Veconor 10vnt lanksčių galvos reketas, veržliarakčiai daugiafunkcį visą lenkijos crv medžiagos, įrankis remontas, automobilių

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€42.47

€27.45

--55 %

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

pradėti

pabaiga

Prekybos Vadovas:

Pridėti į krepšelį------Mokėjimo-------Pristatymo------Ženklas, sklypo-------5 Žvaigždžių atsiliepimus

Apmokėjimas:

1. Sąlyginio deponavimo yra mūsų geriau mokėjimo metodą. Mes taip pat priimame įvairius mokėjimus T/T", " Western Union, Money Gram ir tt.

2. Visą mokėjimas turi būti atliktas per 7 dienas po pateikimo tvarka. Arba, kad bus negaliojantys arba atšauktas sistema.

3. Įsitikinkite, kad atlikote visus išsamios informacijos, pvz., kontaktinis asmuo), adresą, pašto kodą ir telefono numerį, kai padavimo jūsų pirkėjo informaciją.

Visame Pasaulyje Laivybos:

Mes atsiųsime jūsų sklypo iš karto, kai tik įmanoma, per perdirbimo metu. Prašome įsitikinkite, kad jums parašyti savo vardą, pavardę ir teisingas pristatymo adresas tvarka.

1. Mes teikiame visame pasaulyje laivybos, išskyrus atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO adresą.

2. Tvarka bus tvarkomi laiku po mokėjimo tikrinimo.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresas. Savo užsakymą adresas turi sutapti su jūsų gavėjo adresas.

4. Paslaugų tranzito laikas teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis. Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

5. Jei negavote jūsų siuntą per 60 dienų nuo mokėjimo. Prašome susisiekti su mumis. Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau. Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas.

Muito ir Importo mokesčiai:

Užsakymus gali tekti išvalyti muitinės jūsų šalyje. Tai pirkėjo atsakomybė. Prašome patikrinti, jei jūsų užsakymas bus taikomi papildomi importo muitai, mokesčiai arba kitos muitinės susijusius mokesčius. Importo muitus, mokesčius ar kitas muitų mokesčiai bus renkami laivybos kompanija nuo prekių pristatymo. Tiekėjų nėra atsakingas už vėlavimą sukėlė muitinės departamento jūsų šalyje. Papildomų išlaidų ar vėlavimų gali kilti per tarptautinę prekybą. Mes nuoširdžiai tikimės, kad jums nereikia naudoti papildomų importo išlaidas arba muitinio įforminimo vėlavimo priežastis prašyti grąžinamosios išmokos arba paliekant neigiamą grįžtamąjį ryšį.

Pasirašyti už savo sklypo: Kai jūsų sklypo atvyksta prašome patikrinti, ar sklypas yra geros būklės, prieš prisijungdami ji.

Jei sklypas buvo sugadintas ar pavogtas, prašome jį atmesti arba susisiekite su mumis. Priešingu atveju visus nuostolius, ir atsakomybė, padengs savo.

Grįžta ir Kompensacijos:

1. Visos prekės yra tikrinami iki siuntą. Jei nesate patenkintas su pirkimu, galite pasikeisti elementus vieną savaitę, ir jūs turite susisiekti su mumis per 24 valandas nuo gavimo jūsų pirkti.

2. Laivybos ir tvarkymo mokestis nėra grąžinamas ir klientas turėtų būti atsakinga už visas mokesčių grąžinimo ir reshipping.

3. Visos grąžinimo daiktai turi būti savo pradinę būklę, įskaitant dėžutė ir priedai. Vyrų sukeltų defektų nėra garantuotas, pvz., skaldytų, įbrėžimų ir pan. 4. Sugedę daiktai turi būti nurodyti ir grįžo į jav per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma). Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio. Atsiliepimai ir Reitingai: 1. Mes palikti teigiamą atsiliepimą gavęs mokėjimą. 2. Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo. 3. Prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neutralų ar neigiamą grįžtamąjį ryšį. Mes stengiamės, kad išspręsti visas problemas, jūsų pirkimo. 4. Jei esate patenkintas savo pirkiniu ir mūsų paslaugos, prašome suteikti mums su teigiamų atsiliepimų ir bendras išsamias pardavimo reitingą 5 žvaigždučių. 5. Mes vertiname jūsų komentarus. Jūsų komentarai yra labai svarbus mūsų verslo sėkmę ir pažangą.

Pakuotės Dydis 25cm x 10cm x 10cm (9.84in x 3.94in x 3.94in)
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Svoris 1.6kg (3.53lb.)
Medžiaga Chromo-vanadžio Plieno
Savybės Sprogimų,Daugiafunkcinis,Dviguba Pabaiga,neslidus
Tipas Raktu Komplektas
Modelio Numeris A014K0310
Prekės Pavadinimas Veconor

Parašyti atsiliepimą

Veconor 10vnt lanksčių galvos reketas, veržliarakčiai daugiafunkcį visą lenkijos crv medžiagos, įrankis remontas, automobilių

Veconor 10vnt lanksčių galvos reketas, veržliarakčiai daugiafunkcį visą lenkijos crv medžiagos, įrankis remontas, automobilių

pradėti pabaiga Prekybos Vadovas: Pridėti į krepšelį------Mokėjimo-------Pristatymo------Ženklas, sklypo-------5 Žvaigždžių atsiliepimus Apmokėjimas: 1. Sąlyginio deponavimo yra mūsų geriau mokėjimo metodą. Mes taip pat priimame įvairius mokėjimus T/T , Western Union, Money Gram ir tt. 2. Visą mokėjimas turi būti atliktas per 7 dienas po pateikimo tvarka.

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai