2 in 1 Combo Taktinių Impulsų Žalia Lazerinis taikiklis su 200LM Q5 LED Žibintuvėlis Medžioklės Šautuvas ir Pistoletas Glock 17 19 22

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€22.59

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

Techniniai duomenys:

Impulsinis Žalia Lazerinis Taikiklis

Bangos ilgis: 532nm

Galia:

Gyvenimas: 20.000 valandų

200 liumenų (LM)* 2XCR123A ličio baterijos (neįtraukta)

Savybės:

532NM žalias lazeris ir 3W lemputes

1 rinkinys baterijas 3 valandas nepertraukiamo degimo

ABS inžinerijos plastiko

Su savo greito atleidimo laikiklis

Neprivaloma multi-mode switch (multi-pavarų perjungimas)

Multi-switch

Lazerinis taikiklis yra visiškai reguliuojamas aukštis šališkumo ir Universalus raktas

Programos:

* Lazerio būsimas poveikis

* Taikymas ir nustatymo

* Medžioklės, paiešką

* Paieškos ir Gelbėjimo

* Lauko Ekskursijos Pėsčiomis

Pakavimo Sąrašas:

* 1X Žalia Lazerinis taikiklis

* 1X Allen raktas

Mes galime išsiųsti jūsų sklype per DHL, EMS, China Post, Singapore Post " ir kiti metodai.

Pirkėjai yra atsakinga už bet kokių mokesčių ir/arba darbo apmokestinti savo šalyje. mes galime rašyti "pavyzdys" arba "dovanų" paketą, kad būtų išvengta kai kurių jų, jei pirkėjas paklausė.

Paketai bus atsiųsta per 2-4 darbo dienas po apmokėjimo. jei jūs turite bet kokius specialius reikalavimus, apie savo užsakymą arba savo paketą, atkreipkite dėmesį, mums iki mokėjimo, arba mes naudokite numatytąjį paketai.

Paketai siunčiami China Post " ir " Singapore Post paprastai trunka 3-5 verslo dienų parodyti savo sekimo informacijos up online. Jūs galite sekti savo sklypo informacija save internete su sekimo numerį, arba prašo mūsų pagalbos.

Ten gali būti šiek tiek klaidų apie dydį arba spalvą, tarp produktų gavote ir nuotraukas internete, tai dėl įvairių matavimų ir stebėti spalvas. jei esate rimtas pirkėjas ir tikėtis 100% tas pats, prašome apsvarstyti prieš perkant.

Jei jus tenkina mūsų produktus ir mūsų paslaugos, prašome užtrukti keletą sekundžių palikti 5-žvaigždučių atsiliepimus, kad labai svarbu yra kitų pirkėjų, ir mums.

jei nesate patenkintas mūsų gaminius ar paslaugas, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neigiamą grįžtamąjį ryšį, ar pradėti ginčų, mes padarysime viską, kad išspręsti jūsų problemą, kaip ir siųsti jums naują ar grąžinti jums. būsime dėkingi, jei norite, galite apsvarstyti jį.

Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Svoris 0.4kg (0.88lb.)
Pakuotės Dydis 30cm x 20cm x 10cm (11.81in x 7.87in x 3.94in)
Modelio Numeris Žalias Lazeris & 200LM Q5 LED Žibintuvėlis
Tipas Lazerinis Taikiklis
Prekės Pavadinimas souforce
Išėjimo Galia 1-5mW

Parašyti atsiliepimą

2 in 1 Combo Taktinių Impulsų Žalia Lazerinis taikiklis su 200LM Q5 LED Žibintuvėlis Medžioklės Šautuvas ir Pistoletas Glock 17 19 22

2 in 1 Combo Taktinių Impulsų Žalia Lazerinis taikiklis su 200LM Q5 LED Žibintuvėlis Medžioklės Šautuvas ir Pistoletas Glock 17 19 22

Techniniai duomenys: Impulsinis Žalia Lazerinis Taikiklis Bangos ilgis: 532nm Galia: Gyvenimas: 20.000 valandų 200 liumenų (LM)* 2XCR123A ličio baterijos (neįtraukta) Savybės: 532NM žalias lazeris ir 3W lemputes 1 rinkinys baterijas 3 valandas nepertraukiamo degimo ABS inžinerijos plastiko Su savo greito atleidimo laikiklis Neprivaloma

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai