Didmeninė 12pcs Mados Mielas Lokys su Gėlių Kūdikių Mergaičių Hairband Kawaii Princesė Lankelis Kūdikiams Gimtadienio Fotografijos Headware

Geriausia dovana BB Plaukų Apdaila

Modelio Nr:SMPHYYH-154C1701

Dia iš Hairbands: 34cm-60cm

Įpakavimas:12pcs/daug

Spalvos: Įvairių Spalvų, kaip už nuotraukas

Naudojimas: bet dekoracija ant plaukų.

1. 100% Brand New ir Mados Hairband

2.Stilius: Cartoon lankelis

3.Spalvos: siekiant, kad jums daug lengviau imtis spalva norite, mes žymės Nėra.(1,2,3...) po kiekviena nuotrauka. Arba jei jūs vis dar jaustis ne tikras spalvas, prašome nedvejodami kreipkitės į mus arba palikite pranešimą, kai užsakymus. Tik mes pristatyti su įvairių spalvų, kai nėra daugiau instrukcijų apie spalvas.Ačiū!

Daugiau informacijos apie Spalvas:

1. Mes stengiamės jums parodyti, kad aiškiausiai nuotraukas apie stilius ir spalvas kiekvienas produktas po aprašymas detales.

2. Prašome atidžiai apsvarstyti su mūsų nuotraukas, taip pat detalų aprašymą svetainėje, ir susisiekti su mumis internete galutinio patvirtinimo dėl spalvų ir stilių, jei turite kokių nors problemų, prieš pateikiant užsakymus.

3. Prašome visapusiškai suprasti, kad nekilnojamojo spalvos prekė gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos parodė mūsų interneto svetainėje,dėl įvairių veiksnių, t. y. ryškumas KOMPIUTERIO monitorių,šviesos skirtumas, kai mes esame fotografuoti.

4. Prašome nedvejoti ir susisiekti su mumis arba palikite pranešimą, kai pirkimo.Mes esame pasirengę jums padėti.

LAIŠKE PIRKĖJAI IŠ FEBĖ

Sveiki,visi,

Febė čia,ačiū jums už jūsų užsakymų!

Čia,Febė tikrai vertiname kiekvieną vertinamas klientas ateina į mūsų dirbtuvėse,aš norėčiau, atsižvelgiant jums kaip mano draugas, dievas, nes gavau savo užklausą.Kokius duomenis nusiuntė mūsų parduotuvė buvo buvo kruopščiai patikrinama ir supakuojama,jei nesate satisify su mūsų produktais,pls neturi būti dvejojau susisiekti su mumis metu,mes stengiamės laimėti savo satisification.

Ir tuo tarpu,dėl skiriantį bendravimo barjerą,laiko skirtumas,kultūros įvairovę,gali ten bus keletas nedidelių tarpusavio supratimą mums spręsti,taip būna,bet kai tai atsitinka,pls prašome duoti mums šiek tiek timeand suprasti,coz mes dirbame pačiu metu.Verslo internete,tai ne taip vizualiai kaip tradicinis reikalas,mes reikalas, remiantis sąžiningumo ir pasitikėjimo.mes pasiūlysime jums konkurencingą kainą,geros kokybės prekių,bet taip pat mes siūlome, jūs paslaugos daugiau!

Mano mieli draugai,jei ne šiandien,jei ne jums,mes niekada žinoti, privalumus ir trūkumus jav;

jei ne jums,mes niekada nežinote, kaip pagerinti paslaugų kokybę ir mūsų produktai;

jei ne jūs,mūsų dirbtuvėse niekada sukurti ir mes willnever žinoti, ką verslo ir draugystė yra.tad ačiū jums, kad asmuo, kuris papasakojo, kaip auga diena iš dienos!

Jei jūs donot manau, kad mes padarėme pakankamai gerai,pls niekada palikti mums negtive atsiliepimus ir išeiti į DSR,pls patikėti mums, mes padarysime visas pastangas, už jus, kol jūs suteikiate mums teigiamą grįžtamąjį ryšį su puikus 5 žvaigždučių savo DSR(Detaliai Pardavėjas Reitingą) su sweety šypsena!

Galų gale,sveiki sugrįžę į mus ir mes visada pasiruošę jums!

Geriausi linkėjimai jums!

Febė

2016.01.12

Sertifikatai:

Vežimą:

1. Paprastai, jūsų užsakymai bus išsiųsti per 5-7days po apmokėjimo. Iškilus problemai netikėtas, mes rodo, pristatymo laikas, kaip 10 dienų mūsų svetainėje.

2. Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų, neįtrauktos į vieneto kainą ar siuntimo išlaidas. Visi mokesčiai, importo į Pirkėjo sąskaitą. Prašome kreipkitės į vietos papročius, įsitikinkite, kad jei yra kokių nors papildomų išlaidų prieš perkant.

Atsiliepimai:

Jei jus tenkina mūsų paslaugų ir prekių, mes labai tikimės jūsų teigiamus atsiliepimus ir 5 žvaigždžių išsamios Pardavėjas Reitingų.Pačios gerumo, jūs iš jav. Arba jei turite kokių nors problemų, ar nėra patenkinti savo prekes ar paslaugas, prašome nedvejodami kreipkitės į mus bet kuriuo metu, prieš išvykstant kitos pastabos svetainėje,mes pasistengsime atsakyti jums per 24 valandas be jokio uždelsimo. Ačiū už jūsų prašome suprasti ! Mėgautis savo pirkinių čia!

Įrenginio Tipas daug (12 vnt/lot)
Pakuotės Svoris 0.5kg (1.10lb.)
Pakuotės Dydis 20cm x 10cm x 15cm (7.87in x 3.94in x 5.91in)
Departamentas Pavadinimas Vaikai
Prekės Pavadinimas Smart Febė
Stilius Naujovė
Medžiaga audinys
Lytis Merginos
Elemento Tipas Galvos apdangalai
Modelio Tipas Animacinių filmų
Įrašo Tipas hairband
Savybės Animacinių filmų
Tipas Kaspinai
kokybė geras
Spalvos Įvairių Spalvų
Modelio Numeris SMPHYYH-154C1701

Parašyti atsiliepimą

Didmeninė Mados Kietas Mielas Lokys su Gėlių Hairbands Rožančiai Lokys Kaspinai Kawaii Merginos Fotografijos Headware Plaukų Aksesuarai

Didmeninė Mados Kietas Mielas Lokys su Gėlių Hairbands Rožančiai Lokys Kaspinai Kawaii Merginos Fotografijos Headware Plaukų Aksesuarai

Didmeninė 12pcs Mados Mielas Lokys su Gėlių Kūdikių Mergaičių Hairband Kawaii Princesė Lankelis Kūdikiams Gimtadienio Fotografijos Headware Geriausia dovana BB Plaukų Apdaila Modelio Nr:SMPHYYH-154C1701 Dia iš Hairbands: 34cm-60cm Įpakavimas:12pcs/daug Spalvos: Įvairių Spalvų, kaip už nuotraukas Naudojimas: bet dekoracija ant plaukų. 1. 100% Brand New ir

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai