Aukštos kokybės nerūdijančio plieno vidaus Nusitrinti Plokštė / Durų Slenksčio automobilių stilius 2013-m. Ford kuga (viduje + išoriniai)

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€13.14

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

Patarimai: įrengimo pedalą reikia užtikrinti, kad įrenginys svetainėje švarų, šaltą žiemą, latekso sausas, lengvesnės šildymo šiek tiek klijų gali veiksmingai padidinti klampumo klijai

1, nerūdijančio plieno, pagaminti iš laukiami pedalą, išskirtinį spalvingas, ne surūdijęs, todėl, kad jūsų automobilis daugiau trimatis, labiau akį traukiantis! 2, pasirinktas aukštos kokybės nerūdijančio plieno medžiagų, įvairių apdailos, pelėsių gamybos, ryškios ir gera išvaizda, lengva įdiegti, gali turėti tam tikrų susidūrimų vengimo anti-rub funkciją, bet taip pat dekoratyvinis elementas. 3, virš mesti modelis "Peugeot", o pats automobilis yra visiškai suderintos. 4, slenksčio juosta gali ne tik apsaugoti savo automobilį nuo slenksčio žalos, ir prabangus, puošnus išvaizda užpildyti jūsų automobilį žavesio, vairuotojai turi pasirinkti pagrindinių interjero. 1, rasti vietą, kad atitiktų jūsų automobilį. 2, jos vietą kruopščiai nuvalykite, nuvalykite švarus. 3, įstaiga už viskozė popieriaus nuplėštas (žiebtuvėlis gali būti šiek tiek šildomi dvipuse lipnia). 4, gali būti tvirtai prilimpa. Pastaba: iš Anksto, įsitikinkite, kad valyti reikia įklijuoti dalis, ir saugo sausą, ašara produktą už dvipusės juostos, paspaudus fiksuotas, po įdiegimo, neplaukite arba drėgnos vandens per 2 dienas.

SHIPPMENT POLITIKOS Įspėjimas: Kadangi tai yra tarptautinė pristatymas,Tarptautinė sklypai yra tikrinami muitinėje, ir tai gali atidėti pristatymo laiką.Jei jūs gyvenate, Rusija, Argentina,Čilė, Kolumbija,ir pan., šių nacionalinių muitinės ir pašto apdorojimo greitis bus atidėti,todėl jums gali tekti 30-50 darbo dienas gauti jūsų produktą.Jei nenorite priimti transportavimo laiką, nereikia pirkti šį produktą,nes mes tikrai norime suteikti jums malonumą pirkinių patirties ir mes nenorime, kad gauti Neigiamų atsiliepimų ir 1 star. Bet mes negalime kontroliuoti muitinės ir pašto perdavimo greitį.Ačiū už jūsų supratimą. Mes nesame atsakingi už nepristatyti adresą. Mes pasiliekame teisę imti, laivybos mokestis vėl grįžo elementų, dėl blogo adresą. Prekės bus siunčiamas Oro paštu, per 24-48 valandas po to, aišku, mokėjimo (išskyrus savaitgalį ir švenčių). Laivybos laikas yra tik numatomos ir nėra garantuotas. Jei nėra gauti elementą po 30 dienų, prašome susisiekti su mumis dėl išspręsti. Mes ne pasiūlyti derinti pristatymas. Jei norite išsiųsti kaip DHL,UPS,Fedex, EMS ar kitų express, prašome susisiekti su mumis pirmą kartą. Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas. Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.

Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Dydis 60cm x 30cm x 20cm (23.62in x 11.81in x 7.87in)
Pakuotės Svoris 1.8kg (3.97lb.)
Elemento Ilgio 0inch
Automobilio Modelis 2013-2015 m. Ford kuga
Išorės Bandymų, Sertifikavimo CE
Medžiaga Nerūdijančio Plieno
Prekės Pavadinimas LB
Prekės Skersmuo 00inch
Modelio Pavadinimas 2013-2015 m. Ford kuga
Prekės Svoris 1.5kg
Specialios Funkcijos 00
Elemento Aukštis 00inch
Elemento Tipas Chromo Stilius
Elemento Plotis 0inch
Modelis, Metai 2013-2015 m. Ford kuga

Parašyti atsiliepimą

Aukštos kokybės nerūdijančio plieno vidaus Nusitrinti Plokštė / Durų Slenksčio automobilių stilius 2013-m. Ford kuga (viduje + išoriniai)

Aukštos kokybės nerūdijančio plieno vidaus Nusitrinti Plokštė / Durų Slenksčio automobilių stilius 2013-m. Ford kuga (viduje + išoriniai)

Patarimai: įrengimo pedalą reikia užtikrinti, kad įrenginys svetainėje švarų, šaltą žiemą, latekso sausas, lengvesnės šildymo šiek tiek klijų gali veiksmingai padidinti klampumo klijai 1, nerūdijančio plieno, pagaminti iš laukiami pedalą, išskirtinį spalvingas, ne surūdijęs, todėl, kad jūsų automobilis daugiau trimatis, labiau akį traukiantis! 2, pasirinktas aukštos kokybės nerūdijančio plieno

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai